ronja
|
hehe, jaz vem, da jo imam - samo močno dvomim, da se po rrju preganja (ni glih družniski človek) no, najdeš pa tu hitro sorodno dušo , a ne, sestrica? Moja tašča se je skoraj požrla, ko si je mala prebila ustnico oz. dobila buško, ko sta šli na sprehod. Kar je največji hec, ker jo ona res non stop pazi, ji stoji za petami,... jaz jo ful bolj pustim letat okoli (ok, ne na cesto, jasno, ampak po igrišču pa ji rečem samo: "ajde, mala, uživaj!" Pa če me ne pokliče, da jo moram gugat, recimo, naj kar sama raziskuje, če le želi...). Ampak se je pa to prvič zgodilo ravno pri njej... In sem jo ful tolažila, da bo to še dostikrat, pa nima veze, pri kom je, da je to pač otrok in se pač tako uči... Samo se je vseeno ful žrla zato. smo pa zadnjič probali, da bi jo babi zvečer uspavala, pa ni šlo, niti pod razno! Pa še vedno se dostikrat zbuja ponoči... Tako da dokler ne bo tole spanje malo bolj ziher, še ne bo nič - ampak je še čas, mala ni še niti 2... tole je bilo pa mišljeno bolj kot kritika na moža, po moje... Moja tašča tudi hoče, da je tast doma, kadar ima malo - če bi se slučajno kaj zgodilo... Samo on jo kar uboga, pa ne gre nikamor, če reče, da mora bit doma .
|