|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec, ki ni se iz casov, ko smo mi hodili ...
19.5.2005 9:32:20   
krauca
Pozdravljene,
Zadnjic smo bili na uvodnem predavanju za starse v enem izmed ljubljanskih vrtcev & moram priznati da sem bila posteno razocarana. Vrtec je izgledal (in "disal") kot takrat ko sem se jaz hodila v vrtec (vec kot 20 let nazaj).
Ali katera pozna kaksen vrtec v Ljubljani (okolici), ki je malo novejsi (tako glede opreme, kot glede "razmisljanja"). RabilI bi pa jasli.
Hvala in LP
K.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vrtec, ki ni se iz casov, ko smo mi hodili ...
19.5.2005 9:35:01   
Anonimen
A ni to grozno. Ko sem bil jaz prvič v vrtcu, kamor sem potem vpisala otroka, v katerega sem sama tudi hodila in to pred 35 leti, so bile še vedno iste zavese gor... Se jih prav spomnim, take rjavo-oranžne, tiste za zatemnit. Žalostno.
No, sedaj je v drugem vrtcu, ki je lepši in svetlejši. Samo je pa v Kranju.

(odgovor članu krauca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   vrtec, ki ni se iz casov, ko smo mi hodili ...
19.5.2005 17:02:50   
Stefka
Splisni,

te lahko vprasam v kateri vrtec hodi tvoj princ? Sama sem iz Kranja, mala je stara leto in pol in je trenutno v privat varstvu, ampak drugo leto bi jo dali v vrtec. Kako je pri vas?
Hvala.

(odgovor članu krauca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vrtec, ki ni se iz casov, ko smo mi hodili ...
19.5.2005 22:12:58   
Anonimen
Je v vrtcu pri Jenkovi šoli. Vse je super, samo to ni dobro, da nimajo igrišča. Mulci se morajo zletat, pa biti zunaj po spanju, preden starši pridemo ponje. Oni so pa notri. Pa na sprehode (seveda počasi) hodijo, namesto da bi plezali po igralih, divjali in razvijali motoriko. To je res velik minus. Sicer imajo pa lepe, velike in svetle sobe, vzgojiteljice so super, vase je tako, kako bi rekla, po domače. Nič ne komplicirajo po nepotrebnem. Sicer ne vem, kako je drugje, ampak tukaj se ogromno naučijo.

(odgovor članu krauca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?