Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Ja, vroče je pa res, vsaj pri nas, v bloku. Oh, kaj šele bo...se bom spet hodila 20x na dan tuširat z mrzlo vodo? Ampak še vseeno mam pa poletje raje kot zimo . Kako pa kaj Urban? Lsica, si kar natoči banjo z mrzlo vodo, da se ohladiš - meni se prav nič ne spi ravno zaradi te sopare! in potem se počutim tako kruto, ker spanje zahtevam od svojih malčkov... samo na račun lastnega miru . hvala, Urbanček je v redu. zelo zelo veliko želi biti v naročju (maminem, seveda)... pozabljam, da je bil tam celih 9 mesecev,... skrajni čas, da kupim sleepy wrap in si osvobodim obe roki . ana** hvala! so luštni naši mali Ljubljančani, ne? trebušček - joj, se kar vidi, da je v njem skrit še en lepotec! Blueeyes, glede hrane in sadja... samo kivija do sedaj nisem jedla (tega sem dobila v porodnišnici). tudi patronažna sestra mi je rekla, da se mi ni potrebno na stran držati... edino mogoče jagode, ker so bolj alergene, a tudi te sem dobila v porodnišnici za zajtrk in se Urbanu ni nič poznalo. se mi zdi, da naše telo že izloči stvari, ki bi otročku škodovale (izjema je seveda kakšen alkohol,...) zdaj pa je res čas za spanje, če želim imeti še kakšno urico miru... želim vam prijetno, čim manj soparno noč in lepe sanje!
|