|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL
2.6.2009 21:16:17   
Barbara111
jaz pa sem bla popoldan pridna in v spalnici umila okno,posteljino zamenjala in vse ostalo sčistla ,pa TILEN SE je včeraj poškodovaluser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
2.6.2009 21:24:07   
petra *k
e hvala vam, te pa jih kar držte do kakih 11ih, te pa bom tak tatly že vedla javiti, kak pa kaj.

tak zaj pa grem spat k moji pikici. želim vam lepo noč

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 21:24:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2503
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 21:25:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2504
2.6.2009 21:26:11   
Barbara111
Tilen si je včeraj z vrati od avta zaprl palec na levi roki,pa še levičar jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2505
2.6.2009 21:27:13   
Barbara111
morrak drugi teden pridete na štajerskouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2506
2.6.2009 21:36:01   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111

Tilen si je včeraj z vrati od avta zaprl palec na levi roki,pa še levičar jeuser posted image

uuuu, to pa ni fajn. user posted image user posted image user posted image , evo, da ga ne bo preveč bolelo...

Ja, morrak, konec aprila je že rodila. Mali je tak lep. Pa saj so vsi toti vihreki lepiuser posted image

Jaz pa grem likat in to gooooooooro enih malih malih cotik, da jih vrnemo/posodimo našima malima korenjakoma.
Pa mam za en cajt dela...............user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2507
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 21:49:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamamajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 2508
2.6.2009 21:54:59   
*monchy*
Tak  pa smo se spravli v red po celodnevnem izletu po grazu user posted image   bli smo na poti od 8h vjutro pa ob pol osmih prej smo prišli domu in je bil moj otrok tak priden da nisva vedla z mojim da ga mava z sabo user posted image njemu je bilo glavno da je mel "baso, kruh , smokije in sok" user posted image aa pa še gitaro sva mu kupla in je pritiskal na tiste gumbeke cel dan in mel sončna očala gor user posted image user posted image user posted image znoriš user posted image user posted image spal pa je vse skup 25min user posted image

je moja user posted image oblečena za celo poletjeuser posted image pa stelliki smo čevlje dobli za krst in še malo pa mamo vse user posted image

petra držimo pesti za ju3 user posted image user posted image user posted image user posted image

barbara za tilena in prstek user posted image user posted image user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 2509
2.6.2009 21:56:36   
*monchy*
aaa pa morem se pohvalit, da sem od mojega user posted image dobla taaaaaaaaaaaaaki lepi prstan user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
2.6.2009 22:02:19   
Barbara111
smo bili včeraj tudi pri zdravnikuuser posted image  upam,da bo vse o.k.nočkouser posted image  vsem

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
2.6.2009 22:03:45   
*monchy*
barbara pol pa je fejst revček dobo user posted image držipo pestiii user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2512
2.6.2009 22:07:23   
*monchy*
nič letim jaz user posted image lepo noč vsem

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
3.6.2009 5:51:11   
mamamajča
Dobro jutro!

Eno zgooooodnjo user posted image vam ponujam, pri meni dejansko že diši po njej!

Jooooj, sem likala do pol enihuser posted image oz na facebooku sem se vmes še malo sproščalauser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa veselo na delo!

Deja še 2v1?

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
3.6.2009 5:52:38   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

aaa pa morem se pohvalit, da sem od mojega user posted image dobla taaaaaaaaaaaaaki lepi prstan user posted image user posted image

Ki te najdete take dede?user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
3.6.2009 6:44:12   
Anonimen
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Deja še 2v1?

ja še vedno in še vedno nič ne kaže.user posted image grem zdaj na ctg pa bomo vidli. sem pa skoraj ziher da pridem še danes domov

Neposredna povezava do sporočila: 2516
3.6.2009 6:56:46   
mamamajča
Fajn zrihtaj pa javi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
3.6.2009 7:42:23   
*monchy*
dobro jutro user posted image mamamajča hvala za user posted image hitro spijem pa letim v službo user posted image

aja mamamajča user posted image user posted image user posted image ke te vem kaj ga je pičlo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2518
3.6.2009 7:48:38   
tatly
oj
evo jaz mam novo cupco po enem letuuser posted image user posted image user posted image user posted image
nasa stellika se je nekje prehladla ji z noseka teceuser posted image user posted image midvi bi tudi vceraj mogli met pregled pa ga mama komaj 17user posted image
petra drzim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
3.6.2009 7:58:21   
mamamajča
ja, petra, vidve tudi fajn zrihtajta

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
3.6.2009 8:34:32   
tatly
kaj boste danes kuhale?jaz nimam pojma kaj bi

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2521
3.6.2009 8:34:56   
tatly
MAI dobro opravi pri zdravnikuuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
3.6.2009 9:12:00   
mamamajča
Mi bomo čufte pa pire.... samo še ne vem, če se mi dauser posted image
Jaz več ne vem, kaj naj kuham...........
Midva sma se čist razvadla, zvečer, če se nam ne da večerje delat, letimo na kebab, kar pogostouser posted image user posted image user posted image
Če pa ma taaaaaaaak dobre tu pri nas!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
3.6.2009 9:28:24   
tatly
maja jaz bi tudi kak kebap pa jih tu v ormozu niuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2524
3.6.2009 11:08:33   
mamamajča
mmmmm, pridi k nam.... mi pa mamo tak dobre, da pojem enega pa bi še.
Ej in ta isti človek ma tak noro dober sladoled..... ne vem, kak jim uspeva....Mi smo čisto vsak dan pri njem, če ne jemo, pa ližemouser posted image user posted image user posted image
Samo user posted image user posted image user posted image user posted image , ena kepica je povsod že po 90 centov- kaj so nori????

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ime za fantka
tinči3

Katero ime je najlepše?

Bor (21%)

Leon (34%)

Luka (36%)

Irenej (9%)

Število vseh glasov: 254

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!