Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 14:41:51
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ata njegov pa se tud ne spomni. In pol je reko da ga lahko zdaj kr krstimo pa še midva se lahko poročima..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ampak zdaj nebomo rabli Tomaža ne krstit pa niti poročit se nebomo rabli pa bomo krst vseeno lahko imeli. tri muhe na en mah
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 14:41:54
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pondelak kako si praznovala 20-tko?? Pa saj to ni res, midve z Lijo grema že na turo ven, ve pa še vse spite. Ahjoj, marčevke nič posebnega...deževno....je tast pekel v kaminu pod dežnikom... danes ima pa moj roj. dan!! ja, vidva sta pa usklajena
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 14:42:01
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 pri nas pa je rekel župnik sej poročila se bosta ne, pa moj ja itak.Midva se ženiva čez eno leto Mi je všeč junij zakon! vidim, da bomo kar nekaj marčevkam riž trosli
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 14:53:05
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 pri nas pa je rekel župnik sej poročila se bosta ne, pa moj ja itak.Midva se ženiva čez eno leto Mi je všeč junij zakon! vidim, da bomo kar nekaj marčevkam riž trosli čestitke za odločitev glede poroke ... pa tasa_m tebi tudi, sam datum še izbereta
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 14:54:32
|
|
|
|
trinity22
|
mi smo pa s sprehoda je kar fajn vroče zunaj kar naj bo, se je že junij Pri nas tehtajo z bodijem, brez pleničke, pa nič ne odštevajo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 14:57:13
|
|
|
|
trinity22
|
midva sva se tudi včerajpogovarjala glede krstnega imena .... sem predlagala Ana, pa je rekel moj Neeeeeee, pol sem se pa spomnila, da ima sodelavka hčer Ajo in da je enkrat razlagala, da je Aja svetnica v stari zavezi al neki pa sem rela mojmu če bi bila Aja - Tiana pa je bil za Bomo pa vidli, kaj bodo gospod župnik rekli
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 14:58:22
|
|
|
|
trinity22
|
spet imam monolog ... grem rajš obesit perilo bodite lepo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 15:46:38
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: lejca Najaa, a ves da sem nasla sliko tebe in tvoje Tije v reviji Mama? KAJ REEEEES? Najaaaaaa nič ne poveš!!! Lejca tudi ti si bila v enem izvodu revije Mama ali sem se zmotila??
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 15:48:23
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNaja Ojli! Sem čist nova.... Imam hčerkico Najo in iščem mamice, ki imate Najo, ker me zanima, kako ste jo krstile oz. kdaj goduje. Prosim za pomoč!!! Moja Naja je stara 2,5 meseca, imamo še malo krčeke in bi jo krstila, a šele, ko bo obdobje krčev mimo. Dobrodošla
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 15:53:04
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: cita Naša noč je bia pa takšna od 18:20-2 jedla in zaspala do 06:30 potem pa konec spanja mogoče vmes za kake petnajst minut ampak nč več sedaj spi kako dolgo ve samo ona Lepo nedeljo kljub slabemu vremenu...upam da bo druga nedelja lepša držim pesti... naša sobotna noč; dojenje ob 21:30, zaspali in spali do 07, ko je sedilo dojenje in pol je naša mala frajla kr do 10ih potegnila; danes pa je spala čez dan salbo urco, sedaj pa na veliko drnjoha.... res da je Lea spala, ma ga je Žiga sračkal; fantina ima že od petkove noči vročino, ki raste in pada pa še kašelj mu je to noč nagajal, da smo bli kr budni; jutri pa ga peljem k P, da vidimo kaj je zdaj ta vročina; mi ni všeč, ker je tud prejšnji mesec imel vročino; Mama_milchy, da se Žiga čimprej pozdravi in Lea še naprej tako lepo spi , pa da malo tudi na našega pikeca prenese te spalne navade .
