|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
12.5.2009 10:54:20   
micla
Ojla,

da se še jst malo javim. Izpuščajčke smo rešli. Sm nrdila cel kažin v dermatološki amb in so me takoj vzeli naprej. Sm težila, da 18 mesečni otrok pa res ne more čakat vrste...in da bo do datuma ki smo ga dobile itak že vse zginlo....  No in rezultat je bil, da so vse pikice misterjozno izginile same od sebe v naslednjih dveh dneh in je sedaj ostalo samo še srbenje. Ful se praska po hrbtu, vratu....in so nam rekli, da je zgleda alergija - najbrž na te trave, ki sedaj cvetijo in smo dobile claritine 1x na dan. Še vedno se praska po sirupu, vendar manj. Ma glavno da so pikice izginile. In ni bila molusca, ker to niso ble kot bradavice, ampak izpuščaji tko v rojih v nivoju kože.  

user posted image  Punce, jst sm totalno out sama s sabo. Kar naenkrat imam ful "kao prostega časa" zdej ko sem v fazi iskanja joba in se kar ne znam organizirat. Tolko imam za poštimat doma, ma se mi kar nič ne da. Sm zgleda šla totalno s faze te 4 mesce, k sm bla za bukvami.  Kako dobit nazaj ritem za gospodinska dela? Sej veste, prejle sm samo ta nujno poštimala...zdej bi mogla pa šipe, pa omare vse prebrisat, pa obleke zamenjat.... bi mogla bit noseča, da bi me spet zagrablo gnezdenje. user posted image

Se grem spravit kej nrdit, k je že skrajni cajt.

bolančki.....pikepoke za vse vas.

micla

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
12.5.2009 10:58:45   
micla
2 ursae....ta vaša občina je pa faca. Kaj niso nič predvidli za vmesno čakanje od septembra pa dokler ne bo zgrajeno? Upam, da najdeš kako rešitev....babice, dedki, tete, strici....

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
12.5.2009 11:26:59   
Kasija
Za bolniško jaz tudi kar pokličem in mi jo odpre po telefonu. Zaenkrat še niso komplicirali. Res pa sem jo zadnjič imela v marcu, tako da morda me čaka presenečenje naslednjičuser posted image

2ursae Eh, to bi ti meni lahko rekla dobrodošla na periferiji, nepripravljeni na nove mlade družine. Isto vpisujem eliana v škofljiški vrtec, kjer baje že 15 let imajo prezasedeno. Letos bodo odprli novo enoto s tremi skupinami in baje da elian tudi to rundo ne bo prišel zraven. Še bolj bogi so pa tisti, ki so papirje oddali lani, letos bodo pa - zaradi odprtja šele v septembru - ponovno v vrsti z vsemi ostalimi. Tako da čakamo na naslednje leto, ko se odprejo oddelki na lavrici - baje - in se potem morda najde prostor. Vmes pa bo znajdi se. Vsaj imam vrtec v ljubljani, pa čeprav izmenski.

micla lepo da sta uštimali za pikice, da ni čakala na vrsto. Pa jaz sem redno ful lena, kadar vložim veliko energije v kaj. Potem moram spet počivat, da jo dobim nazaj. Tako da privošči si sprehod in kavico in ne se obremenjevat, imaš pravico do lenarjenja user posted image

valči tudi elian kaka večkrat na dan - 2 do 3 krat. Dobro si zrihtala.

dojenje nama gre odlično. že elian je bil profesionalen dojenček, gal je pa enak. verjetno, ker je donošen in krepak in ima močan sesalni refleks. zdaj že gleda okrog, ko se doji. bo radoveden očitno. oči mu švigajo gor in dol da kar pozabi vlečt, če kaj zagleda user posted image . Prav lepo je imeti dojenčka user posted image .

mama06 čestitke za izpit

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
12.5.2009 20:04:54   
10ka
živa - mi imamo dr. Š. v ZD Šentvid (na predšolski). Sam res nismo nucali bolniške od novembra.

