Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 10.5.2009 22:53:44
slovenka
Evo mene tukaj. Kleo super si to vse narisala. Rajši mene nikoli ne določite, da odprem nov del, ker ne bi znala kaj takega. Zdaj bomo pa na tem delu do RD moje pupe, a ne?
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 10.5.2009 22:54:45
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka
Evo mene tukaj. Kleo super si to vse narisala. Rajši mene nikoli ne določite, da odprem nov del, ker ne bi znala kaj takega. Zdaj bomo pa na tem delu do RD moje pupe, a ne?
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 10.5.2009 22:55:42
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
Zakaj pa samo do takrat?
A ti misliš, da dlje?
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 10.5.2009 22:57:29
lunca14
pa sem na novem delu,in zdej grem spat,me je prej moj prišel pogledat,in je mel tisti luk ,kaj a še zmeri si tuki,jaz grem spat ..........sem rekla sam na nov del skočim pa pridem,njemu tole naše rr druženje ni čist nč jasno,babji čvek....................tak,da res moram it,spat,da bo vse v redu doma.............nočka,ve pa še čvekajte
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 10.5.2009 22:58:20
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14
pa sem na novem delu,in zdej grem spat,me je prej moj prišel pogledat,in je mel tisti luk ,kaj a še zmeri si tuki,jaz grem spat ..........sem rekla sam na nov del skočim pa pridem,njemu tole naše rr druženje ni čist nč jasno,babji čvek....................tak,da res moram it,spat,da bo vse v redu doma.............nočka,ve pa še čvekajte
Ja, babji čvek - samo vemo pa nekaj, česar on še ne
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 10.5.2009 23:00:18
lunca14
Lunca, če bo , bo pa razvajenka na kubik, a ne?
ja maš prav,ampak to bo pa očitova maza,po pravilu,da punce preživijo dlje časa,ko fanteki,bi tokrat res morala bit pupa..................sam,kaj ko vem,da bo čez dan ali dva teta liza iz pariza..............ampak,je fajn,ko te tkole mal špika,al bo al,ne bo
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 10.5.2009 23:00:50
Anonimen
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 10.5.2009 23:01:09
Tina 28
lunca bravooooo
čvekanje med službo...mam pa res tokrat en kup lukenj, ker je ravnatelj pozabil name in so mi morale sodelavke iz prve triade ure dat za cel šiht. tko da mam šmoren miks-menjam matično in podružnico, vzgojne in podaljšano bivanje ....tko, da zih kaj vletim....