Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, imaš pa rok na isti dan kot moja kolegica.

Upam, da bo vse ok potem lepo naprej.
Samo, da ji je bolje in vidim namejana. Veliko sreče naprej z zdravje
Je malo micano vendar očala vedno pomagajo
bolan, ima zdej še izpite in ni šans, da bi mu zdej Tiborja podturla - ampak sem ga, po dveh urih, da sem končno lahk šla na balkon mal zadihat. Se mi zdi, da si je Tibor zdej spet mene izboril, tud obrnat se ne smem drgam, če ni on tam - in zdej spet kuham tko da ga mam na rokah - sam da je zdej že kr mal težje vse skp, kr je pač taka vrtavka. Ja, čakamo na zob - maa vidim ga, sam skos mu mora še prebit - je pa normalno, posledično malo bolj zahteven - tko da niti sam ne ve, kaj bi.
In
. In zelo lepe sandalčke ter copateke imata Zara in Lovro.
.
....
za neprespano noč
. Jih bom tud rabila za podaljšanje porodniške.
.
. Ne vem sicer, kaj je poglaviten razlog, da deklici jokata. Mogoče strah pred novim? JAz bi na tvojem mestu čimveč vaj izvajala doma, da se navadita na razne prijeme In vztrajala bi na FT vsaj nekaj minut, da ti fizioterapevtka pokaže nove vaje. Vem, da je skorajda nemogoče delat, če otrok joka in če ne sodeluje, ampak poskusit ni greh. Vsaj jaz nikakor ne bi odnehala že takoj na začetku. Moj predlog
. Povej, kako si kaj ti, kako je Jan?
Tole s cisto je prav grozno