micla - sej boš počasi notr padla, zdaj itak rabiš mal lufta da si sploh na jasno prideš kako pa kaj. jaz sem bila po diplomi tud čist zmedena, tko kar nekaj cajta nisem vedla kam in kako bi se dala. sam to je bil edini čas v življenju, ko sem mela res še nekaj časa zase. od takrat v bistvu ne več... UŽIVAJ!!!

kasija - kul za dojenje.. a eliana imaš zdaj doma? kaj vam pa kaj dogaja? a ti si že kaj sestavljena skupaj?

meni so rekli včeraj na pregedu, da je moj user posted image kar velik za 34 tednov (pa je komaj 33 tednov), tako da postojna here I come (sej vem, da sem to že povedala). pa sej nima veze. še dobra dva tedna bom počakala, pol bo začela pa hodit po stopnicah, user posted image in pit rdeče vino... ker se mi res ne da več prekladat tega trebuha po svetu.

vrtci - jaz bom za novega user posted image kar konec meseca izpolnila prijavo za v vrtec, pol bom pa samo še datum rojsta in ime dala zraven, ko bodo ti podatki znani.user posted image

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
14.5.2009 11:59:34   
živa
u, smo bile cel dan brez objav user posted image .

Moja otroka sta spet bolana - viroza - eden bruha, drugi smrka, oba imata vročino. Možek je na bolniški, da kaj naredi po bajti, jaz na dopustu, da crkljam otroke. In to se mi vedno zgodi, ko se troštam česa prijetnega ...

Lp,

živa

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
14.5.2009 12:21:54   
Klaudia
Nimam veliko časa tako da samo nahitro

živa - VSE NAJBOLJŠE in user posted image  da boste čimprej zdravi

user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
14.5.2009 12:38:02   
2ursae
o, živa, sranje user posted image  za bolezni pa user posted image user posted image  pikepoke za otroke ... in ...

user posted image

vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
14.5.2009 13:52:24   
Kasija
živa vse najboljšeuser posted image !!! pa hitro se pozdravite user posted image

moj novi spalni model otroka pa danes kar nekaj štrajka in se zbuja prej kot na 3 ure. sem se razvadila v parih dneh da kar spi in sem kar šokirana, ko se zbudi v slabi uri user posted image . samo da spi ponoči, pa je ok.

10ka jaz sem že super. malo utrujena, ampak glede na prvič sem fantastično. elian je kar v vrtcu. moj dragi leta okrog po raznih opravkih, pa Elianu je doma dolgčas in ne nazadnje sem razmišljala o tem, kar si rekla, da mu ne gre spreminjati rutine. itak bi moral nazaj v vrtec, pa je bolje, da ne prekinjamo rednih aktivnosti, mu bo še težje iti nazaj. se pa oba skušava maksimalno ukvarjat z njim v času, ko je doma. sicer se pač skušamo sestaviti nazaj v nek red iz družine treh v družino štirih. je treba poštudirat, kako spraviti vse nazaj v isto sobo spat (trenutno jaz spim z galom v kao elianovi sobi, klemen pa z elianom v najini, kjer trenutno spita na blazini, ker ni postelje - že druga zgodba), ker eliana galova prisotnost čisto zbudi in se hoče na vsak način z njim igrat. pa kam dat gala spat v dnevni, da ga elian ne doseže, ker ga hoče zbujat. pa kje previjat, kje kopat...milijon vprašanj. sicer pa komaj čakam, da greva lahko res ven - dlje kot v atrij - in da začneva hodit na dolge sprehode.

skuštrana kdaj gre lahko v sling? od kdaj si ti nosila arsena? saj ali pa katera druga če ve?

user posted image   bi vpisala eliana na kakšno aktivnost - športno - v septembru. je tako poln energijeuser posted image , da ne vem, kaj naj z njim še počnem. sem mislila, da bi hodila enkrat na teden kam. a kaj veste za kakšno fajn zadevo? sicer je dragi razmišljal, da bi tudi morda  kolegi najeli dvorano v šoli in sami utrudili mulce, če ne bo druge. a to kaj prakticirate? pa saj vem, da se da hodit na sprehode in to bova tudi počela, samo za enkrat na teden bi pa tudi kaj vodenega. pa morda bova vzela letno karto za živalski vrt. v glavnem sprejemam ideje, kako izmučiti in utruditi otroka user posted image
Zdaj ima elian na vrtu svojo hiško in peskovnik. To je sploh zakon. Itak hoče bit ves čas zunaj in joka, če je dež. Tako da je atrij povsem sprejel za svojega. V peskovniku se pa tudi jaz rada igram user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
14.5.2009 15:44:24   
živa
Oh, hvala, kako lepo, da ste se spomnile user posted image .

