|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
20.6.2009 9:42:06   
PapuaNG
Moj počasi že oblikuje ritem-zdej se ponoči zbudi ob pol treh, pa potem ob pol šestih, pol pa kakor kdaj-ponavadi na ene dve ure rabi zizo dopoldne, popoldne na dve pa pol-tri ure...je pa zvečer vedno okol pol osmih-osmih lačen. Probam naredit tako, da je kopanje vedno približno ob isti uri, tako da se potem tudi ponoči isto zbuja. No, danes se je izjemoma že ob petih zbudil, ker so ga krči dajal.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
20.6.2009 9:52:28   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Imam eno vprašanje.
Kako ste kaj ve glede svežega sadja in zelenjave?
Jaz ne vem kaj naj jem in kaj ne da mi male ne bo zvijalo. Da ne smem zelene solate jest sem že ugotovila. Kaj pa paradižnikova solata? Pa jabolka?Ali ve to jesta ali ne?

jz saem pa zdej začela postopoma jest eno za drugim... češnje, jagode, hruške, jabolka, lubenica, tud zelenjavo (redkvice, korenje, čebula)... solato jem čist brez vsega (no, samo solim jo k brez soli pa res ne bi mogla)

IZVIRNO SPOROČILO: copka
V torek smo bili na 1. pregledu: natehtali smo 5,1 kg, v dolzino pa je kao zrasel samo 0,5 cm, torej 56,5cm. Samo so mu vsi bodiji 56 premajhni, tako, da ne vemuser posted image  Glavo ima pa 40 cm.user posted image  Bucmanuser posted image

super za korenjaka user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
Blueeyes, upam, da bo ta šum na srčku izzvenel,... user posted image user posted image user posted image  za malo Gajo!
Drugače pa si super uredila seznamčke!!user posted image

hvala hvala

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
aja da ne pozabim...na seznam dodajte se eno majcico!!! miska2004 je 26.5. rodila fantka Taja, 3290g in 52cm velik!pravi da se nam bo pridruzila tudi na klepetu ko bo uspela!

super, da se nam pridružujejo nove tudi zdej ko že pestvamo user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl
Jaz imam toliko mleka,da mi kar ven šprica..user posted image

jz tud - še HB da obstajajo blazinice, da nimam vseh majc mokrih... bi se drgač lahko kr prjavla na tekmovanje za Miss mokre majčke - res pa da bi mogla met belo majco, da se ne bi vidlo da je od mleka user posted image   user posted image   user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lake
Od Hippa Komarčkov čaj, pa ga na začetku ni marala pit, zdej ga pa kr golta.

moja ga tud ni marala na začetku... sem ji mrzlega dajala... pol sem ga pa pogrela ga je pa cuzala k zmešana.. glih prejle sem jo podojila, pa sem ji pol še čaj dala k se je spet mal zbudla - ga je 100ml spila - poleg tega da je bla 15 min na joški in da je zakomirala, mlek ji je pa kr z ust ven teku user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: cebelica82

lep pozdrav, najino slikico na  seznamu lahko zamenjate, sem par strani nazaj dala novo,..ja, pa teža na prvem pregledu je bila 4200 g, 1100 več od odpustne, ki je bila 3100,...

vroče je...

jz sem preurejala seznam, pa sem najprej objavila ta prvo sliko, pol sem pa na koncu seznama vidla da je še ena tvoja slika... pa sem pol kr ta prvo pustila... sej bo to naša dobra dudica poštimala.. ona je pravi cuker, pa tko pridkana za te stvari user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Aja, zarja je bobila neke pikice po obrazu. A je možno da od tega, ker sem jedla svinjino včeraj?

kakšne pikice?? a pa so zdej že kej zginile al so ostale?? moja je po celmu obrazu pikasta, pa po prsnem košu... je pediatrinja rekla da je ro reakcija na mleko in da se ji čisti koža, tko da kao do 3 meseca naj bi vse izginilo... komi čakam

IZVIRNO SPOROČILO: lake
A majo vaši kakšen ritem prehranjevanja, al ob urah kokr jim paše?

