Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 11:17:57
|
|
|
|
suzy124
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Pa še nekaj me zanima. Ali vaši tudi jokajo na ves glas, ko jim nekaj vzameš iz rok, kar na vsak način hočejo imeti v rokah? V glavnem naš Niki to počne sto na uro in postaja zelo trmasto in zahtevno dete. Ja to se tudi pri nas dogaja in to je res tist histerični jok , še hujše pa je če mu vzameš iz roke kako žemljico ali kruh ko ga je
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 11:21:30
|
|
|
|
suzy124
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. Tiste, ki še dojite, koliko podojev imate še v 24 urah? Jaz sem računala, da ima poleg 3 obrokov GH in ene malice še vedno minimalno 5 podojev v 24 h Mogoče pa pridem še jaz v Kolosej. Imam še par opravkov, pa lahko združim. Bom pa z obema, ker ima Nik že "počitnice". Midva se še dojima trikrat na dan, zjutraj ko se zbudi, potem tam okrog enih in potem še zvečer preden gre spat, se pa zgodi še kak dan ko še vmes ko ga še vmes kdaj podojim ampak to ni velikokrat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.6.2009 11:22:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 11:31:51
|
|
|
|
suzy124
|
Dober dan Pri nas je pa začel Maj spat do osmih in to meni prav paše ker rada spim. Drugače smo vredu trenutno je na počitku, ko pa je buden je pa tud kr priden in se lepo tud sam zaigra na tleh z svojimi igračami Mlečne kašice se tud štejejo za mlečni obrok oziroma namesto mleka. Me pa zanima če katera ve od kdaj naprej bi se lahko naši vozili na kolesu? Ko sem se mal zanimala za to so eni rekli ko dobro sedi, drugi pa tam po enem letu Kaj pa ve mislite? Na vreme sem pa kr jezna vedno bolj kaže da ne bomo mi nikamor šli za konec tedna pa tak fajn bi lahko imeli podaljšani vikend Nič grem še zdaj kaj naredit
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 11:32:53
|
|
|
|
jolly123
|
Mah dej vse napišem in pol dam cancel butara. V glavnem mi smo nazaj, vreme čist premraz, dež in veter da bi človek tam ostal. Pa še čist neresni so, sva prišla ke dol unga tipa v agenciji ki bi nama moral ključe dat sploh bilo ni, še dobro da je imel upravnik stavbe rezervne. Mislim čist so neresni.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 11:39:50
|
|
|
|
afnica mala
|
Hojla, se oproščam, ampak tud naju ne bo. Neli je šele zdaj zaspala, torej za cca pol ure- je to 12h, ob pol enih pa je. Torej, bi prišli šele okoli 13h, ob 14h pa že nazaj, ko imamo ob 15h kosilo. lovely- kaj ponudiš Inyi poleg špinače? jolly- a tko slabo je? Prijateljica pa je rekla, da je bila samo sobota bolj slaba, v nedeljo je bilo pa čist ok, samo voda bolj hladna, ker jo je v soboto premešalo. Je pa v Umagu oz. okolica
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 12:12:05
|
|
|
|
Lovely
|
Evo, naju ni in naju ne bo v Kolosej. Upam, da je Irma prebrala? Inya spi in bo okrog 13h jedla. Afnica, jaz ji bom danes dala špinačko, krompir (čeprav ji nerada dajem krompir - zelo redko), maslo, mlekec (AM). Bom vidla če bom še rumenjak not zmešala. Grem kuhat zdej
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 12:12:21
|
|
|
|
Lovely
|
Joj Jolly,shit ej
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 12:19:11
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. jaz ne bom prišla, se mi ne da ven v takem dežju. Ga imam čist zadost! jaz pa še hotla vprašat, KAKO SE VAM DA V TEM VREMENU jaz tud če bi imela avto doma, se mi danes ne bi dalo ...