Kasija, jaz sem N. po čvergijevem rojstvu - ko sem prišla k sebi - vozila na plavanje. Ga je izmučilo in je užival. Dve muhi na en mah user posted image .

Bolezni - katastrofa, N. mi spet kuha in niti svečke ne pomagajo, da bi mu padla vročina user posted image . Zdaj sem mu poskusno (prvič) dala za gledat Avtomobilčke, da ga obdržim v postelji ... No, vsaj čvergi je malo bolje.

Jaz imam pa en ogrooomen kup cunj pred sabo za pospravit ... Uf.

Lp,

živa

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
14.5.2009 21:13:26   
skuštrana
Živa, vse naj....

Kasija, jaz sem ga prvič dala v sling pri cca 10 dneh...Ali pa še manj.user posted image Na facebooku poglej, imam v albumu Arsen par slikic, ko je bil še čisto tini miniuser posted image

Jaz sem ravno zaradi teh dilem - kam dat dojenčka spat podnevi, da ga arsen in liza ne bosta čist zgnjavila kupila košaro za voz pa jo bom prestavljala po stanovanjuuser posted image Kaj pa čem drugega...

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 14.5.2009 21:15:57 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
15.5.2009 9:42:38   
sanwebdra
Živa, happy happy birthday!

user posted image

Punce, kak pa jaz sovražim likanje ... Doma me čaka en dvotedenski kup (no, zdaj je že trodtedenski, ker se tako dolgo zraven spravljam), pa se mi kar ne da ...

Čestitke za izpite user posted image ... bolančkom pa pikepokeuser posted image ....  

Mi smo še kar zdravi, razen tridnevne prvomajske vročine (brez pikicuser posted image ). Tako da Julija pridno raste, veliko smo zunaj (sem nabavila tobogan in peskovnik, pa mizico in stole, pa gosenico-gugalnik) pa še tlakovce delamo, hodimo po birmah in ostalih praznovanjih ... non-stop nekaj.

Štajerke, ne pozabite na sobotno srečanje pod Pohorjem v Areni ob 15:00. Bomo slikice dale potem gor, da si boste še ostale lahko pogledale naše velikane.

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 15.5.2009 9:44:29 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
15.5.2009 19:06:36   
živa
Hoj!

Jaz imam pa zadnje čase zbirko katastrofalnih obletnic, rojstnih dni in podobnih posebnih priložnosti. Včeraj, ko nikakor nisem uspela zbiti N. vročine pod 39 in mi je povrhu začel tožiti, kako ga boli v predelu srca, sem ga s 40,2 vročine po ohlajanju z mrzlo vodo peljala kar k šolski zdravnici in diagnoza: pljučnica. Ponoči mi je potem kljub Voltarenu in AB spet kuhal in še bruhal user posted image . No, do zjutraj se je nekako sestavil in je zdaj razen občasne sitnobe kar ok. Na srečo ima bolj blago pljučnico in samo na levi strani. In čvergi je HB bolje, brez vročine.

Zvečer mi je dragi vseeno naredil večerjo in spila sva nekaj vina, ki sva ga hranila še s poročnega potovanja po Provansi user posted image  - do konca ga pa nisva uspela spiti, ker sva zelo tresočega N. vzela k sebi v posteljo in ga grela z obeh strani.

