citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: citrončica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: koala Citrončica imaš prav, jaz sem danes ravno zvedla da mi ni treba nobenih dodatnih izpitov delat( se mi je ena veliiiiiiiika skala od srca odvalila) tako da v ponedeljek šibam po drugo temo, ker z staro nebom nič nardila, se mi je prav zagravžala. Jaz se moram pa še pozanimat če mi ne bo treba še kakega narediti zdaj dodatno Temo bom pa definitivno zamenjala, ker mi ni nič več jasno od tiste teme ki sem jo imela, pa še zakonodaja na tistem področju se je že vsaj 3x spremenila Samo kdaj Kar ne najdem volje ja,vama verjamem, skoz sem govorila, da ne bom odlašala s koncem, da je treba zaključit..bla-bla-bla, zdaj pa sama sebe prepričujem, da je res treba se dol usest še za to, da potem ne mislim več, a se mi tako ne da več!!!! pa moramo, a ne, da je treba, zaključit vse, česar se lotiš, ne pa na pol pustit!!! kolk enostavno je napisat, pa vsak izgovor je dober da grem stran od knjig ja, moraš kar takoj pojdi in ne pridi nazaj, dokler nimaš napisane diplomske Glede na to, kako te na RR vleče, jo boš imela tik tak spisano ha-ha-ha moram dones še en izpit skup spacat, ja pa imam sploh max motivacijo zadnje dni, bom pa danes ali pred ali po izpitu celo v knjižnico šla, da kako knjigo dobim, da vsaj dispozicijo oddam....jaz tud tega še nisem
|