|
|
[Brisano sporočilo] 23.6.2009 13:18:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 13:44:02
|
|
|
|
Tejčika29
|
Sva bili z alino na kofetku pri sosedi in so se punce igrale, HB da lahko takole kam švrknem ko je slabo vreme, čeprav si želim sprehoda in kave zunaj, pa bo že. Ja trajekti niso vozili na Pagu, tud na Krku niso spuščali čez most višjih vozil...., no mi smo šli iz Lošinja čez Cres na Istro in domov in ni blo gužve in zastojev... v 5-ih urah sem pripeljala domov. Zdaj jaz vozim dolge ture, ker mi je zadaj pri Alini slabo in moj dežura z njo oz. oba spita, jaz pa vozim . Kaj hočem, bolje kot da mi je slabo, res se nisem navajena vozit zadaj pa smo takole rešili problem, mojemu je sicer čudno, ampak jaz pičim isto kot on tak da se nima kej za razburjat. Dojenje - zjutraj in zvečer, čeprav mislim da nimam nič več notri Alina pa še kar vleče, mogoče se odžeja če druga ne. Stvari ji lahko vzamem iz rok kadarkoli. Špinačo ali blitvo delam s krompirčkom in rumenjakom. Tud jaz ne dajem pogosto krompirja, ne vem zakaj ne, raje riž, polento in podobno. Alina plazi rikverc, včeraj je šla iz sredine sobe do balkonskih vrat mimo mizice da sem jo kar iskala. Na morju je prvič rekla mama in to moji mami ne meni . Pa jesti je začela kruhek, po malo. Na kolo bomo šli okrog 1 leta, mogoče malo prej. Jo bomo pa dali v nahrbtnik in šli na krajše ture do 1 ure čim bo lepše vreme, sem videla da že nosijo tako male na Celjsko kočo in podobne turce.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 13:46:39
|
|
|
|
Tejčika29
|
Jolly - škoda za morje, se mi je zdelo da boste prišli nazaj. Res nimaš kej delat dol če ni vremena, vsaj jaz nisem posilena, mi vsaj lahko gremo ko se nam zljubi ker imamo pavšal, če le moj dobi dopust, ampak običajno si sam planira tako da ni panike.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 13:46:48
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, meni se tudi čisto nič ne da , ta dež me ubija. Še sreča je Nikec pridn te dneve edino proti večeru malo zasitnari ker je seveda cele dneve not, upam da se hitro porihta to vreme. Jaz mu tudi dam zraven špinače pire krompir (krompir pa AM), pa ponavadi mu špinačo kar v krompir zmešam in potem je kot veliki
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 14:54:35
|
|
|
|
Marisha
|
En lep deževen pozdrav vsem Pikicastonoga; mislim, da sem nekaj časa nazaj zasledila, da ste kupili stolček za hranjenje, ki je stal okrog 30 - 40 €. Ali mi lahko poveš kje si ga kupila, ker zdaj je pa že čas, da se mi naučimo dostojno jesti . Jolly 123; če si pripravljena mi prosim na kratko napiši, kako je pri vas potekala provokacija in koliko časa ste bili v bolnici, ker to naju z Markom čaka 8.7.09 pa bi želela biti malce pripravljena. Hvala obema in lep pozdravček, Marisha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 15:41:59
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: valla. jaz ne bom prišla, se mi ne da ven v takem dežju. Ga imam čist zadost! jaz pa še hotla vprašat, KAKO SE VAM DA V TEM VREMENU jaz tud če bi imela avto doma, se mi danes ne bi dalo ... ja takrat ko sem pisala, še ni deževalo, pa Nik si je ful želel ven... Lovely, zakaj ne daješ rada krompirja?? to sem tud jaz hotla vprašat ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 15:49:10
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha Pikicastonoga; mislim, da sem nekaj časa nazaj zasledila, da ste kupili stolček za hranjenje, ki je stal okrog 30 - 40 €. Ali mi lahko poveš kje si ga kupila, ker zdaj je pa že čas, da se mi naučimo dostojno jesti . Marisha http://www.neckermann.si/artikel/3391314/Visok-stolcek Tole sva kupila, samo takrat je bil še 40€...čudno, kaklo spreminjuajo cene...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 16:36:32
