Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mani2 Imam eno vprašanje. Kako ste kaj ve glede svežega sadja in zelenjave? Jaz ne vem kaj naj jem in kaj ne da mi male ne bo zvijalo. Da ne smem zelene solate jest sem že ugotovila. Kaj pa paradižnikova solata? Pa jabolka?Ali ve to jesta ali ne? jz saem pa zdej začela postopoma jest eno za drugim... češnje, jagode, hruške, jabolka, lubenica, tud zelenjavo (redkvice, korenje, čebula)... solato jem čist brez vsega (no, samo solim jo k brez soli pa res ne bi mogla) IZVIRNO SPOROČILO: copka V torek smo bili na 1. pregledu: natehtali smo 5,1 kg, v dolzino pa je kao zrasel samo 0,5 cm, torej 56,5cm. Samo so mu vsi bodiji 56 premajhni, tako, da ne vem Glavo ima pa 40 cm. Bucman super za korenjaka IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Blueeyes, upam, da bo ta šum na srčku izzvenel,... za malo Gajo! Drugače pa si super uredila seznamčke!! hvala hvala IZVIRNO SPOROČILO: KatMat aja da ne pozabim...na seznam dodajte se eno majcico!!! miska2004 je 26.5. rodila fantka Taja, 3290g in 52cm velik!pravi da se nam bo pridruzila tudi na klepetu ko bo uspela! super, da se nam pridružujejo nove tudi zdej ko že pestvamo IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Jaz imam toliko mleka,da mi kar ven šprica.. jz tud - še HB da obstajajo blazinice, da nimam vseh majc mokrih... bi se drgač lahko kr prjavla na tekmovanje za Miss mokre majčke - res pa da bi mogla met belo majco, da se ne bi vidlo da je od mleka IZVIRNO SPOROČILO: lake Od Hippa Komarčkov čaj, pa ga na začetku ni marala pit, zdej ga pa kr golta. moja ga tud ni marala na začetku... sem ji mrzlega dajala... pol sem ga pa pogrela ga je pa cuzala k zmešana.. glih prejle sem jo podojila, pa sem ji pol še čaj dala k se je spet mal zbudla - ga je 100ml spila - poleg tega da je bla 15 min na joški in da je zakomirala, mlek ji je pa kr z ust ven teku IZVIRNO SPOROČILO: cebelica82 lep pozdrav, najino slikico na seznamu lahko zamenjate, sem par strani nazaj dala novo,..ja, pa teža na prvem pregledu je bila 4200 g, 1100 več od odpustne, ki je bila 3100,... vroče je... jz sem preurejala seznam, pa sem najprej objavila ta prvo sliko, pol sem pa na koncu seznama vidla da je še ena tvoja slika... pa sem pol kr ta prvo pustila... sej bo to naša dobra dudica poštimala.. ona je pravi cuker, pa tko pridkana za te stvari IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Aja, zarja je bobila neke pikice po obrazu. A je možno da od tega, ker sem jedla svinjino včeraj? kakšne pikice?? a pa so zdej že kej zginile al so ostale?? moja je po celmu obrazu pikasta, pa po prsnem košu... je pediatrinja rekla da je ro reakcija na mleko in da se ji čisti koža, tko da kao do 3 meseca naj bi vse izginilo... komi čakam IZVIRNO SPOROČILO: lake A majo vaši kakšen ritem prehranjevanja, al ob urah kokr jim paše? naša takrat k ji paše... men je pa čist vseeno... mi ni težko tiste joške vn vzet (že pripravljen obrok - fast food skor ) drgač pa dobiva nek ritem... na 3 ure.. ob 03.00h, 06.00h, 09.00h, 12.00h,15.00h, 18.00h, 21.00h, 00.00 in se dan ponovi
|