|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
7.5.2009 22:06:38   
Storžica 81
jutri grem tja pa bom vprašala. Na papirju vse tako čudno piše, da mi ni kaj prida jasno. 

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
7.5.2009 22:11:40   
gapii27
babe žabe ki ste....
počasi bote že vse na odklopuuser posted image
men kr neki dogaja...špikanje, povišana BT, občasna slabost? ful izcedek(ki je nenavaden zame v taki obliki v tem obdobju)  res je čist isto kot pr ovulacijiuser posted image      ehhh kr neki.... mojga ni doma pa se mi kr dogajauser posted image

še mal pa bo vse jasno

babe žabe lepo spite in se beremo jutri   in za vse borkice ter srečke nosečke

user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
8.5.2009 12:35:24   
Storžica 81
Ojla,

sem že nazaj z klinike. Vse urejeno, še dragi se mora zglasiti tam. jaz nisem rabila napotnice in jo pa rabi ker ni imel tam veljavne.
Ta sestra, ki jemlje kri, se mi je pa zdela tok neprijazna, nevem mogoče sem ji pa jaz tok antipatična. Nič se ne nasmehne.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
8.5.2009 14:23:08   
kimsy
storžica - a si dala kri v Leonišču? Ker tam res ena krotilda kri jemlje. Men je tak hematom nardila, pa še nadrla me je, da se žil ne vidi.

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
8.5.2009 15:51:40   
Storžica 81
Ja tam se jo dala. danes imam samo majhen plav flek, zadnjič sem pa imela 10 cm modrico.
Vprašala sem jo v kolikem času so izvidi, pa mi je rekla, da oni tega ne delajo in da lahko grem tudi na transfuzijsko.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
9.5.2009 10:25:31   
gapii27
dan dan dan

mi pa zidamo in sem tle sam tolk da vas pozdravim in zaželim lepo soboto...se beremo zvečer

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2631
10.5.2009 8:12:45   
kimsy
Lepe moje, nekaj štrajkate, kmal bomo na drugi strani! user posted image  Ah sej vem, uživate na sončku. Želim vam vsem lepo nedeljo! (neela, fargi, kittyy, boob, gapii, emiska, storžica, klavirka, dysan, buča, hanyEjla in upam, da nisem kater pozabila!)

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
10.5.2009 8:33:17   
buča
dan,vas bolj malo berem,kje zunej tko lepo.....sam sporočam,da imam hsg 18.5.
lep dan vsem,buča

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
10.5.2009 10:22:34   
Fargesia
kimsy, tudi tebi lepo nedeljo!

buča, superca. pol pa tole hitro mine in potem boš nosečka!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
11.5.2009 8:33:21   
gapii27
jutre babe žabe....
user posted image
danes smo pa kmal pokonc, ampak bom zato popoldan malo zalegla, da bom ponoč lahk bedela. vse ste se razgubile...naša tamperatura še vztraja na 37,2...v sredo pa bi user posted image  naj dobla....

sončni pozdravček iz naših koncev

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
11.5.2009 9:25:58   
neela
Dobro jutro!!!!

Vsaki najprej ena fina user posted image ...

Kako smo? Čist ponedeljkovo?

Kako ste trepetalke...kimsy, a je še kakšna? Bo, kajne??? Ma tak lep mesec vam mora prinesti +! Zadnji čas je, da gre ena med rozike, no!!!

gapiii, kul! To s temperaturo je dober znak. Kateri dan ciklusa pa naj bi bila v sredo?

Fargi
, je M prišla?

buča, jupi! 18.5. bo kmal tle - potem pa veselo na delo user posted image .

Jaz imam danes prvi uradni pregled pri G, tko da bomo vidli, kaj bo gospa povedala...user posted image

< Sporočilo je popravil neela -- 11.5.2009 9:26:35 >

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
11.5.2009 9:35:02   
kimsy
o neelika naša! A pol greš danes spet srčka poslušat? Lepo. A veš. da sm mislila, da je dr. D. tvoj izbrani G. No, moj je. Jst sm že čisto prvič, ko sm šla na servis podvozja zaštartala kar k njemu. Kot da bi vedela... user posted image
fargi - kaj je zdaj s tabo in user posted image ?
gapii - upam, da je ne dobiš.

