Tanja_
|
Dobro jutro punce! Jst sm spet dobro spala! Mogoče je pa to znak bližajočega se poroda, glede na to, da so mi bile še 4 dni nazaj noči največja muka Skratka rozcaa zelo lepa nosečka si Kar se pa tiče receptov za spravit otroka ven- jst ne verjamem ničemur več. Pijem malinov čaj, pospravljam, po tleh pomivam, vsak dan prekolesarim najmanj 30 km, na sprehodu sem 5x dnevno, živiva v 3. nadstropju brez lifta, torej grem vsak dan n-krat po stopnicah, to naše bitje pa še kar veselo razgraja po trebuščku in nič ne kaže, da bo kej prej prišlo k mamici in očiju v naročje. Kaj boste kej počele danes? Jaz čakam, da obesim perilo, potem greva pa k mojim na kosilo. Komej čakam, da sem malo štedilnika rešena. Potem pa spet čakanje na znake, popadke... Punce kolk km ste imele/imate do P? K sm zanč G vprašala, če mi odteče voda, če imam čas prit iz Lj. v Po., pa je rekla, da ja. Pol sm pa prej brala eno temo, k hoče ena punca it rodit v Lj. pa ima 70 km do P, pa jo skrbi če ji voda odteče, če ima čas prit, pa so ji ful odsvetovale. Zdej me pa kr malo skrbi. Jutri imam pa G, upam, da bo kej novega na CTG in pregledu. Da je kej bl odprto. Aja, maja tko kot je dudi napisala- zdej je prepozno za cepit proti meningitisu, ker je ful klopov in če zraven še dobi klopa lahko res zboli. To moraš pozimi oz pozno v jeseni, dokler še ni klopov.
|