|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
17.5.2009 21:59:58   
RMRM
Čer!

Jan, vse najboljše za 1. rojstni dan user posted image user posted image user posted image

Beyba, tudi tebi vse najboljše user posted image

Slovenka - utrjevalec smetane - KREMFIX. Torta je pa  bila ziher ful dobra. Čeprav jaz imam raje nutellino posebej in višnjevo posebej. Skupaj še nism jedla, V glavnem user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa včeraj delala jagodno rulado, njamiiiii.

Kleo in AS - super za lepo preživeto nedeljo.

Lunca - super za tako velik vrt. Jaz sem tud imela en tak mini vrtiček, pa je bil tako odrok, čist na drugem koncu parcele, sedaj mi je pa moj takoj ob hiši zadaj naredil eno tako luštno gredičko, super sploh za zelišča, dišavnice in solato, to kar vsak dan rabiš. Imam sedaj gor zelišča, paradižnik, papriko, feferon, brokoli, cvetačo in melancan. Pa sivka tud mora bit za okrasuser posted image . Na "starem" vrtu je pa tud nekaj malega krompirja, solata, fižol, korenje, bučke, redkvica, čebula. Zaenkrat, je še nekaj placa.user posted image  

PLETJE - NUJNO ZASTIRKA, pa ni sile. Jaz sem dala kar odkos od trave, drugače je pa super slama, sam je ni bilo pri roki.user posted image

Sofija, Meri - user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 676
17.5.2009 22:01:16   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   če pa take skomine delaš tle user posted image jaz mam itak spet user posted image user posted image user posted image user posted image 11 mesecev stara pinčka, 11-sta user posted image  user posted image  

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 677
17.5.2009 22:04:33   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   če pa take skomine delaš tle user posted image jaz mam itak spet user posted image user posted image user posted image user posted image 11 mesecev stara pinčka, 11-sta user posted image  user posted image  

sem mogla 2x prebratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 678
17.5.2009 22:05:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Ojoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 679
17.5.2009 22:23:45   
Anonimen

Ojoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tut...sem mislila,da o sebi govorisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slovenka,tvoj je pa u iber bogi.Tooooolk doooolgo nistauser posted image

RMRM,ti imas tut zadosti dela na vrtu.Saj k hisi vrt pase,skor mora bit,a ne Slovenka??user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 680
17.5.2009 22:33:10   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

jaz tut...sem mislila,da o sebi govorisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slovenka,tvoj je pa u iber bogi.Tooooolk doooolgo nistauser posted image

RMRM,ti imas tut zadosti dela na vrtu.Saj k hisi vrt pase,skor mora bit,a ne Slovenka??user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni sile, edin kosit je treba nujno vsak teden. Problem je le košnja brežin, tist je pa šit od šitauser posted image . Ampak to samo ene 2x na sezono. Z grmoli pa tko ni delauser posted image . Mi je zadnjič moj kupil eno štorklo za na vrt, pa me je danes svak opozoril, da to pa nekaj pomeni user posted image user posted image user posted image user posted image , sam moj pravi da nič večuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 681
17.5.2009 22:37:04   
Anonimen
Hecno,da je ravn storkljo prinesel...hmmmuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 682
17.5.2009 22:38:19   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   mislim, da ne spadam v ta vaš user posted image čvek user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 683
17.5.2009 22:41:16   
RMRM

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   mislim, da ne spadam v ta vaš user posted image čvek user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , zakaj pa ne, vi boste pa ziher še bejbije imel, al ne? Mi smo zgleda zaklučil, sem mojga hecala, zakaj se nama noče nikol kar "ponesrečit", se je sam smejal

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 684
17.5.2009 22:46:33   
RMRM
Grem počasi user posted image , je bil kar naporen dan. Nočko in mirne sanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 685
17.5.2009 22:54:28   
lunca14

Grem počasi user posted image , je bil kar naporen dan. Nočko in mirne sanje user posted image user posted image user posted image

lahko noč rmrm,pa upam,da se vam kdaj ponesrečuser posted image ..................jaz grem tud spat,čeprav me je kar malo strah it,ko se po tanovem mali zbuja na eno uro in hoče jest,je tko,kot bi mela novorojenčka,mleko-joške, se mi je pa tud ful povečalouser posted image ...................noč punceuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 686
17.5.2009 22:54:36   
Anonimen
Si faca RMRM user posted image No, lahko noč, res je bil naporen dan. user posted image Tudi za nas

