Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika incabinca in mizek, prosim, prosim ne sekirajta se zaradi vremena. Meni je tako žal, da sem se tolk dni prej sekiraa zarad dežja in tko, ker ko pride D day si tako srečen, da ti je resnično( pa čeprov sse lsiši neverjetno) vseeno kakšno vreme je. Ko se je nehalobred, ki bi moral biti na prostem ampak je zarad dežja bil notri, smo šli ven se malo poslikat, je bilo 12 stopinj in rahlo je padal dež, jst pa čisto razposejena, tekala na okrog se zabavala pozirala, uživala, na teleh je blo vse mokro...midve spričo in pa z mojim dragim pa smo se tolk nasmejali in se fotkali ...NORO"! Svatje so govorili da če me nič ne zebe... , jst sem bila resnično ful ful topla tko, da nič ne skrbite, jst sem imela res adijo vreme, dež in mraz pa sem uživala sto na uro...škoda res vskaega trenutka, ko se obremenjujete zarad vremena. Men je samo žal, da meni ni kdo tkole povedal preden sem se poročila Prav maš...to so naši dnevi, in itak ne morš nič spremenit! lepo si napisla. ko se bom jaz, bo pa že itak snežilo, pa čarovnice bodo letale, tak po fešti pa vsi na pokopališča...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|