naša takrat k ji paše... men je pa čist vseeno... mi ni težko tiste joške vn vzet user posted image  (že pripravljen obrok - fast food skor user posted image user posted image ) drgač pa dobiva nek ritem... na 3 ure.. ob 03.00h, 06.00h, 09.00h, 12.00h,15.00h, 18.00h, 21.00h, 00.00 in se dan ponovi

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
20.6.2009 9:57:14   
Dudica1
naš je čez dan na 3 ure...nazadnje okrog 21h potem pa okoli 2h pa še okrog 6h...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
20.6.2009 9:58:11   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
jz sem preurejala seznam, pa sem najprej objavila ta prvo sliko, pol sem pa na koncu seznama vidla da je še ena tvoja slika... pa sem pol kr ta prvo pustila... sej bo to naša dobra dudica poštimala.. ona je pravi cuker, pa tko pridkana za te stvari user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
20.6.2009 10:05:00   
Tanja_
Jutro!
Smo se futrali 2x ponoči, pa še ob 6ih zjutrej in od takrat do osmih spet ni zaspala, ne vem, kaj jo daje zjutrej. Zdej ji dam takoj po obroku ob 6ih Biogaio, ampak ne vem če ne bi še unih Mylicon gocce? Kaj ve mislite?
Drugač pa Hana ima nek ritem, zlasti ponoči je točna k urca- na 3 ure je. Danes je recimo ob polnoči, treh, šestih, devetih. Čez dan jo moram pa kar budit, ker ona tud več kot 4 ure ne bi jedla. Tko da jo poskušam na 3.5 do 4 ure dojit. Zdej grem pa avto registrirat. Mater je to drag špas...
Popoldne gremo pa mal v BTC v šoping. Je možek oblubu, da mi bo kej kupu. Kaj je zdej s tistim virusnim meningitisom? A res kej razsaja? Nisem nikjer v poročilih nič zasledila.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
20.6.2009 10:11:48   
KatMat

se je moj kr prismejal v sobo...pa ga prasam kaj pa je pa pravi evo nasa je dobila prvo posto....pa res pogledam na kuverto pa res pise tija atalijauser posted image user posted image user posted image

Hecno, ne? Kmalu se navadiš,...
KatMat, kako pa sta se odločila za tako lepo ime? Kje sta dobila Atalijo?

sej to sem ze razlozila...user posted image user posted image ne vem...tija sva skup zbrala pol sem pa nekje pomotoma zasledila atalija pa mi je blo ful usec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
20.6.2009 10:14:35   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

No pravkar sem utopila žalost in nervozo v veliki banjici sladoleda. Slasten je bil.

Aja, zarja je bobila neke pikice po obrazu. A je možno da od tega, ker sem jedla svinjino včeraj?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nasa je tud dobila mozoljcke...babca pravi da je to cist normalno ker se koza cisti

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
20.6.2009 10:17:00   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image user posted image user posted image

ja kaj se smejiš... je treba res lepo pohvalit pridne rr-jevke k obnavljajo seznamčke... le kaj bi brez njih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
20.6.2009 10:19:56   
KatMat
nasa je bla ucer tako pridkana da ni za povedat spala po 3,4 ure vsakic...pol se je pa zbudila ob polnoci in od takrat ne vem ce sem pol ure spala...

jo tak neki matra...nevem al je pa vreme...zanc sem sla po kapljice za krcke pa so mel sam njihove lekarniske pa se mi zdi da bolj malo pomagajo...rada bi dobila lefaxin pa bo zgleda treba glih v austrijo

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
20.6.2009 10:20:40   
KatMat
BLUE...kdaj pa mate kardiologa??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
20.6.2009 10:26:46   
Blueeyes

še ne vem, morm v ponedeljek poklicat... sem zdej 2 dni klicala , pa sem včeri jih končno priklicala... pol pa itak da reče v ponedeljek in sredo so dnevi za naročanje in spusti slušalko user posted image  tko da morm v ponedeljek polkicat - baje je vsaj 1 mesec čakalna doba, da majo kr gužve. ma sam da je čim prej to za nami