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 687
17.5.2009 22:55:39   
Anonimen
Lunca, pridna si ob tako dolgem dojenju user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 688
17.5.2009 23:02:00   
Anonimen
Lahko noc.Grem jaz tudi prej,mi ze fajst manjka spamja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 689
17.5.2009 23:03:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Lahko noc.Grem jaz tudi prej,mi ze fajst manjka spamja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Najbolje, da gremo kar vse spat, ker se ne izražamo pravilno, se nam črke poskakujejo naokoli.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
18.5.2009 7:43:37   
babysolza
Jutrčka!

Midve sva se pa prišle sam mal považit, da greva na obisk k varuški. Bomo zdejle 2 tedna imeli mal uvajanja, potem bo šlo pa kr zares. user posted image user posted image

Lep dan!

Pa vse naj naj vsem slavljencem, včerajšnjim, današnjim!!! user posted image user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 691
18.5.2009 7:54:55   
anaj22
dobro jutro

Meri in Sofija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz uživam zadnja dva dni porodniške v sredo grem spet delat, čisto sikreno mam en velik odpor do službe se je zamenjal kolektiv pa so menda sedaj katastrofalni odnosiuser posted image

midva se greva spet mal potepat ko je tak lep dan
uživjete

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 692
18.5.2009 8:02:29   
anaj22
vse najboljše za 1. rojsti dan Malakai in Liam
user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 693
18.5.2009 8:58:20   
slovenka
Dobro jutro!

Naša pikica pa je danes rabla flaško šele ob 6.35 user posted image user posted image user posted image Potem je pa prišla k meni spat... Upam, da bo večkrat tako zdaj. Sva jo včeraj fejst čez dan futrala, pa je izgleda zaleglo, bomo videli. Mora izgleda take stvari jest - ful mesa, krompirja in to, ne pa samo kake lahke zadeve - jogurte, sadje in to. Saj smo že prej meso in krompir jedli, samo manj. Pri kosilu se je napokala juhice, v glavnem korenčka v juhici... potem pa za testenine ni bilo velikega interesa... Tako da zdaj imamo plan bolj močne zadeve jesti...

A da je zelenjavni vrt obvezen pri hiški? Sem razmišljala, da bi mogoče vseeno imela dva paradižnika...user posted image Glede zelene solate pa imam problem, ker je ne maram, sem jo jedla, dokler nisem bila dovolj velika, da rečem, da ne bom... od takrat pa ne več, razen izjemoma. Tako da ne vem, kako bom na Sofijo prenesla, da naj zeleno solato je user posted image user posted image user posted image Mi smo v glavnem na paradižniku, papriki, kumarah... moj dragi si včasih naredi zeleno solato, ko jo dobiva od staršev, ampak tudi ne bi mogla reči, da je fanatik ala moja mama user posted image

V glavnem, jaz sem vstala pred 15 minutami, pa gremo zdaj vsi trije v mesto...

BS, lepo se imejta pri varuški. Mi zdaj naše ne koristimo, ker je dragi doma.

Anaj, boga, boga - samo, saj ne greš za dolgo v službo, a ne? user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 694
18.5.2009 9:47:46   
Cofijana
Dober dan kako ste, no da vam napisem naprej kar sem hotla napisat vceri a je bila kaksna od vas v ljubljanski porodnisnici na 16 maja. No da vam povem jaz  imam veliko dela pa vecinoma sm uzuni edino takrat ko hocem kej napisat  se mi Jan zbudi tako da vcasih imam smolouser posted image da mi rata kej napisat. No Jan ze zdej spi celih 10 minut sem ga dala mal kasnej spat da bo pol mu vec dogajaluser posted image . Sploh noce bit v hisi je raje vzuni pomoje ima to po meni in je nor na kojne tako da ga morem skoz pelat ga gledat ce ne je jok pa stokuser posted image .In kaj boste vi kej pocele v tem vrocem dnevu. Se se pol slismo grem mal po netu pogledat ce je kej novga caw baw.

http://cofijana.moj-album.com/

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 695
18.5.2009 10:17:26   
lunca14
Dan cofijana,ja lepo,da se sprehajata zuni in da obožuje konje,moji jih majo tud radi.Pa seveda vse najboljše za tvojga jakata,malo z zamudo,a želje ostajajo iste.Kok hitro gre leto na okoli,prav fino mi je blo,ko smo se menile,kako bomo sobico opremljale za bebije,pa kako brcajo v trebuščku,kje so ti časiuser posted image .Lepo se mejtauser posted image .

