|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:28:34
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Zdej bom še do jutri ostala , k je v BTCju festival nakupov in bom mojga prepričala, da mi bo kej kupu. K se mu že mal smilim.,.. jz tud mogoče pridm... kok dobr k mi ni treba delat - če ne bi blo Gaje, bi pa jutr delala pa bom šla mal v BC, Idexe, Iana, Aloo,.. počekirat kaj nudijo za našo Gajo... a boš šla z Gajo?...ne vem kdaj bom jaz šla...a bo katera na rudniku jutri če bom šla slučajno jutri???
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:29:05
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes Tanja_ sej veš da je šala... mal heca pa more bit Itak. Ni blema... IANA- kje pa je ta trgovina? Jst naum nč za kupovala, k nč ne uboga. Bom sam zase iskala. Pismu une kopalke od Lisce me mikajo, pa ne vem če si jih loh kupim, k ne vem kak bom po porodu.
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:30:09
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes kaj vse sploh še mormo nest na csd... sem že čist pozabila... edin za rojstni list vem otroški dodatki...pa če dobiš kaj od občine...
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:30:52
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O! Jaz bi šla tut u šoping Rabim ful stvari a ti kej prinesemo...
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:34:25
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O! Jaz bi šla tut u šoping Rabim ful stvari a ti kej prinesemo... ja, najboljš vam bom tak spisek napisala, da boste komaj v avto vse zložile
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:36:40
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O! Jaz bi šla tut u šoping Rabim ful stvari a ti kej prinesemo... ja, najboljš vam bom tak spisek napisala, da boste komaj v avto vse zložile he he...zdaj pošlji svojega...žez nekaj časa boš pa že ti lahko šla a ne...
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:40:03
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Zdej bom še do jutri ostala , k je v BTCju festival nakupov in bom mojga prepričala, da mi bo kej kupu. K se mu že mal smilim.,.. jz tud mogoče pridm... kok dobr k mi ni treba delat - če ne bi blo Gaje, bi pa jutr delala pa bom šla mal v BC, Idexe, Iana, Aloo,.. počekirat kaj nudijo za našo Gajo... a boš šla z Gajo?...ne vem kdaj bom jaz šla...a bo katera na rudniku jutri če bom šla slučajno jutri??? ja z Gajo bom šla... tud jz še ne vem za uro... možno da se oglasim tud na Rudniku v Supernovi kej, pa da pozdravim sodelavke Tanja_ Iana je tud v BTC-ju, v zgornji etaži, blizu Svilanita http://www.btc-city.com/trgovina/lj/470/iana kere Liscine kopalke te mikajo?? jz grem tud zdej po ene... upam da me še čakajo dudi ja, od občine dobim prst v rit tok so radodarni FLASK_A ma sej bomo šle s kombijem, ti sam povej kaj rabiš
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:42:08
|
|
|
|
Tanja_
|
blue une iz plakata.Ful so hude. Pa sm si že lani ene kupla, po mojem so isti model kot te, sam da so rdeče-bele, pa so mi ful dobre. Edin una bela ni več snežno bela ampak je mal rumenkasta. Joj, me mikajo.
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:44:36
|
|
|
|
Tanja_
|
Ej blue a kej veš, kako bojo kej znižanja? Jst sm sam za halo 12 slišala, da bo za vse minus 20%. Za drugo pa ne vem, kje naj poiščem.
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:46:34
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ blue une iz plakata.Ful so hude. Pa sm si že lani ene kupla, po mojem so isti model kot te, sam da so rdeče-bele, pa so mi ful dobre. Edin una bela ni več snežno bela ampak je mal rumenkasta. Joj, me mikajo. uh, kaj pa vem kere so na plakatu.. k mamo več plakatov... men so tele všeč... ta kolekcija, samo jz bi rabila drug model - un k je sam s kostjo podložen, ker v tega nimam kam jošk dat
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:47:16
|
|
|
|
Tanja_
|
TOČNO TE!!!!
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:49:05
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Ej blue a kej veš, kako bojo kej znižanja? Jst sm sam za halo 12 slišala, da bo za vse minus 20%. Za drugo pa ne vem, kje naj poiščem. nč še ne vem... dons tekom dneva bo na te strani vse objavljeno... http://www.btc-city.com/prispevek.php?ID=4145#Popusti bom pa zdej se javla na šiht če že kej vejo za popuste
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:49:58
|
|
|
|
Dudica1
|
uf ste že v kopalkah...
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:52:26
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ TOČNO TE!!!! he he, a bova mele enake... hi hi.. ja te mislim da so samo do košarice B, tko da zame ne pride upoštev... so mi pa tud une s kostjo full všeč, sem jih probala, pa bom zdej vidla a jih pridem iskat al ne
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:53:10
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 uf ste že v kopalkah... ne še, bomo pa kmal
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:54:42
|
|
|
|
Blueeyes
|
mi je všeč pa pol še ta oblekca in torbica za zraven.. valda tud v roza barvi, ne v črni
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:55:05
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 uf ste že v kopalkah... ne še, bomo pa kmal no ja to je pa res ja...
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:55:54
|
|
|
|
Tanja_
|
Jst mam zdej B košarico, tko da zdej bi šlo. Sam pol po porodu, kaj pa vem, a bo C al ne? Zato ne vem, če bi riskirala pa jih kupla.
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:56:35
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes mi je všeč pa pol še ta oblekca in torbica za zraven.. valda tud v roza barvi, ne v črni Aha, lepa, zalo. Cena?
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:56:42
|
|
|
|
Blueeyes
|
evno najdla sem jih zame - v roza barvi.. ta model sem iskala
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:57:16
|
|
|
|
Tanja_
|
Nč, pelem psa. Da naute mislne, da sm šla gužvo delat v Postojno A kati še spi? Al me je tud ona zapustila?
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:58:22
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jst mam zdej B košarico, tko da zdej bi šlo. Sam pol po porodu, kaj pa vem, a bo C al ne? Zato ne vem, če bi riskirala pa jih kupla. ja pr men je problem k mam E košarco... oz od Lisce k ma velike št. pride D košarca
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:59:04
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ blue une iz plakata.Ful so hude. Pa sm si že lani ene kupla, po mojem so isti model kot te, sam da so rdeče-bele, pa so mi ful dobre. Edin una bela ni več snežno bela ampak je mal rumenkasta. Joj, me mikajo. uh, kaj pa vem kere so na plakatu.. k mamo več plakatov... men so tele všeč... ta kolekcija, samo jz bi rabila drug model - un k je sam s kostjo podložen, ker v tega nimam kam jošk dat Pejte se srackat!!! TE BOM JAZ IMELA!!
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:59:53
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes mi je všeč pa pol še ta oblekca in torbica za zraven.. valda tud v roza barvi, ne v črni Aha, lepa, zalo. Cena? hmmmmmmm. mislim da je 40€... pa okrog 50 še za kopalke jp, bo treba še garat za vse skupi
|
|
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.