Sanwebdra, pridi še k meni likat, ko boš ravno v formi user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
15.5.2009 22:39:25   
2ursae
živa, tudi jaz se pridružujem klubu ranjencev user posted image  - Bor je ves dan smrkal, zdaj mu pa to ne da spati. Vročine še ni, upam, da je to le prvi opozorilni znak na norice, ki jih, kakor trapasto se že sliši, komaj čakamo. Lep maj nam gre po gobe: ju3 je že druga žrtvena pikčasta sobota, naslednja bo Borova in če bomo imeli smolo in bo norice dobl na petek, tako kot A., smo dobri še za naslednjo soboto - to pa je že cel pomladanski mesec brez izletov user posted image . Še rožic ne morem posadit, jih niti še nimam, danes nisem mogla na službeno zabavo (dva sodelavca sta častila za Abrahama, šli so z ladjico po Ljubljanici ... pa še ful veliko € sem prispevala za njuno darilo), ju3 ima prijateljica dekliščino, pa spet ne vem, kako bo to izvedljivo. Kako je že regel Gollum: "curses, curses" user posted image  - to mi je zdaj prišlo na misel - zadnjič sem pred Borom rekla "shit" in je seveda takoj začel to čivkat. Še dobr, da je že pozabil user posted image .

sanwebdra: jeee, likanje ... jaz ful malo likam, mož dela doma, nič ne rabi user posted image , zase pa sproti, preden grem v službo. Pa še to mi je odveč.

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
16.5.2009 14:13:06   
mišk
Pozdravljene!user posted image

Ker Vita ravnokar "visi"na meni, bom samo nekaj najnovejših slikic na hitro prilimala.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
16.5.2009 19:54:52   
2ursae
user posted image  mišk, vem, da moram predvsem pohvalit novorojenčico, ampak mi je v oči padla predvsem Dona, tolk je luškana user posted image , vidi se pa, da bo šla Vita po njenih stopinjah user posted image . Imaš zelo lepi punčki, za laske mi je pa zdaj vse jasno, od kod jih imata user posted image .

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
16.5.2009 22:01:48   
mišk
2ursae: Hvala!user posted image user posted image

Naše dojenje: Mislim, da je danes spet začetek konca...user posted image user posted image  Cel dan protestira, noče zagrabit, joka kot iz uma, ko jo samo dam v položaj za dojenje!user posted image user posted image  Prej popoldne sva ji dala po flaški 60 ml, pa jih je spila 40, ravno sedaj pa ji mož daje spet AM z 90 ml, ker sva spet imeli take borbe!
Zakaj to dela??? Ima katera kak predlog, kake lastne izkušnje?? A res nimam dost mleka al kaj?! Ampak tega Vita sploh ne more vedet, kajti sploh se ne prisesa, če pa se že, pa samo tako "površinsko" in narahlo vleče, glih da ma neki v ustih. Kar slabo mi je, ko samo pomislim, kak bo treba spet vsakemu **** pojasnjevat zakaj je na AM!user posted image  Sicer pa še vedno upam, da je bil samo tak user posted image  dan in da bo jutri spet vse o.k. Pa tako dobro nama je šlo...user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
17.5.2009 0:08:23   
valči
Mišk,joj,kakl ste lepi,prelepi vsi po vrstiuser posted image Zlati hčerkici imata,res,pa kake čopke ima Donauser posted image ,jih Nina pri 5. ne bo imelauser posted image
Dojenje,upasm,da vama uspe in mislim na vaju.Stiskaj,da ti mleko priteče in to v usteca,mož zi naj pomaga jo pristavit.Kolikokrat smo Nino okoli prenesli.-Pa flaško vzemi in ji daj zizo,seveda stiskaj vmes,da bo teklo,tako sem jaz delala.Pa ko se predrami,takoj na zizo,čim,ko učke odpre,pa treplaj po riti,božaj,res upam,da jo prekaniš.

Mi je na misel prišlo,da so krčki,da jo napenja...Če ji data obrok AM,si obvezno stisni,toliko,kot je pojedla po flaši,da ne zmanjšač ponudbe.
Toplo ti svetujem,da greš na MON(med.over.net) in poiščeš forum Dojenje in Karmen kar vprašaš.Meni je pomagala,da sem rešila dojenje z Nino,ker en teden nisem dojila,ker sem imela hud AB,ko mi jue v učko piknila.In sem na tri ure črpala,njej dajala dodatek,z veliko voljke sva se po enem tednu znova dojili.Preberi in vprašaj,ti bo z veseljem odgovorilauser posted image

