malaMravljica
|
Miniko, to je crtica, kako mislis slabo vidna, ce jo pa jaz prav lepo vidim. Pa se kar en x test je a ne in to pred izostankom m. Noseca si, nosecka si, iiiiiiii. Ej, vesela zate. A ves, NOSECKA SI NOOOOOOOOOO! Izracunaj PDP, ker sem firbc. Veseli se, pa pazi nase, sicer ne pretiravat, pazi pa le nase. Ojoj, sam se celih 8 mesecev mores cakat, da bos strucko videla, jaz pa ne vec tolk, hi hi hi. Mah no, res se veselim zate. Twixy in Tassika. Ce je nosecnost v maternici je vsaj to ok in sedaj sam upam, da je mogoce pa mal kasneje imela o in kasneje zanosila, pa se se ne vidi srcka. Stiskam pestke, jaz tu ne vidim vse tako crno, se velikokrat zgodi, da se srcek mal kasneje vidi. Twixy, mislm nate in stiskam pesti! Ti pa pozitivno misli in bomo docakale tudi srcek. Rizkoo, imam zabasan sms predalnik in dobivam nove sms-je ko kaj izbrisem. Vceraj me je pa pol tako glava bolela in nisem nic pisala. Grem gledat ja in ti povem. Sam neki mi ni jasno. Sem brala da to se da sondico pod vzmetnico in ta nekako steje tresljaje, kaj je to sploh mozno pol v vodno posteljo namontirat ne mislm zaradi vode al kaj takega ampak ker tam se itak z vsakim gibom na rahlo vzmetnica trese, bi pol to sploh delovalo. Morem prestudirat sedaj. Povem ceno ja.
|