|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
8.6.2009 14:41:51   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ata njegov pa se tud ne spomni. In pol je reko da ga lahko zdaj kr krstimo pa še midva se lahko poročima..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]user posted image user posted image Ampak zdaj nebomo rabli Tomaža ne krstit pa niti poročit se nebomo rabli user posted image pa bomo krst vseeno lahko imeli.

tri muhe na en mah user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
8.6.2009 14:41:54   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

pondelak kako si praznovala 20-tko?? user posted image

Pa saj to ni res, midve z Lijo grema že na turo ven, ve pa še vse spite.
Ahjoj, marčevke user posted image user posted image

nič posebnega...deževno....je tast pekel v kaminu pod dežnikom...user posted image
danes ima pa moj user posted image roj. dan!!

ja, vidva sta pa usklajena user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
8.6.2009 14:42:01   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

pri nas pa je rekel župnik sej poročila se bosta ne, pa moj ja itak.Midva se ženiva čez eno letouser posted image Mi je všeč junijuser posted image user posted image user posted image

zakon! vidim, da bomo kar nekaj marčevkam riž trosli user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
8.6.2009 14:53:05   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

pri nas pa je rekel župnik sej poročila se bosta ne, pa moj ja itak.Midva se ženiva čez eno letouser posted image Mi je všeč junijuser posted image user posted image user posted image

zakon! vidim, da bomo kar nekaj marčevkam riž trosli user posted image

čestitke za odločitev glede poroke ... pa tasa_m tebi tudi, sam datum še izberetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
8.6.2009 14:54:32   
trinity22
mi smo pa s sprehoda je kar fajn vroče zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kar naj bo, se je že junijuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas tehtajo z bodijem, brez pleničke, pa nič ne odštevajouser posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
8.6.2009 14:57:13   
trinity22
midva sva se tudi včerajpogovarjala glede krstnega imena .... sem predlagala Ana, pa je rekel moj Neeeeeee, pol sem se pa spomnila, da ima sodelavka hčer Ajo in da je enkrat razlagala, da je Aja svetnica v stari zavezi al nekiuser posted image  pa sem rela mojmu če bi bila Aja - Tiana pa je bil zauser posted image  Bomo pa vidli, kaj bodo gospod župnik rekliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4106
8.6.2009 14:58:22   
trinity22
spet imam monolog ... grem rajš obesit perilo

bodite lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4107
8.6.2009 15:46:38   
Steffi
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Najaa, a ves da sem nasla sliko tebe in tvoje Tije v reviji Mama?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KAJ REEEEES?
Najaaaaaa nič ne poveš!!! user posted image user posted image user posted image

Lejca tudi ti si bila v enem izvodu revije Mama user posted image  ali sem se zmotila?? 

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
8.6.2009 15:48:23   
Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: MalaNaja

Ojli!

Sem čist nova....
Imam hčerkico Najo in iščem mamice,
ki imate Najo, ker me zanima,
kako ste jo krstile oz. kdaj goduje.
Prosim za pomoč!!!

Moja Naja je stara 2,5 meseca,
imamo še malo krčeke user posted image  in bi jo krstila,
a šele, ko bo obdobje krčev mimo.

Dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
8.6.2009 15:53:04   
Steffi
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Naša noč je bia pa takšna od 18:20-2 jedla in zaspala do 06:30 potem pa konec spanja mogoče vmes za kake petnajst minut ampak nč več sedaj spi kako dolgo ve samo onauser posted image user posted image user posted image

Lepo nedeljo kljub slabemu vremenu...upam da bo druga nedelja lepša držim pesti...

naša sobotna noč; dojenje ob 21:30, zaspali in spali do 07, ko je sedilo dojenje in pol je naša mala frajla kr do 10ih potegnila; danes pa je spala čez dan salbo urco, sedaj pa na veliko drnjoha....

res da je Lea spala, ma ga je Žiga sračkal; fantina ima že od petkove noči vročino, ki raste in pada pa še kašelj mu je to noč nagajal, da smo bli kr budni; jutri pa ga peljem k P, da vidimo kaj je zdaj ta vročina; mi ni všeč, ker je tud prejšnji mesec imel vročino;

Mama_milchy, da se Žiga čimprej pozdravi user posted image user posted image in Lea še naprej tako lepo spiuser posted image user posted image , pa da malo tudi na našega pikeca prenese te spalne navade user posted image user posted image .

Paulo Coelho

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
8.6.2009 15:57:03   
Steffi
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Pozdravljene!

Naš večji fantič je spet zbolel. Ima vročino, jamra, da ga bolijo ušesa pa grlo pa trebušček,... Mislim, da je viroza, a mandeljni so precej povečani z belimi čepi, tako da ga popoldne peljemo k P, da ni slučajno angina. Sem prav žalostna, ker sem res mislila, da bo sedaj čez poletje zdrav.

user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravite

Paulo Coelho

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
8.6.2009 16:06:12   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Najaa, a ves da sem nasla sliko tebe in tvoje Tije v reviji Mama?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KAJ REEEEES?
Najaaaaaa nič ne poveš!!! user posted image user posted image user posted image

Lejca tudi ti si bila v enem izvodu revije Mama user posted image  ali sem se zmotila?? 

