Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in da pridno raste.
smo doma z obhajila. Zjutraj ob 9h smo se dobili, pa smo bili najprej pri slavljenki doma, potem v cerkev (trajalo 2 uri), ampak smo bli mi kr pred cerkvijo, nismo šli noter, ker je bila nora gužva. Potem na kosilo in spet nazaj k slavljeki..v glavnem 10 ur smo bli vsega skup na obhajilo, sem misla da mi bojo noge odpadle.
, če me dlje časa ne bo...da si lahk cotke opere... vse za vsak slučaj če že jutri ostanem v por.
!!! Bodi močna in se zavzami zase, to ni tečnarjenje, pa prej ko boš udarla po mizi bolje bo. Najprej moraš sama sebe spoštovat, potem pa lahko pičakuješ to še od drugih. In zakaj ti zdaj solim s tem pamet? Ker sem bila tudi sama včasih taka. In sem kar mislila, da bodo drugi videli kako se trudim in bom to dobila povrnjeno v drugi obliki. Pa ni bilo nič od tega, razen, da so se navadili na samoumevno. Ah ja, življenje nas ves čas uči.
pač pripravljen in je malo pohitel
.
Vem samo da bom junija rodila, če me prej ne zvije.
!
si mi pa naredila lušte
,
, se še pod koutrom že oblečena skriva
navijata in mi govorita, da bo fant - potem bosta pa razočarani, če povijem še eno punčarco.
, da se je rodila 3 tedne prehitro in da je imela 3150g.