|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL
5.6.2009 13:48:34   
ada2
aja, to sem hotela povedat

Miha je sprejet v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so se mi prav roke tresle, ko sem odpirala pošto in ko sem prebrala so mi kar mravljinci šli po koži... še včeraj so nam na sestanku v vrtcu (za Adama) rekli, da je velika čakalna lista in da je na novo vpisanih 150 otrokuser posted image

odvalil se mi je kamen od srca... sem že resno razmišljala, da bo hodil z mano v službo in ga bom mogla puščati pri naših "še mladostnih" stanovalkahuser posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
5.6.2009 14:01:38   
tatly
se se lahko dajo vloge za vrtec not? ker se nitit nisem vloge not dala ker nevem ce bom sploh sluzbo dobla ce pa je nem pa mi je brezveze da hodi v vrtec,
ada gdaj pa gre miha v vrtec

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
5.6.2009 14:03:32   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

se se lahko dajo vloge za vrtec not? ker se nitit nisem vloge not dala ker nevem ce bom sploh sluzbo dobla ce pa je nem pa mi je brezveze da hodi v vrtec,

mislim, da se zdaj več ne more dat vloga, razen, če pač dobiš službo in daš izredno notri.
miha začne 1.3. drugo leto

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
5.6.2009 14:14:57   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Hm...... mam problem..... Kera je Nina tu goruser posted image

donna

Ahauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
5.6.2009 14:19:24   
donna22

Hm...... mam problem..... Kera je Nina tu goruser posted image

donna

Ahauser posted image

jap user posted image user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
5.6.2009 14:31:52   
mamamajča

mislim, da se zdaj več ne more dat vloga, razen, če pač dobiš službo in daš izredno notri.
miha začne 1.3. drugo leto

Ne, vlogo lahko daš kadarkoli. Uradni vpisi pa so že mimo in zdaj že hodijo odločbe domov, kdo je sprejet in kdo ne. Tak da če vseeno ostane še kaj prostora za stello, maš možnost, ampak je malo verjetno, ker so vrtci polni. Če bi jo pa vpisala takrat, ko so bili vpisni dnevi, pa bi logično mela prednost.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
5.6.2009 14:36:23   
mamamajča

Miha je sprejet v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam,  naš Mark verjetno ne bo sprejet.
Pri nas je prav kriterij, ki ga dobiš na dom.

Ali sta oba starša iz občine Šmarje?  DA        NE

Ali sta oba starša zaposlena?            DA        NE

In še par takih bednih.

Mogli bi dat vprašanje:

Ali se pišete Čakš?  Ker ta priimek v naši občini odpira vsa vrata.user posted image

Ja, in jako pomembno je, če mata oba starša tu stalno prebivališče, ni dovolj, da ma vsaj en, pa seveda otrok....user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
5.6.2009 15:10:41   
tatly
maja ce ni blo nekaj govora da nima veze od kje je otrok pa lahko gre v kateri koli vrtec,ker po tem takem stella tudi nebi bla sprejeta v ormoski vrtec ce sma midvi pri tomazi prijavljeni?
kaj je to kaj narobe ce nebo sla takoj v vrtec ce bom jaz doma?meni se zdi brezveze pa tak se mi je ni za v vrtec dat nevem kaj bi brez nje

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2633
5.6.2009 15:34:20   
mamamajča
Tatly, v naši občini so taka pravila.
V Ormožu ne vem, če.

Zakaj bi blo kaj narobe? Saj veš, da je za otroka najboljše, če je do tretjega leta pri mami. Samo jaz še vedno pravim, če psihologi pa pedagogi pa ne vem kdo vse še ne, to tak povdarjajo, te še naj država nekaj naredi in mamam omogoči, da majo otroke do tretjega leta doma, ne?

