mama06
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Naše dojenje: Mislim, da je danes spet začetek konca... Cel dan protestira, noče zagrabit, joka kot iz uma, ko jo samo dam v položaj za dojenje! Prej popoldne sva ji dala po flaški 60 ml, pa jih je spila 40, ravno sedaj pa ji mož daje spet AM z 90 ml, ker sva spet imeli take borbe! Zakaj to dela??? Ima katera kak predlog, kake lastne izkušnje?? A res nimam dost mleka al kaj?! Ampak tega Vita sploh ne more vedet, kajti sploh se ne prisesa, če pa se že, pa samo tako "površinsko" in narahlo vleče, glih da ma neki v ustih. Kar slabo mi je, ko samo pomislim, kak bo treba spet vsakemu **** pojasnjevat zakaj je na AM! Sicer pa še vedno upam, da je bil samo tak dan in da bo jutri spet vse o.k. Pa tako dobro nama je šlo... Najprej, krasne slikice. Ste zelo lepa družinica dojenje - naš je imel eno tako fazo, ko so se začeli krči, pa alergija na KM, kar seveda nisva vedela. Najprej ukini v svojem jedilniku vse mlečne stvari, potem pa veselo na delo z dojenjem. Valči ti je lepo napisala. Naj ti dragi pomaga, tudi meni je , da sva po tednu dni borb spet lepo dojila. Res pa je, da je flaško dobil samo 3x zvečer in je že to bilo preveč, da se ni želel dojit. Po dveh večrih muk, sva spet samo dojila. Je pa res tudi to, da sem mu po flaši dala svoje mleko in ne AM.Črpaj, črpaj in samo črpaj, da mleko nastaja. Jaz sem poklica v LLL International - http://www.dojenje.net/, in to med vikendom in sem dobila ful pomoči. Ne obupaj, vendar če ne rata, todi prav. Poskusila si in to je bistvo. Vsem pač vse ne gre, zato pa obstaja AM. Osebno obtožujem tiste, ki rodijo in rečejo, da ne bodo dojile, ker bodo imele povešene dojke in podobne finte- haalllooo . Si pa iskreno želim, da ti rata, ker je zame to ena taka lepa izkušnja, ki še sedaj traja , čeprav moj pravi, da bi pa zdaj, ko je star leto in pol, pa že lahko naredil odklop . Če te bo karkoli pestilo, smo tu, da ti pomagamo, OK?! Sedaj pa šibam malo pred TV, ker jutri imam spet en izpit, potem sem pa do konca tedna službeno odsotna. Se bom pa vozila domov, ker moj mali štrumf rabi zizo Držite se in lep pozdrav!
|