Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Čer Veste kaj se mi je dones zgodilo,to je pa biu šok tisočletja ,ma jezna sm ko 100 nad to današnjo mladino.Uglavnem,kot vsak dan greva z Elo vozičkat in kar naenkrat mimo mene razred kolesarjev,nakar se en mlad pob zaleti v mene in me skori podere z Elo vred,komi sm voziček ujela da mi nebi Ela prbila z glavo v vilce sprednjega kolesa,res je šlo za las,nakar se mi opraviči in me vpraša če sva uredu,pogledam Elo,je bla čist mirna,kokr da se ni nč zgodil,hvala bogu in mu rečem da sva Ok in da nej gre kr naprej,nato prideta učiteljice,me vprašata če sva Ok,pa če kej potrebujeva in jim rečem da sva Ok.Nakar mi rečeta,če rabim telefonsko št.,sicer nevem zakaj ampak dobr,jima rečem da sva Ok,zravn sm se pa tresla ko sv.ina bla sm v totalnem šoku,da sm komi govorila.Sploh si ne upam predstavlat da bi se Eli kej hudga zgodil,ma ga s hlač stresem tega mulca. Mislm a se res nekateri ne znajo na cesti obnašat in se vedejo kot da so sami ,groza,groza. uuu, nerodno! samo da sta ok...
|