nell
|
hej babike naty - Jošt se je res full spremenil, je pa taki cartek- pa tok dolg se nam nisi nič oglasila, mah punca pogrešale smo te. bambi - dobrodošla nazaj in jaaaaaaaaa - čestitke srečki nosečki sandra - ja to je pa skor res - je tud moj reku, k sva zdej planirala dva tedna ostat - se je kr zbunil, da ni šans, da mal pa mormo bit skupi. Hja kaj čem, tle se da lepo vozičkat - ma moj tud plac tle bit, pa se nekak otepa - js bom še zdej izkoristila k sem še na porodniški, potem ga ne bomo več tkole srali. Tud bo moral drug let nov sistem učenja pogruntat...da se mu ne bova tolk umikala, ker to pač ne bo več šlo - se pa rada vračam domov k mami, mal pocartat, sem pa tud rada doma v našem gnezdecu. buhtlček - da je alergija izvenela, zdaj pa na juriš Ryssa - tazga tricikla mamo pa tud mi - je tolk fajni - pa naš noro uživa v njem. btw luštne slikice - kok se lan prikupno smejka andrejaboris - js sem takoj za kavico, ampak kolikor sem gledala poročilo je cel teden slabo vreme napovedano. Če je kje kak plac k bi se lahk tud v slabem vremenu dobli pa ne vem, maš ti kak predlog. P slikica je noro cart - mene je vaš Enej čist očaral pa vidim da je Lan tud tak srček. Erin - stopinje v Tiborjevi sobi so čist odvisne od temperature zunaj - k je blo toplo okol 23, včasih na mojo žalost tud več, ampak kr skušamo nekak hladit, ker klime pač nimamo - spimo pri odprtem oknu (na kip) - zdej k je bolj hladno pa tam 18-19 - pol pač peilagajam oodeje in pidžame. Se mi pa zdi prevroče da bi ga tiščala zdej v spalno vrečo, tko da smo kr z oddejo oziroma prevleko za kovter (kadar je vroče) pokriti. Ko je zunaj vroče ga js vseeno pokrijem (s pleničko ali prevleko), pa ga raj malo manj oblečem - sem enkrat brala, da ima otrok večji občutek vranosti če je z nečim pokrit - pa če že sam po sebi gledam, js tud k je topl kovter navijem okoli ledvic, vse ostalo pa moli ven. bella - za Tejo, zdej jo boš šele lovila Evo neki slikic naš mačkin je na konc čist omagal - je torto prespal in to konkretno prespal. Zadnja slikica je iz zadnjega srečanja v Celju - Pablo upam da ne zameriš, ampak sta Tibor in Otmar takšna frajerja, da sem jo mogla podelit