Držim pesti in bodi bolj trmasta,.kot Vitauser posted image user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
17.5.2009 20:04:25   
10ka
živa - sem te videla dans na tv-ju. sicer sem ujela samo zdanji del oddaje apak bila si krasnauser posted image user posted image user posted image user posted image tko v vseh smislih - pametna, zgovorna in še super si zgledala. jaz bi te kar za stalno na tv dala. čestike

mišk - valči je ful dobro napisala glede dojenja. ko tjaša ni hotla piti, sem si ob dojenju masirala dojko, tako da je bil večji "dotok" mleka. pa veliko sem si črpala, da sem imeva vedno rezervo v zmrzovalniku in da se količina mleka (ponudbe) ni zmanjšala. ful dobro in prijazno svetujejo na http://www.dojenje.net/pomoc.htm . jaz sem jih poklicala in so mi ful dobro svetovale.
in nenazadnje - če ti pa ne rata, se ne sekiraj, ker bo Vita zrasla gor tako ali drugače. dojenje nikakor ni merilo za to, kako dobra mama si (kar itak že veš). trenutno je moda forsiranja dojenja, ko smo bili pa mi dojenčki, smo mogli pa vsi takoj na AD mleko, drugače so bili naši starši "slabi starši".

danes je bila na obisku ena 8 mesečna punčka. in tjaša ji ni pustila, da bi se igrala z njenimi igračami, 2x jo je udarila (bi jo še večkrat, če bi bilo po njeno) in parkrat skoraj povozila s poganjalcem (zanalašč). se je obnašala ful ljubosumno in agresivno user posted image user posted image ma cela, beda, edino prav, da dobi sestrico in se nauči delit stvari!!!

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
17.5.2009 21:15:12   
majoli
Tole pa moram pokomentirati; mišk, kako čudovita lasata družinica ste. Pa vidva zgledata tako mlada... in Dona je tako luškana! Glede dojenja: jaz danes ful obžalujem, da sem se toliko presekirala zaradi dojenja. Imela sem premalo mleka, od začetka sem dodajala, ful sem se trudila...in seveda mi je bilo grozno povedat, da moram tudi dodajat. Vsakič, ko sem pripravljala tisto flaško, mi je bilo hudo in sovražila sem AM. Maks se je dokončno odstavil že pri 6. mesecih, ampak je danes zelo zdrav in odporen otrok. Upam, da bo tako, da bosta Vita in ti najbolj srečni, za ostale pa se res ne sekiraj. Naj samo Dono pogledajo...zdrava, krasna pupa.

Mi smo tudi imeli danes na obisku enomesečno dojenčico, ki je samo jedla in spala. Oh, kje so ti časi...? user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
17.5.2009 21:19:38   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Naše dojenje: Mislim, da je danes spet začetek konca...user posted image user posted image  Cel dan protestira, noče zagrabit, joka kot iz uma, ko jo samo dam v položaj za dojenje!user posted image user posted image  Prej popoldne sva ji dala po flaški 60 ml, pa jih je spila 40, ravno sedaj pa ji mož daje spet AM z 90 ml, ker sva spet imeli take borbe!
Zakaj to dela??? Ima katera kak predlog, kake lastne izkušnje?? A res nimam dost mleka al kaj?! Ampak tega Vita sploh ne more vedet, kajti sploh se ne prisesa, če pa se že, pa samo tako "površinsko" in narahlo vleče, glih da ma neki v ustih. Kar slabo mi je, ko samo pomislim, kak bo treba spet vsakemu **** pojasnjevat zakaj je na AM!user posted image  Sicer pa še vedno upam, da je bil samo tak user posted image  dan in da bo jutri spet vse o.k. Pa tako dobro nama je šlo...user posted image

