Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Na zadnji marčevski dan,pet tednov po opravljeni lapari,odstranjenih zarastlinah in v 59.krogu fosilka Mojca je postala .
Oprostite dovolila sem si kar odpreti novo nadaljevanje kajti jaz sem presrečna.Ponoči celo noč nisem spala mi je bilo ful slabo in CB pokazal močan plusek.Test je v mojem albumu.
Saj sem rekla,da bom svojemu dragemu može čez dva tedna podarila najlepše darilo za njegovo 30.letnico.Juhu.
Punce sedaj pa le navijajte da bo vse okey z mojo .Kaj več napišem ko pridem k sebi,leto 2008 je moje kot sem vam rekla.
LP
čestitke iz srca,mene pa je danes razveselila ,tako da gremo spet v nove bo pa mesec april bolj uspešen,tako kot je bilo prvič.Eno vprašanje,pri moji prvi nosečnosti nisem jemala nobenih tabletk-folna kislina in podobno-ali se možnost zanositve z folno kislino poveča,ima katera izkušnje s tem,
Punce,hvala vam za lepe želje.Zlate ste punce moje,ki ste me takole dolgo spremljale.Pravkar sem govorila z G in me je naročila za UZ 5t6dni to bo 10.4.Do takrat pa se pustim razvajati.
LP