Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

! Takrat nam pa le javi.
"Dr. Pušenjak, z mano je pa vse vredu. Kaj zdaj?"
Tako da hitro dobiš malo popačeno sliko, da je tega več kot v resnici. Velika večina nosečnosti, ki pregurajo prvih par tednov, je ok.
.
, tudi jaz sem imela danes pregled. Zaenkrat vse OK, naš pikec je velik 8,7 mm in srček veselo bije. Glede na to, da sem imela že 2ss sem te pregled težko čakala in sem po mnenju ginekologa v rizični skupini, tako, da moram biti do 13. tedna še posebno previdna. Ampak seveda, da bo v redu, a ne kolegice.
.
, je bila včeraj pri meni z malim Aleksom, joj kak lepi sonček je a ne
jaz pa ga imam jutri, pa nisem edina. Malo me je strah, ampak komaj čakam, da vidim malo piko.
to bojo šarmerji
en močen objemček!!
) in šla spat. Potem je bilo malo boljše, čisto dobro pa šele čez 2 dni. aja no zdaj pa vidim, da je minilo (berem po vrsi in sproti pišem
super podatki! si nas ziher vse pomirila
zvečer še
. Upam da je se moj
dobro počuti in da ti zcedki niso znak da jer kaj narobe.
), edin včasih sem tako utrujena, da bi šla najrajš spat, pa po navadi ni časa. Razen po kosilu, si zdaj kar privoščim kakšno uro spanja, če smo doma. Jaz Luka ne dvigujem več - sem ga že prej manj, ker mi je bil pretežek, zdaj ga pa sploh ne. Je bil že prej navajen, da ga ati nosi.