Ko je bila še noseča... user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
8.6.2009 18:08:19   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

midva sva se tudi včerajpogovarjala glede krstnega imena .... sem predlagala Ana, pa je rekel moj Neeeeeee, pol sem se pa spomnila, da ima sodelavka hčer Ajo in da je enkrat razlagala, da je Aja svetnica v stari zavezi al nekiuser posted image  pa sem rela mojmu če bi bila Aja - Tiana pa je bil zauser posted image  Bomo pa vidli, kaj bodo gospod župnik rekliuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem krščena z istim imenom in Tjaša bo enako, se pa župnik ni nič omenil, da morava še kako ime imetuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4113
8.6.2009 18:18:57   
mama_milchy
Žigi & Lea

user posted image

mali Spiderman

user posted image

ku kuc;

user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
8.6.2009 19:06:39   
mediuhec
krstno ime: a kdo ve, če je matevž lahko tudi krstno ime? al kaj bi bilo temu najbližje???

srečanje marčevk MB: punce, bilo je zelo prijetno srečanje. upam da se spet dobimo. kokica in druge upam da tudi pridete. jaz na žalost nimam mobitelov od vas, da bi vas prej obvestila.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
8.6.2009 19:44:36   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

krstno ime: a kdo ve, če je matevž lahko tudi krstno ime? al kaj bi bilo temu najbližje???

srečanje marčevk MB: punce, bilo je zelo prijetno srečanje. upam da se spet dobimo. kokica in druge upam da tudi pridete. jaz na žalost nimam mobitelov od vas, da bi vas prej obvestila.

Super, da ste se lepo imele...Kdo pa je bil vse? Imate kaj slikic? Upam, da prihodnjič tudi jaz pravočasno vidim sporočilo!

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
8.6.2009 19:46:31   
KOKICA32
Moj zvonček je že zaspal..no, že pred 30 minutami....je pojedel 60ml (samo!!!), potem sem ga skopala, pa je kar zaspal...Sedaj pa lahko samo čakam, da se bo zbudil, ko je tak malo pojedel...do 04h sigurno ne bo zdržal, kot imamo drugače prakso! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
8.6.2009 19:59:22   
Najaa
Nika tud že spi (obe v bistvu). Ob šestih sem jo podojila in se je tak posračkala, da sem jo šla kar kopat. Po kopanju je izpraznila še drugo mlekarno in ćez pol ure še 60ml AM in zdaj spi. Vmes se je pa drla ko da jo iz kože dajem, ker ji je bilo tako vroče. Moj vrli možek se je drl, pa daj ji za jest, ona ne jest.... user posted image  ah luda kuča. Zdej je pa tak blažen miiiiiir!! user posted image  Mene pa čaka en ogromen kup cunj za zlikat. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
8.6.2009 20:23:53   
tasa_m
večer, kako ste?

Naša Lija je danes prava tečka, zdaj je  zaspala po pol urnem dretju,da je bila cela rdeča v obraz.user posted image Ma saj ni čudno če pa ne spi ne popoldan pa ne dopoldan user posted image lahko kaj zamudi, če bi frajla mogla kake pol urce zaspat user posted image

vsi kateri ste bolani, da se čimprej pozdravite user posted image user posted image

srečanje mb. .. ja tudi meni je bilo fajn, da smo se spet videli po dolgem času. Sta pa tako kot Klara in Matevž prava cukrčka user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
8.6.2009 20:24:33   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

... Mene pa čaka en ogromen kup cunj za zlikat. user posted image
Najaa mene tud. A danes je najin likalni dan ali boma raje jutri likali?? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
8.6.2009 20:25:24   
tasa_m

Najaa mene tud. A danes je najin likalni dan ali boma raje jutri likali?? user posted image

mama_m .. kak sta lepa user posted image user posted image A je spiderman zdaj IN??

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
8.6.2009 20:54:47   
tasa_m
No, pa da dam še nekaj slikic našega kafeja danes user posted image

Mediuhec in njen srček Matevž user posted image

user posted image     user posted image   --> tak je pa Matevža zanimala družba punc user posted image user posted image

Mala Čebelica in njena srčica Klara user posted image

user posted image    user posted image

pa še skupinska user posted image

user posted image     user posted image  

Lija in jaz pa sma se pozabli slikat user posted image
boma pa dali eno drugo najino slikico..da neboma zaostajali user posted image user posted image

user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
8.6.2009 21:29:59   
mama_milchy

user posted image     user posted image   --> tak je pa Matevža zanimala družba punc user posted image user posted image

boma pa dali eno drugo najino slikico..da neboma zaostajali user posted image user posted image

user posted image  

super MB čveke, kr tako naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
8.6.2009 21:30:08   
mama_milchy

mama_m .. kak sta lepa user posted image user posted image A je spiderman zdaj IN??

tasa_m; in še kako je IN ta Spiderman; meni se že rola od njega ampak Žigcu je full dober

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
8.6.2009 21:40:17   
KOKICA32

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image Lepe ste..ampak bebiji so še lepši! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kaznovanje otrok
пеперутка16

Ali podpirate kaznovanje otrok do sedmega leta starosti ali ste bolj za:

telesno kaznovanje (0%)

brez risank (21%)

pogovor (79%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!