mojčca
|
Ugi, čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeee . Ja, to je pa res ena lepa novička. Želim ti nosečnost brez problemov in eno zdravo detece. Aleži, ja tisto je bilo res namenjeno aprilčicam 2007, ker pa sem hitela, sem to pomotoma prilepila sem. Kar se tiče srečanja bo pa očitno prestavljeno kot sem zasledila na 20.6. (takrat naj bi bili povabljeni na plavanje po Savi - to imajo potapljači, tako da bomo še videli). Rainbow, ja, se nam kar dogaja. Manca danes sploh ni hotela zaspati, je imela žurke do pol desetih, hudooo. Bt08, držim pesti, da tudi ti končno zagledaš magični +. Pa čestitke za novo službo (če me spomin ne vara si iz Gorenjskega konca, tako da se prav čudim, da tudi v našem koncu obstaja še kakšna pametna služba). Kar se tiče nosečnosti, prvič sem povedala v službi pri 6 tednih, no, sem jih kar klicala iz bolnice, ker sem krvavela in sem ostala notri, pa sem jim morala sporočiti, da me ne bo v službi. V drugo pa so izvedeli pri 12 tednih, ko sem šla spet na bolniško. Grem malo pogledati na FB, oprati cunje in počasi v posteljo. Jutri bo še dolg dan, ker imamo takoj po službi žurko - gre sodelavec v pokoj. Nočko