Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Super za dopust
Evo to pa je taprav dopust!! pri nas ga ne vem če bo kdaj tak, ima moj hiško na morju- sej vse super, samo ni pa hotel
Morš lih tko kuhat, prat, pucat.

se pa malo prilagaja.
. Danes dopoldan imam en kup opravkov, popoldan sem v službi, jutri pa fraaaj
.
.
). Sem vesela, da se je spet spravil malo v akcijo, ker odkar imava Evo, je kar malo zanemaril ta svoj hobi.
do sedaj. Ob kuhanju kosila se mi je od slabosti začelo kar vrtet. Potem sem imela še cel popoldan občasne navale slabosti (1. tudi v službi). Upam, da bom zdržala še danes in jutri, da me ne pogruntajo, ker bi rada počakala vsaj do pregleda, preden povem.
.
, saj človek ne more verjeti kaj se ti lahko v trenutku zgodi. joj ne morem verjet
plažo imamo 10 minut od hiše tako, da grem lahko zjutraj, pa se vrnem domov, pa še malo podvečer.
ne vem, se boji, da me bo kdo vzel?!
in menoj vse vredu, si bomo pa drugo leto vsi trije privoščili kar 3.tedenski dopust ob morju
stisnala ko sem prebrala. hvala bogu da is sedaj vredu in sploh da si lahko zanosila, to je največja sreča
? Ker meni kar ni in ni, pa ne vem od kod tista vraža, da si med