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 15:57:03
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Pozdravljene! Naš večji fantič je spet zbolel. Ima vročino, jamra, da ga bolijo ušesa pa grlo pa trebušček,... Mislim, da je viroza, a mandeljni so precej povečani z belimi čepi, tako da ga popoldne peljemo k P, da ni slučajno angina. Sem prav žalostna, ker sem res mislila, da bo sedaj čez poletje zdrav. da se čimprej pozdravite
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 16:06:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: lejca Najaa, a ves da sem nasla sliko tebe in tvoje Tije v reviji Mama? KAJ REEEEES? Najaaaaaa nič ne poveš!!! Lejca tudi ti si bila v enem izvodu revije Mama ali sem se zmotila?? Ko je bila še noseča...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 18:08:19
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 midva sva se tudi včerajpogovarjala glede krstnega imena .... sem predlagala Ana, pa je rekel moj Neeeeeee, pol sem se pa spomnila, da ima sodelavka hčer Ajo in da je enkrat razlagala, da je Aja svetnica v stari zavezi al neki pa sem rela mojmu če bi bila Aja - Tiana pa je bil za Bomo pa vidli, kaj bodo gospod župnik rekli jaz sem krščena z istim imenom in Tjaša bo enako, se pa župnik ni nič omenil, da morava še kako ime imet
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 18:18:57
|
|
|
|
mama_milchy
|
Žigi & Lea mali Spiderman ku kuc;
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 19:06:39
|
|
|
|
mediuhec
|
krstno ime: a kdo ve, če je matevž lahko tudi krstno ime? al kaj bi bilo temu najbližje??? srečanje marčevk MB: punce, bilo je zelo prijetno srečanje. upam da se spet dobimo. kokica in druge upam da tudi pridete. jaz na žalost nimam mobitelov od vas, da bi vas prej obvestila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 19:44:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec krstno ime: a kdo ve, če je matevž lahko tudi krstno ime? al kaj bi bilo temu najbližje??? srečanje marčevk MB: punce, bilo je zelo prijetno srečanje. upam da se spet dobimo. kokica in druge upam da tudi pridete. jaz na žalost nimam mobitelov od vas, da bi vas prej obvestila. Super, da ste se lepo imele...Kdo pa je bil vse? Imate kaj slikic? Upam, da prihodnjič tudi jaz pravočasno vidim sporočilo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 19:46:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
Moj zvonček je že zaspal..no, že pred 30 minutami....je pojedel 60ml (samo!!!), potem sem ga skopala, pa je kar zaspal...Sedaj pa lahko samo čakam, da se bo zbudil, ko je tak malo pojedel...do 04h sigurno ne bo zdržal, kot imamo drugače prakso!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 19:59:22
|
|
|
|
Najaa
|
Nika tud že spi (obe v bistvu). Ob šestih sem jo podojila in se je tak posračkala, da sem jo šla kar kopat. Po kopanju je izpraznila še drugo mlekarno in ćez pol ure še 60ml AM in zdaj spi. Vmes se je pa drla ko da jo iz kože dajem, ker ji je bilo tako vroče. Moj vrli možek se je drl, pa daj ji za jest, ona ne jest.... ah luda kuča. Zdej je pa tak blažen miiiiiir!! Mene pa čaka en ogromen kup cunj za zlikat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 20:23:53
|
|
|
|
tasa_m
|
večer, kako ste? Naša Lija je danes prava tečka, zdaj je zaspala po pol urnem dretju,da je bila cela rdeča v obraz. Ma saj ni čudno če pa ne spi ne popoldan pa ne dopoldan lahko kaj zamudi, če bi frajla mogla kake pol urce zaspat vsi kateri ste bolani, da se čimprej pozdravite srečanje mb. .. ja tudi meni je bilo fajn, da smo se spet videli po dolgem času. Sta pa tako kot Klara in Matevž prava cukrčka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 20:24:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ... Mene pa čaka en ogromen kup cunj za zlikat. Najaa mene tud. A danes je najin likalni dan ali boma raje jutri likali??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 20:25:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ... Mene pa čaka en ogromen kup cunj za zlikat. Najaa mene tud. A danes je najin likalni dan ali boma raje jutri likali?? mama_m .. kak sta lepa A je spiderman zdaj IN??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 20:54:47
|
|
|
|
tasa_m
|
No, pa da dam še nekaj slikic našega kafeja danes Mediuhec in njen srček Matevž --> tak je pa Matevža zanimala družba punc Mala Čebelica in njena srčica Klara pa še skupinska Lija in jaz pa sma se pozabli slikat boma pa dali eno drugo najino slikico..da neboma zaostajali
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 21:29:59
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, pa da dam še nekaj slikic našega kafeja danes Mediuhec in njen srček Matevž --> tak je pa Matevža zanimala družba punc Mala Čebelica in njena srčica Klara pa še skupinska Lija in jaz pa sma se pozabli slikat boma pa dali eno drugo najino slikico..da neboma zaostajali super MB čveke, kr tako naprej
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 21:30:08
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ... Mene pa čaka en ogromen kup cunj za zlikat. Najaa mene tud. A danes je najin likalni dan ali boma raje jutri likali?? mama_m .. kak sta lepa A je spiderman zdaj IN?? tasa_m; in še kako je IN ta Spiderman; meni se že rola od njega ampak Žigcu je full dober
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 21:40:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, pa da dam še nekaj slikic našega kafeja danes Mediuhec in njen srček Matevž --> tak je pa Matevža zanimala družba punc Mala Čebelica in njena srčica Klara pa še skupinska Lija in jaz pa sma se pozabli slikat boma pa dali eno drugo najino slikico..da neboma zaostajali Lepe ste..ampak bebiji so še lepši!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kaznovanje otrokпеперутка16Ali podpirate kaznovanje otrok do sedmega leta starosti ali ste bolj za:telesno kaznovanje (
0%)

brez risank (
21%)

pogovor (
79%)
Število vseh glasov: 14Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!