Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
4x nsem pritisnila in punčka je bila zunaj. pri tjaši je iztis trajal 1 uro, tukaj pa 10 min... pa čisto sama sem jo iztisnila, ne morš verjet. in to je bilo to. zdaj smo kle, jaz že ok, zanjo pa še čakamo, da se vzpostavi dojenje in začne dobivat na teži. upam, da greva že jutri domov. 
budim,pa se noče...pol da nek mini gib....no,vsi 3je so bili taki posiljeni-a mislite,da bi mogla it v P al čakam do 21ih,če jih slučajno nebi blo 10 (včeraj sem jih tako do 20ih 10 nabrala ) ?
, ne sedaj......
in tamala rolat na eno parkirišče, jaz si bom pa najbrž Banano Split v gostišču privoščila.
. Ja pa še našo
mormo malo v pogon spaviti.
,
, kot da bi bla že mimo poroda...
. Ja kaj mislijo,da bom vse poklicala, ko bom imela 1popadek al kaj ? No, če jih bodo namesto mene predihavali in prenašali bolečino, lahko pridejo
), da so jo začele tk kot tebe tut ledvice bolet, potem pa je naslednji dan že cartala
razn če grem 3 tedne čez rok
v naročje...dobro opravi
( joj sem sitna