Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, sicer sem ga jaz zbudila
Verjetno bom še nekaj časa samo na sprehodih?? Treba je pa pazit, da se ne polenim čisto
No potem sem pa le ugotovila, da bo smotrno začeti počasi kupovati, če ne me bo kar kap, če bom šla vse naenkrat iskat. Če pa sproti nabiraš pa tega ne občutiš
Pa seveda smo se včlanili in dobili še eno kartico več za v tisto čudežno zbirko v denarnici, kjer se gnetejo popustniške in kartice zvestobe za vsako drugo trgovino
). Pa me zanima, tiste, ki ste ga že imele. Ali gre lahko pri teh pregledih partner že zraven ali ne?? Moj bi bil pri vsakem rad prisoten, tako kot na NS. Pa mi je prov hudo, če ga moram pustiti tam v čakalnici
)
sem imela na vsakem pregledu uz in tudi tokrat je zaenkrat. In komaj čakam na pregled. Sem pa danes kot cunja ker me je že 14 dni bolel zob, pol so mi ga pa zdrli.