petra *k
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak petra in tia, kakšni so kaj odgovori? Bravo vsem malčkom, ki so bili pridni in za vse bolančke ja dobli sma 3 kremice, ki jo morem zaj z njimi nonstop mazati. drugače pa sem mu povedala, da eni ljudje zavzeto mene krivijo, češ kaj sma opet jedle, da je taka. in je rekel, da eni pač ne razumejo da je to bolezen, ki se ji more telo gor postaviti, da ni zdravnika na svetu, pa ni strokovne knjige ki bi to lahko pozdravil. da tega naj ne poslušamo in delamo po navodilih. zaj pa upam da bo res to hasnilo. je pa rekel, da upa, da se ji bo do 1 leta starosti vsaj po obrazu umirilo, po telesu pa bo itak ostalo, ker se to postopoma potem seli iz rok in nog na zgibe, na trebuh.... pa še vprašala sem ga kaj meni o teh resonancah, ki eni hodijo- pa tudi mi smo mislili, pa je rekel, da te tam bolj psihično pomirijo oz da če boma že šla, da naj pazima, da neboma več zapravla, kot haska naredla. drugače pa on tega ne hvali in ne šimfa, je rekel.full sem zadovoljna s tem dermatologom, res. in še v naših krajih ga je učiteljica slovenščine na oš tomaž čuvala, ko je bil otrok- saj vete, kera uči slo.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|