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
20.6.2009 10:33:45   
KatMat

še ne vem, morm v ponedeljek poklicat... sem zdej 2 dni klicala , pa sem včeri jih končno priklicala... pol pa itak da reče v ponedeljek in sredo so dnevi za naročanje in spusti slušalko user posted image  tko da morm v ponedeljek polkicat - baje je vsaj 1 mesec čakalna doba, da majo kr gužve. ma sam da je čim prej to za nami

ja sej zato te uprasam...ko sem jaz zase klicala je trajalo en mesec da mi je uspela en datum povedat...takrat se pa redko kdaj javi....sem pa cakala 7 mesecev...nakoncu pozabla it

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
20.6.2009 10:35:46   
Blueeyes

ja sej zato te uprasam...ko sem jaz zase klicala je trajalo en mesec da mi je uspela en datum povedat...takrat se pa redko kdaj javi....sem pa cakala 7 mesecev...nakoncu pozabla it

uh, ta je pa dobra... kam pa si to šla ... a na vrazov trg... k jz sem bla tud že parkrat pr kardiologu (no, sam ne na vrazovem trgu), pa sem bla v max 1 tednu na vrsti - pa vedno sem se spomnila in šla na pregled user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 20.6.2009 10:38:31 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
20.6.2009 10:37:55   
Blueeyes
user posted image

ooo, dons mi je pa prov všeč tale moj ticker user posted image  user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
20.6.2009 10:39:41   
Blueeyes
uh, če bo šlo tko naprej bom pa sklopla računalnik... kle full dež ščije, pa grmi k zmešano.. ne bi rada da nam SPET skuri vse skupi

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
20.6.2009 10:41:55   
KatMat
pr nas tud tolce k pr norcih...bom tud kr sla..vrazov trg-tam sm bla pa ta drugic...k so me prštromal za en teden...je blo prov nerodn nosit okrog tisto skatlico pa bit prikljopljen

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
20.6.2009 10:42:51   
KatMat

user posted image

ooo, dons mi je pa prov všeč tale moj ticker user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naša tija je pa tri tedne stara

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
20.6.2009 10:46:46   
Anonimen
user posted image

Kar kadičke na plano in hladit, ker potem se nam zopet obetajo vroči dnevi!!
Smo danes spali do devetih??!!
In Urban mi je danes ponoči namenil celih 5 ur spanja! Jupi, bravo naš malček!

Sedaj pa gledat na youtube Traktorja Toma... Oskar, ne?
Imejte se lepo, kljub deževnemu dnevu!

< Sporočilo je popravil k.tja -- 20.6.2009 10:47:59 >

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2468
20.6.2009 10:48:35   
KatMat
bravo urbanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
20.6.2009 10:53:04   
Blueeyes

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oo čestitke Tija za 3 tedne... zdej si že velka punca... mami se pa z dneva v dan stara user posted image  

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
20.6.2009 10:54:06   
Blueeyes

user posted image  
In Urban mi je danes ponoči namenil celih 5 ur spanja! Jupi, bravo naš malček!

uf, on že ve kdaj mamica potrebuje spancec... bravo Urban

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
20.6.2009 11:01:28   
KatMat

user posted image

oo čestitke Tija za 3 tedne... zdej si že velka punca... mami se pa z dneva v dan stara user posted image  
hej hej...mojih rosnih 23user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
20.6.2009 11:04:13   
Blueeyes

user posted image

hej hej...mojih rosnih 23user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  

vidim da gremo dons na 100, jupi

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
20.6.2009 11:05:54   
KatMat
moj pa trojko letos lovi...jao jao kaj ga cepim

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
20.6.2009 11:07:15   
Blueeyes

moj pa trojko letos lovi...jao jao kaj ga cepim

uh, to pa ja ni nič... moj je pred parimi dnevi štirko ujel user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Seks je lahko tudi zdravilen: 9 zdravilnih...
Na penisu in v nožnici imamo moški in ženske posebne refleksološke cone, ki jih z različnimi seksualnimi položaji različ...

adaptirano mleko
Sanikaa

(68%)

(32%)

Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!