Najprej, krasne slikice. Ste zelo lepa družinicauser posted image

dojenje - naš je imel eno tako fazo, ko so se začeli krči, pa alergija na KM, kar seveda nisva vedela. Najprej ukini v svojem jedilniku vse mlečne stvari, potem pa veselo na delo z dojenjem. Valči ti je lepo napisala. Naj ti dragi pomaga, tudi meni je , da sva po tednu dni borb spet lepo dojila. Res pa je, da je flaško dobil samo 3x zvečer in je že to bilo preveč, da se ni želel dojit. Po dveh večrih muk, sva spet samo dojila. Je pa res tudi to, da sem mu po flaši dala svoje mleko in ne AM.Črpaj, črpaj in samo črpaj, da mleko nastaja. Jaz sem poklica v LLL International - http://www.dojenje.net/, in to med vikendom in sem dobila ful pomoči. Ne obupaj, vendar če ne rata, todi prav. Poskusila si in to je bistvo. Vsem pač vse ne gre, zato pa obstaja AM. Osebno obtožujem tiste, ki rodijo in rečejo, da ne bodo dojile, ker bodo imele povešene dojke in podobne finte- haalllooouser posted image . Si pa iskreno želim, da ti rata, ker je zame to ena taka lepa izkušnja, ki še sedaj trajauser posted image user posted image , čeprav moj pravi, da bi pa zdaj, ko je star leto in pol, pa že lahko naredil odklopuser posted image . Če te bo karkoli pestilo, smo tu, da ti pomagamo, OK?!

Sedaj pa šibam malo pred TV, ker jutri imam spet en izpit, potem sem pa do konca tedna službeno odsotna. Se bom pa vozila domov, ker moj mali štrumf rabi zizouser posted image

Držite se in lep pozdrav!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
17.5.2009 22:31:39   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

živa - sem te videla dans na tv-ju. sicer sem ujela samo zdanji del oddaje apak bila si krasnauser posted image user posted image user posted image user posted image tko v vseh smislih - pametna, zgovorna in še super si zgledala. jaz bi te kar za stalno na tv dala. čestike

a dej no, kje je pa bila? A bo kje ponovitev? Jaz sem itak doma, negujem bolnike, lahko pogledam tudi dopoldne user posted image . živa, ti lumpa, men pa nič ne poveš, da si "tv personality" user posted image .

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
18.5.2009 0:22:12   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

a dej no, kje je pa bila? A bo kje ponovitev? Jaz sem itak doma, negujem bolnike, lahko pogledam tudi dopoldne user posted image . živa, ti lumpa, men pa nič ne poveš, da si "tv personality" user posted image .

user posted image user posted image user posted image

Pa kako ne veš, da sem TV zvezdauser posted image ? Taka, za sramoto si delat user posted image . Moja sogovornica dr. znanosti je govorila o kohabitacijah, jaz pa, kako so šle neveste za tamlado k ženinovi družini user posted image . Nekako tako celo oddajo. Menda sem res kar ok izgledala, moj je bil čisto navdušen, ko sem prišla končno enkrat naličena domov user posted image , o strokovnosti povedanega pa raje ne bi ... Ni bila moja tema, pa še vprašanj se voditeljica ni držala, pa sem vlekla tam nekje iz pet smiselne odgovore; nisem bila prav srečna, kako se je vse skupaj končalo, in ker sem slutila, da bo kaj takega, nisem niti v službi povedala user posted image . Ampak če 10ka pravi, da sem bila ok, potem morda za gledalce ni bilo tako slabo - res upam. Pa hvala za pohvalo user posted image .

Oddaja je pa na spletu, danes je že bila ponovitev user posted image .

Skratka, pri nas je mnogo bolje (razen N. kašlja), jutri grem v službo, dragi bo pa na bolniški do nadaljnjega in bo še malo domek urejal user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
18.5.2009 8:19:51   
skuštrana
Hojla, punce user posted image

Jaz sem vas zvečer prebrala, sedaj bom pa kaj napisala..Saj veste - jutro je pametnejše od večeraq, pa mogoče kaj pametnega skupaj spravimuser posted image

Živa, uh, en avtogram, prosimuser posted image Kje na netu pa je oddaja?

