Lsica
|
Grrr, že drugič ta teden me je ven vrglo.... ampak tokrat se ne dam. Pišem drugič! Imam malo manj časa za javljanje, vas pa berem, predvsem v takih urah, preden grem spat. Ta teden bom aktivno obiskovala različne zdravnike in laboratorije nekaj zaradi akutnega uroinfekta, nekaj pa zaradi ene že prebolene bolezni... Pestro. Pa ker smo naročili še zadnje kose pohištva za dojenčka je treba pripravit prostor za stvari, kar vključuje tudi veliko predporodno čiščenje.... Saj veste, da nas kaj prej ne doleti, pa zdaj še zmorem zbrati toliko energije (čeprav priznam, vmes počivam) in ko še ni prevroče... Blueeyes, fine slikice z Gajo... še posebej tista s sprehoda. Pa hvala za info o plenicah, sam žal sem videla prepozno in vmes že naročila z ostalimi stvarmi pri Recinku. Škoda, bi prišparala 15 evrov. No, sem pa našla zelo ugodno otroško posteljnino. Sem rekla da jim bom mal reklame naredila, ker so tako prijazni . Če katero zanima - outlet Odeje (v sklopu Merkatorjeve trgovine nasproti BTC-ja). Majana, si se že kaj menila za dekompresijo, baje pomaga tudi proti zatekanju. Bi blo fino če bi mele kakšen skupen termin... Katrinka, pridna s seznami . Vim, me veseli, da si mela lepe počitnice. Dete že ve kaj je dobro, kumarice so samo za na sendvič k siru in salami. Pivo je pa zakon, veš koliko B vitamina ima . Jaz sem si tud zadnjič privoščila enega malega, pa kak mi je pasu, mmmm še bolj ko sladoled . Kaj čmo, dete zahteva svoje. Dost bo, da ne bom pisala še v tretje...Lepo se mejte v sončnem tednu, ki se nam obeta...pa saj se še oglasim.
|