Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

)!
mi včasih presede...pa prosim za pomoč, kao "dejte no, pa mal mi pomagajte, imam noge otečene..." in dobim odgovor " jaja ti kr spat idi..." ampak ne morem, ker naredi pa nihče nič in potem se zbudim in še vedno isto...
,tako da ne prehitevaj...
ti kar pojdi počivat, če ne drugega boš potem lažje kaj naredila... Midva sva še sama, ampak sem enostavno ugotovila, da moram mojemu dajat 'naloge', ker če samo prosim, ni nič. Pa potem kar naredi, al pa ostane brez oblek npr... Je pa kar trajalo da se je navadil vsaj malo pomagat, ker pri njih doma je mamica vse delala in valda nima nobenih delovnih navad. Meni ni problem naredit marsikaj, samo zdaj ko sem pa že vsa otečena, mi je pa težko in nima izbire. Ti kar ornk pojamraj, če ne pa užgi en mini štrajk.
sem bila pa do konca full aktivna in nič mi ni bilo in lahko sem jedla vse (se sploh nisem obremenjevala s hrano-sedaj pa bog ne daj svinjino...) in tudi kg sem veliko manj pridelala (1
bom okrog šibala...
ko je bilo treba 10 gibov naštet, da sploh nisem bila pozorna ali jih je res bilo 10., samo po občutku jih je bilo manj in moja pupa je trenutno zdrava kot riba.