Mišk, super steuser posted image En link sem našla, ki bo prav za tebe - http://www.malimrav.hr/index.php?cPath=49 , ko ste bolj rock družinauser posted image
Glede dojenja pa VZTRAJAJ, VZTRAJAJ, so ti že punce lepo napisale..Pa če bo šlo bo šlo, ne se pa s tem obremenjeevat, ker boš ravno zaradi tega ostala brez mleka. Pa čimmanj daj flaško, malo se naj mulica pomatra, da ji kaj priteče..user posted image Držim pesti, da vama uspe. Bi ti pa jaz tudi predlagala, da se obnešp na punce na dojenje.net in ti bodo super pomagaleuser posted image

Desetka, kaj, zdaj..Kdaj grevauser posted image No, v glavnem, meni je rekla, da naj nič ne upam, da bo kaj prej, najhitreje v 37t, pa še to imam samo kak procent možnosti, tako da sem se jaz počasi sprijaznila s tem, da bo do konca noter..No, ja..Imam vsaj še full časa pripravit stvari do konca, pa dokupit kar mi manjka...Sem imela pregled v petek in prvi CTG, komentar je bil - uh, ta je pa migecuser posted image user posted image Ma, ja, kaj mi ne povete...user posted image user posted image

Mi smo bili od čet na počitnicah pri mojih, kar malo paše, če ti kdo kdaj pa kdaj prevzame otroke in jih malo okoli odpeljeuser posted image

Sem pa jezna ko vrag, sicer sama na sebe, ampak vseeno..Lizi sem  naročila pri next sandalce in platnene teniske in seveda premale..Jaz ne vem kje sem imela glavo, ker imam doma že lanske in bi morala naročit samo št. večje, jaz sem pa naročila št. manjšeuser posted image Upam, da jih prodam, pa da ji kupim nove, drgač me bo možek kar....user posted image user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
18.5.2009 11:09:01   
noa1
Hojla!

Sem prišla ravno od M in mi je ponovno potrdila, da imamo še eno user posted image . Jeeeeeeaaaah! Saj enako bi bila vesela tudi za fantka, sem pa full vesela, da sedaj končno vem.....se je tak lepo videla žemljica.....slikice pa nisem dobila nobene, ker je bila baje že prevelika in na ekranu se tudi ni kaj veliko videlo. Glavno da je vse OK z bebico in pridno raste (pa moj trebuh tudiuser posted image )

Mariborčanke, kako ste se imele kaj v soboto? Jaz žal nisem mogla priti sem špa mislila n  vas. Sanwebdra...nekaj si slikice obljubljala pa jih še nisem zasledila.user posted image

Ajša pa je ponoči spet nekaj štrajkala, da sem ji kar ventolin spet dala. Sva bili že na 12 ur, pa ga je včeraj spet dobila po 6 urah. Smo bili zgleda včeraj preveč zunaj. Joj, joj, najprej bronhitisi, sedaj pa še te alergije. In full so me prestrašili in sem sedaj cela nora ponoči, da ji ne bi slučajno začelo kisika zmanjkovat, ko full težko diha.

Pikapoke za vse bolančke in naj se že neha za letos.

Lepo bodite, nosečkam pa želim hitre in lahke porode in božajte svoje trebuščke.

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
18.5.2009 13:42:04   
mišk
Punce, zlate ste!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Hvala za vse nasvete in spodbudne besede!user posted image  Sicer pa moram povedat, da po tistem dodatku predvčerajšnjim se spet lepo izključno dojiva.user posted image  Sicer res traja, in se mi zdi, da cel dan samo sedim v fotelju in dojim, a ratalo nama pa le je. Zaenkrat. Seveda bom vztrajala. Vsak dan, ko se nama uspe dojit mi pomeni uspeh. Zdej je še dobro, ker je mož na očetovskem dopustu, potem bomo pa vidli, kako bo Dona tolerirala moje "celodnevno" dojenje.user posted image

Skuštrana: Hvala za link!!!!user posted image  G bova z možem zelo podrobno prečekirala!user posted image  Da ne bo treba letos morit kolegov s tem, da z Metal campa prnesejo kako utrgano majčko.user posted image  Sicer pa bi bil mogoče že čas, da se ga z možem vsaj za kak dan udeleživa...

Noa: Čestitke za user posted image !!! Ampak se res čisto vsem desetkam spol zadnjih dveh otrok ponovi!user posted image  Res zanimivo...

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?