Tatly, prej ji koristi kot škodi, da je še eno leto pri tebi domauser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
5.6.2009 16:07:29   
ada2

maja ce ni blo nekaj govora da nima veze od kje je otrok pa lahko gre v kateri koli vrtec,ker po tem takem stella tudi nebi bla sprejeta v ormoski vrtec ce sma midvi pri tomazi prijavljeni?
kaj je to kaj narobe ce nebo sla takoj v vrtec ce bom jaz doma?meni se zdi brezveze pa tak se mi je ni za v vrtec dat nevem kaj bi brez nje

nikakor ni narobe. jaz sem Nušo tudi imela doma, ker takrat nisem imela službe, ko pa sem začela eno deklico s PP čuvat je pa šla v vrtec, ampak je večkrat ostala tudi z mano, da je imela moja varovanka kak dan družbo... žal pa zaradi njenih terapij ni morala biti skoz zraven. Adam se je pa prvih 9 mesecev čuval pri babici in dediju. zdaj pa žal to ni mogoče in mora v vrtec. če bi bila jaz brez službe ga niti ne bi vpisovala. po moje je dovolj, če gre vsaj eno leto pred šolo, da se navadi na vrstnike, pa na drugačen red.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
5.6.2009 16:16:48   
mamamajča
ada, se strinjam.
Mi smo bli zadnjič pri mojem tastu na pikniku, pa je bil Mark že ful siten- blo je ob 19.30, bolan.
In so bli vsi pametni, da je to zato, ker ne hodi v vrtec. Kao ni navajen ljudi.
Ja pismo, saj ga nimam doma not zaprtega!!!!!!

Sploh pa sem prav vesela, da je doma, ker vidim, kje in kak napreduje.

S septembrom bo pa verjetno začel hodit v vrtec, če bo sprejet, zato ker bi jaz res šla v službo, upam, da kje dobim.
Ker celo življenje ne bi radi bli tu v bloku, hiše pa brez dnarja tudi ni. To pa je za zdaj edini razlog...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
5.6.2009 16:33:08   
mamamajča
Kam pa ste zdaj vse pobegnileuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2637
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 16:37:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2638
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 16:38:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2639
5.6.2009 16:44:10   
tatly
pri nas pa je vse pofcanouser posted image user posted image user posted image user posted image
morakk-kako bulo mas to

Neposredna povezava do sporočila: 2640
5.6.2009 16:49:26   
katjakokol

Dobro jutro!

Punce, kaj vas matra?

Meni je bil tudi facebook kar nekaj, ko pa sem ga skapirala, pa sem čist notri padla.user posted image
Zdaj mam pa malega kužega pa veliiiiiko kmetijo- na fb, se razumeuser posted image

Pa tiste, ki ste vpisane, Tino tam poiščite pa jo pozdravite

zakaj pa jo naj pozdravimo??????????????????????????''

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

Neposredna povezava do sporočila: 2641
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 16:52:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2642
5.6.2009 16:55:51   
tatly
morakk to ti je kar naenkrat pogledal ven?pa je vlka?

Neposredna povezava do sporočila: 2643
5.6.2009 16:57:04   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol

Dobro jutro!

Punce, kaj vas matra?

Meni je bil tudi facebook kar nekaj, ko pa sem ga skapirala, pa sem čist notri padla.user posted image
Zdaj mam pa malega kužega pa veliiiiiko kmetijo- na fb, se razumeuser posted image

Pa tiste, ki ste vpisane, Tino tam poiščite pa jo pozdravite

zakaj pa jo naj pozdravimo??????????????????????????''

Pozdravite kao čvekajte z njouser posted image
To sem napisala, ker je ena spraševala po njej, pa sem rekla, da nas tu samo bere, na fb je pa sktivna

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 16:59:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2645
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 17:00:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2646
5.6.2009 17:16:16   
katjakokol
ada zaj sem na facebooku gledala miheca
joooooooooj kak je lubani mali ej pa svedsko frizuro imauser posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

Neposredna povezava do sporočila: 2647
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 17:37:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katjakokol)
  Neposredna povezava do sporočila: 2648
5.6.2009 18:16:16   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

kaj zdaj ada daje tja slike, kaj pa rr, kje smo pa me ADA??????????????'user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pridruži se nam! ;)

Neposredna povezava do sporočila: 2649
5.6.2009 18:22:12   
ada2
morrak brez strahu, mislim, da ni nobene slike na FB, ki ne bi bila tudi na RR.... ali pačuser posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?