Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.6.2009 11:25:50
|
|
|
|
Anonimen
|
evo mene sem že doma. tak kot sem rekla v petek nazaj na ctg.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.6.2009 12:05:20
|
|
|
|
tatly
|
maja ja pri nas majo tudi odlicen sladoled smo na dnevnem redu tam ja drago paje ko hodic PETRA IN TIA STA DOMA
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.6.2009 12:21:30
|
|
|
|
mamamajča
|
Deja---- tvoji otroci te malo hecajo ej da ne boš v petek rojevala takrat, ko bom jaz na ptuji, ker ti pridem v porodno na obisk Hecam se.... Pri nas tak veter piha. Na strani, kjer mamo balkon, je fuuuul lepo vreme, sonček nabija dirkt v dnevno. Če pa v kuhni poglejam čez okno, pa je vse tako temno Čudno ful....
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.6.2009 13:34:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Deja---- tvoji otroci te malo hecajo ej da ne boš v petek rojevala takrat, ko bom jaz na ptuji, ker ti pridem v porodno na obisk Hecam se.... ja pa res! saj danes sem tak utrujena tak, da se mi niti nebi dalo roditi . so pa moji otroci čisti prleki, saj vejo, da se ob petkih in sobotah pije
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.6.2009 13:44:08
|
|
|
|
ada2
|
evo naju spet doma, pregled in cepljenje opravila tako rekoč z levo roko 65,5 cm in 6500 g, pri cepljenju pa ni niti pisnil potem sva pa dooolgo klepetala pri tini in mojci je pa rekla naša P, naj kličemo TV, pa začnemo služit z njim, da bi dobre reklame snemal
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.6.2009 14:39:32
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 ja pa res! saj danes sem tak utrujena tak, da se mi niti nebi dalo roditi . so pa moji otroci čisti prleki, saj vejo, da se ob petkih in sobotah pije Točno ja, Anej se je v soboto rodil, ne? Vidiš, sami inteligentni otroci Kaki beden dan je danes. Z mojih čuftov ni nič Sem se odločla, da gremo na pico. Reakcijo javim, ko se vrne
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.6.2009 15:55:25
|
|
|
|
*monchy*
|
za petro in tio ada se čis strinjam z pediatrinjo. ker je taki zlati da bi ga si kar domu odneso sicer pa sta nuša & adam tudi prava cukra sladka stellika da čim prej mine prehlad
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.6.2009 17:37:18
|
|
|
|
pondelak
|
boga moja pikica...evo stella da se hitro pozdravi
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.6.2009 18:47:41
|
|
|
|
katjakokol
|
evo da vam povem mi smo danes bili na posvetovalnici mai ima 8030g in 62,5je dolgi cepljen bo pa naslednjo redo ker je rekla da ima malo vneto grlo ampak da ni nic hudega
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2009 18:48:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2009 18:50:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2009 18:51:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.6.2009 19:13:16
|
|
|
|
petra *k
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak petra in tia, kakšni so kaj odgovori? Bravo vsem malčkom, ki so bili pridni in za vse bolančke ja dobli sma 3 kremice, ki jo morem zaj z njimi nonstop mazati. drugače pa sem mu povedala, da eni ljudje zavzeto mene krivijo, češ kaj sma opet jedle, da je taka. in je rekel, da eni pač ne razumejo da je to bolezen, ki se ji more telo gor postaviti, da ni zdravnika na svetu, pa ni strokovne knjige ki bi to lahko pozdravil. da tega naj ne poslušamo in delamo po navodilih. zaj pa upam da bo res to hasnilo. je pa rekel, da upa, da se ji bo do 1 leta starosti vsaj po obrazu umirilo, po telesu pa bo itak ostalo, ker se to postopoma potem seli iz rok in nog na zgibe, na trebuh.... pa še vprašala sem ga kaj meni o teh resonancah, ki eni hodijo- pa tudi mi smo mislili, pa je rekel, da te tam bolj psihično pomirijo oz da če boma že šla, da naj pazima, da neboma več zapravla, kot haska naredla. drugače pa on tega ne hvali in ne šimfa, je rekel.full sem zadovoljna s tem dermatologom, res. in še v naših krajih ga je učiteljica slovenščine na oš tomaž čuvala, ko je bil otrok- saj vete, kera uči slo.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2009 19:23:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.6.2009 19:46:55
|
|
|
|
petra *k
|
morrak, jaz mislim, da še je vedno ista
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.6.2009 20:06:56
|
|
|
|
mamamajča
|
morrak, ne, ni slovenec. Kličemo ga Ferati, zaj pa ne vem, če se piše tak al mu je ime Ej ena cela družina je, ata pa sinovi, pa majo to vse prek, pa še mini tržnico s svežim sadjem in zelenjavo. Mi smo res vsak dan pri njih i je fenomenalno. Nimam pojma v čem je skrivnost, pa ne vem, če bi resno rada vedla ( ), ampak je njaaaaaaaami
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.6.2009 20:27:39
|
|
|
|
mamamajča
|
Jaz pa moj Mark pojema ogromno pesmic. Med drugin JAZ PA POJDEM NA GORENJSKO. In iz tega sledi malčkova izjava, ko se spravljamo v trgovino: "Ne! Jaz pa ati grema! Ti boš pa doma, pa boš milo jokala....."
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2009 20:35:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.6.2009 20:41:14
|
|
|
|
ada2
|
naše detece je pa melo malo reakcije na cepljenje ... vročina sicer ni bila glih neka, za tako male še to itak ni vročina, je bil pa taki nerazpoložen... nič se ni htel smejati, samo žalostno je gledal pa prvič, da je dejansko hotel, da je skoz nekdo pri njem, pa ga carta.... in ker mojega seveda cel dan ni bilo doma, sva se z nušo menjavale, še dobro, da jo imam, včasih bi res težko sama vse....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 4.6.2009 6:06:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! zaj pa mam že verjetno pravico da jamram?! pa še kleti bom začela počasi še vedno nič in še vedno me nič ne muči. mam pa res že pun kufer vsega tega čakanja. pa še spati več ne morem. sem se odločila, da mam danes generalko po stanovanju, mogoče pa me kaj prime. saj več ne vem kaj naj.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2009 6:13:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 4.6.2009 6:40:54
|
|
|
|
Anonimen
|
ja no, saj nisem tak fejst huda samo malo pa mi že najeda živce. pa še kave ne morem spiti, ker če grem kam ven bom še komu kaj naredla, ko me bo vprašal če sem še doma ali če še ne mislim iti
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 4.6.2009 7:30:44
|
|
|
|
petra *k
|
jutro, morrak hvala za kavo, glih sem si jo skuhala, zaj pa jo hitro letim še spijem.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 4.6.2009 7:48:44
|
|
|
|
tatly
|
ada kak je miha? pondelak hvala je malo bolse stellika moja se zmeraj ji z nosa tece pa kiha kiha kiha ko sma zunaj ji je dosti bolje ji skoro nic z nosa ne tece noter pa ji morem samo brisat ma pod nosekom vse rdeco.scim bi ji to namazala da je nebo ve bolelo?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 4.6.2009 7:50:07
|
|
|
|
tatly
|
deja ti samo klej te popolnoma razumem meni je pomagal pri moji botri padec na rit,idi k njej pa probej ce bo tebi
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiCarski rez: ima oče pravico do dopusta?Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Klomifen!MatejčikaV katerem poskusu ste zanosile po Klomifenu?V prvem! (
67%)

V drugem! (
9%)

V tretjem! (
5%)

V četrtem! (
2%)

V petem! (
1%)

Več kot petem! (
16%)
Število vseh glasov: 424Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!