Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
jebela sem sita teh opazk v stilu '' ja kakšna pa si ? A maš dvojčke ? '' Pa katera normalna ženska lahko to reče ženski 10 dni pred rokom ?
sej mene tud kr naprej to sprašujejo pa jih kr ignoriram, sam zadnjič sem pa čist znorela k je ena pršla do mene in me začela šlatat po trebuhu, pa nikol prej je nisem vidla, sem čist popiz.... kako se upa me prjemat matr si eni pa ful dovoljo
Evo me.. CTG reaktiven,vag.me ni nič gledala.Plodovnice ima še dovolj,je pa čisto,čisto spodaj tako da mi je rekla da me že vidi kako bom enkrat prišla z glavo med nogami.
Verjetno se ji ime ne dopade zato noče ven...Zdaj morava drugo ime zbrat. Če bo še bolelo v petek nazaj,drugače drugi torek.. Danes sem kot roža,brez bolečin..Sam zdaj pa že ko v Po.pridem dobim kar pike-imam že fobijo na porodnišnico. Grem cordon blue dat pečt pa paradižnikova solata.Pa ena banjica sladoleda.
Evo me.. CTG reaktiven,vag.me ni nič gledala.Plodovnice ima še dovolj,je pa čisto,čisto spodaj tako da mi je rekla da me že vidi kako bom enkrat prišla z glavo med nogami.
Verjetno se ji ime ne dopade zato noče ven...Zdaj morava drugo ime zbrat. Če bo še bolelo v petek nazaj,drugače drugi torek.. Danes sem kot roža,brez bolečin..Sam zdaj pa že ko v Po.pridem dobim kar pike-imam že fobijo na porodnišnico. Grem cordon blue dat pečt pa paradižnikova solata.Pa ena banjica sladoleda.
Dobre pomočnike ste imele,babe..
Ojla, Olivca Ti si tudi še kar lepo doma, uživačka