(odgovor članu Cofijana)
Neposredna povezava do sporočila: 696
18.5.2009 10:19:40   
lunca14
user posted image user posted image user posted image bravo sofi,za tak lepotilni spanec....................madonca sem ti fouš,jaz pa sem se mogla samo 5x vstat,pa ga nafotrat,pa enej se je zbudu enkrat,je bil žejen,pa maj se je zjutraj zbudu ob pol sedmih..............ja,ja saj bo..............si utepam,vsak mesec v glavo,drug mesec bo bolje............saj,bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 697
18.5.2009 10:43:32   
Anonimen
Morgen
Sam na brzino,me delo caka,ker gremo potem k zobarju.
Lunca,kako da ga se po 5x ponoci dojis?Pa daj mu dudo.Kako ti sploh cez dan je,gh mislim?Ker tole tvoje vztajanje je pa too much,saj se sploh ne mores spociti?
Moja ravn tko ni bila najbolj pridna danes ponoci,je bila najmanj 1h budna,pa pila,jedla...ne vem kaj jo je matralo.
Slovenka,da ne maras zelene solate?Pa to je ja najtabulsuser posted image .
Sofiji ne dajaj najprej juhico,itak,da je potem sita.Jaz dam tamali kar je za kosilo,nazadnje pa juhico,ponavadi cisto.Itak naj bi bilo to najboljs za prebavo,oz.pravilno prehranjevanje-solata,gl.jed,juha.

Pri nas je oblacno,samo cakam kdaj bo dez,vi pa le uzivajte na sonckuuser posted image .
Grem kuhat.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 698
18.5.2009 10:45:20   
babysolza
Lunca, nič ne bo bolje, počaki da še Luna pride user posted image user posted image

Slovenka, a je blo včeraj kaj? user posted image user posted image

Sabini je bilo pri varuški čist fajn, se je igrala s ostalima dvema, potem je pa kr hotla se it popestovat k varuški. Mi je blo ful fajn - drgač namreč noče nč kej preveč po drugih rokah, so moje al pa atijeve najbolj fajn. Mi je blo res lepo, da se takoj lepo razumeta. SIcer najbrž brez krize ne bo šlo, sam bomo potrpeli. user posted image

Meni je pa zdajle ratalo popucat WC pa kopalnico, ko se Sabinči zbudi, pa greva mal ven, je ful lep dan zunaj. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 699
18.5.2009 11:14:17   
lunca14
kleo.............zobar,ja dobr zrihtajuser posted image ..................moje vstrajanje pri dojenju,ma ne vem več kaj naj,gh.je bolj tako,saj nekaj poje,ampak premalo,flaše,dude ne mara,pije samo pri meni,po kozarcu samo poliva in grize kozarec........prej ponoči sva spala skupi,pa je jedel manjkrat,sedaj se je pa odločil,da bo spal sam,ampak on bi pa še jedel pri men in se zbuja na uro,uro in pol,dve ure,ampak je,se ne afna,sem ga že parkrat pustila,pa naj joka,jokal je dve uri,na koncu pa še bruhaluser posted image ..............začaran krog,poskušam,vsak teden enkrat,ma enkrat mi bo rataluser posted image .................kako se spočijem-nikakor,sem se že navadla na ta ritem in mi je že luksuz če spim dve uri skup,človek je res eno čudno bitje,se vsega hudga navadiš.
b.s.................ja ti me kar hecaj............ko lunca pride,ona bo pa fuuuuuuuuul pridkanauser posted image user posted image user posted image ...............mam jutri pregled pri ginkotu,ker moje še vedno ni,test negativen,naj pogleda,da vidmo,kaj se dogaja tam notri
.......................lepo se mejteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

duhovi in nadnaravno
danuska

Ali verjamete v duhove in nadnaravne nerazložljive pojave?

ja (31%)

ne (32%)

delno (37%)

Število vseh glasov: 81

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!