Aja, pri meni je za enkrat še belina. user posted image   Seveda imam vse znake pms-ja, ampak kar upam, da bo ratalo. Optimist, a ne?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
11.5.2009 9:39:22   
neela
kimsy user posted image user posted image user posted image user posted image ....naj bo belina še kar naprej! Ti se samo drži tko naprej, ok?
Ja, po eni strani bi si želela, da je dr. D moj osebni G - sam ko pa pomislim na čakalne vrste, predvsem pa če primerjam opremo, s katero razpolaga dr. D in moja G, je k kamena doba pa sedanja. No, saj vem, da on ni kriv, vendar bi mi blo res hecno vsakič hodit štuk višje na UZ. Ja, človek se razvadi user posted image user posted image user posted image . Ti, a prideš 25.5. na srečanje? Daj, pridi please....neela časti!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
11.5.2009 9:45:53   
kimsy
25.05. kateri dan je to? Pa kje in kdaj se dobite? Mogoče bi pa res prišla. Da vsa končno spoznam! user posted image

Glede dr.D.ja pa takole. Baje je on fenomenalen G. za neplodnost, kar se pa nosečnic tiče pa ni tok fajjn pravjo punce. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
11.5.2009 9:46:32   
gapii27
nella...jes jo imam redno na 28 ker jem cycloproginovo...tak da 28 ciklusa  zadna je bila 16.4.
pa ne vem no če bi zdaj pa kr naenkrat ratalo---je pa seveda vedno tisto upanje....občutki so vsi kot da se pripravla...dole mam valda neko vnetje, ker me že cel tedn tok neki jebe in mam srbeče na trenutke...prsi so napete, trebuh tudi...pa špika me cel tedn že po jajčnikih in nasploh v spodnem delu trebuha....ob večerih sem pa zadne cajte taka omotična z majnšim občutkom slabosti v trebuhu-to je pa lahk tud zato ko preveč žremuser posted image

bomo vidli, upanje je, drugače pa IUI čakauser posted image user posted image user posted image

kimsy....vsekakor upamo nauser posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
11.5.2009 10:55:52   
neela
kimsy, ponedeljek je to - dan mladosti user posted image . Dobile se bomo nekje v Lj...samo še zbiramo lokacijo. Vsekakor pa se pofočkaj na EX-klomifenke...tam dobiš vse info. Ful bi blo res dobro, da prideš! Ja to za dr. D bi pa kar verjela, čeprav je meni zakon.

gapii, user posted image user posted image si me nasmejala s tvojim postom. Kaj pa veš...poznam že kar nekaj punc, ki jim je ratalo, preden so prišle do IUI-ja....sama sem se pa 'ustrašla' IVF-ja in 'nardila' prej +...user posted image user posted image user posted image Znaki, ki si jih naštela pa lahko kažejo na oboje...želim ti, da bi bili znaki, ki jih želiš....t.j. user posted image .

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
11.5.2009 19:44:48   
gapii27
babe žabe ...na koncu strani smooooo

jes sem že v službi..sicer se mi nič ne da, sem cela zlamana, me neki mal slabost daje(od vročine valda)user posted image

pozdravček z mojga konca

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
11.5.2009 19:50:39   
kimsy
gapii - a ti kaj prikrivaš? Mislim te slabosti pa to... user posted image  Naj ti služba hitro mine.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
11.5.2009 20:01:40   
gapii27
veste, da vam ne bi prikrivala.....ta prve bote zvedle....če v sredo ni nič, te lulamo....sam dvomim...prelepo, da bi blo res

še 11 ur pa grem spatuser posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
11.5.2009 21:06:02   
neela
gapii, jaz že močno navijam zate... user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
11.5.2009 21:09:37   
gapii27
nella in seveda vse, ki navijate hvala...tu gor smo same fajn bance in ne vem kaj bi brez vas...user posted image user posted image user posted image

sem se kr navadla da vam mal zatežimuser posted image   tu gor vse najdeš,dohtarja sploh ne rabišuser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
11.5.2009 22:21:41   
Storžica 81
gapii 27 močno držim pesti, da se ti pokaže en velik +.
Lahko te potolažim glede vnetja, tudi pri meni se to dogaja. Vsak mesec po polovici ciklusa imam kar neko vnetje ki nimam pojma iz kje izvira in kaj pomaga.

Punce lepo spi in imejte rade svoje drage, tiste ki ste pa srečke nosečke pa pazite na svoje otročičke user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
11.5.2009 22:29:44   
gapii27
hvala storžica ne vemo kaj bo iz tega...ziher user posted image  user posted image

ampak gremo dalje...itaaaak   še kr vztrajam v službi...se mi že mal spi

Neposredna povezava do sporočila: 2648
12.5.2009 6:38:40   
gapii27
jutro babe žabe

še ena nočna za nami...bi blo fino, če bi zanosla, da jih ne bi blo lep cajtuser posted image user posted image

še malo pa bom v pojstli...sicer sama, ker je user posted image v službi...

lepo prebujanje...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
12.5.2009 15:09:19   
Barbara31
Pozdravljeni,

Že par dni prebiram forum in moram priznati da sem dobila par zelo koristnih informacij. Tudi jaz sem že v postopku za inseminacijo. Danes je že 5 dan špikanja z inekcijami in v četrtek imam prvi UZ.
Vesela sem da sem našla ta forum... ker o teh stvareh zelo težko govorim.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?