nell
|
Sayuri - tole glede perila, mi prakticiramo že neki časa, včasih se cunje tud dodobra posušijo na soncu, pa jih dam pol vseen za kakšnih 10 minut zmehčat v sušilca, da se lepo zmehčajo, da pobere prah, pa da mi ni treba lkat - sem pa tud pozimi večkrat isto nardila, samo da sem perilo sušila notri na stojalu - če se seveda ni mudilo. Še mamo kr vročino, ko je dobil svečko je padla, zdej je pa začela spet naraščat - čakam na popolda, da se gremo pkazat - mah ga ohlajam v kopeli, se ne upam dat svečke, sirupa tud nimam oz. sploh ne vem, če ga ti naši mačkini že lahk dobijo - me je kr mal strah, da bi ga s čim predozirala, zato se poslužujem kr teh naravnih fint, sam bolj malo palijo. Aha skos sem mislila, da našemu mačkinu tak čudn izrašča zob, mesec dni nazaj se je pojavla prva š**** za levo enkico zgoraj, dobra dva tedna pa še druga š**** - zdej pa bolj k rasteta ti dve špički, bolj zgleda k da gre za dva različna zobka - torej mamo levo enko zgoraj, in levo dvojko zgoraj - desna stran je pa v zaostanku Končno je malo zaspal - sicer verjetno spet sam za kakšnih 10 minut, ampak vsaj da si malo spočije in seveda tud js - ga je blo treba cel dopoldan po rokah nosit, skos se je stiskal - bošček - pa k bi mu tolk rada pomagala, al pa vse na sbe prevzela, pa ne gre.