|
|
|
|
Lovely
|
Krompirja ne dajem rada preveč pogosto, ker sem prebrala, da je not ena sestavina k ni čist OK. Ne spomnim se čist natančno kaj in kako ampak naprimer moja mami je vedela za to in je rekla da tudi ona ni dajala meni in bratu kot dojenčkoma kaj preveč krompirja zaradi tega. Pa tud mi ga ne jemo ne vem kako veliko. Dam ji ga pa - samo ne pogosto. Itak se mi zdi da je tok enih stvari, da ne rabi bit pa skoz krompir Ampak punce, itak vsak po svoje, jaz bolj ko ne iz navade pač nimam tok krompirja na svojem ne Inyinem jedilniku...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 16:37:22
|
|
|
|
timnala
|
Uf tole vreme..ful bi ze rada sla mal na sprehod ven, vceraj sem si sicer nasla delo, da sem vse cotke od tamalga zrihtala in si pospravila za nazaj pa sposojene, da sm napakirala za vrnit..je kr minilo..dans pa brkljam po hisi.. Dojenje..mi se se kr velik dojimo..prav nakaze, da se hoce in ce ne dobi, zna bit prav hud Ponoci se ene 2x al pa 3x, cez dan pa odvisno 2x al pa 3x al pa 4x..odvisno koliko je, vcasih mu dam pa tud kr za odzejat al pa po obroku GH se mal popije.. V glavnem sploh ne kompliciram, ampak mu kr dostkrat ponudim Ma noce pa jest zelenjave..sam kupljene kasice..da znoris..pa nardim juhico, pa kasico pa eno zelenjavo pa drugo..noce! Danes sem naredila npr. krompircek pa bucko pa por z baziliko, vse to zmiksala in dala mal rizeve smetane zraven..men in mojmu ful dobro, on ne poje ene zlicke Stvari iz rok tud lahko vzamem kadarkoli..ni na nic posebej navezan Jolly..skoda za dopust Vazno, da se greste kam! Drugace pa plazi se ko raketa..povsod ga je polno pa prav hiter je, par dni se ze na nogice vzdiguje in nardi par korakov ob opori..zacetki hoje so tu Pa zdej ceblja ful..tolk ma za povedat vcasih, da se prav smejim..govori pa ze ata ata ata..ceprav verjetno se ne s pomenom Dost zaenkrat, ker ga mam v narocju pa da se ne bo navelical
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 16:37:33
|
|
|
|
Lovely
|
Je pa danes bila špinača s krompirjem, maslom in AM jami jami
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 16:40:08
|
|
|
|
Lovely
|
Timnala, jaz sem ugotovila, da Inyi por smrdi oz. noče zelenjave če je por zraven ali pa če je kaj pečeno na čebuli. Morda ti bo to kaj v pomoč... Pa poskusi grah ali koruzo - je bolj sladkasta kašica pa bo morda bolje šlo...
|
|
[Brisano sporočilo] 23.6.2009 17:00:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.6.2009 17:01:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 17:13:27
|
|
|
|
Marisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Marisha Pikicastonoga; mislim, da sem nekaj časa nazaj zasledila, da ste kupili stolček za hranjenje, ki je stal okrog 30 - 40 €. Ali mi lahko poveš kje si ga kupila, ker zdaj je pa že čas, da se mi naučimo dostojno jesti . Marisha http://www.neckermann.si/artikel/3391314/Visok-stolcek Tole sva kupila, samo takrat je bil še 40€...čudno, kaklo spreminjuajo cene... Pikicastonoga, hvala za informacijo! Sem si pa vzela čas in pobrskala po netu in sem našla v prodajalni Banles zelo podoben stolček za 34€. Sem ga že naročila . Lep pozdrav, Marisha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 17:56:00
|
|
|
|
timnala
|
Hvala za nasvete! Valla..a ves, da sem res ze razmisljala o tem, da bi dala doma skuhano v hippov al pa frutkov kozarcek..ma so prefrigani ze zdaj Pa zadnjic sva bla pr kolegici in je tam jedel juhico od njihove dojencice..kr konkretno jo je pojedel..sem jo nardila doma - ni sans! Maksimalno uzivaj v kinu!!! Mi2 sva pa zadnjic pogledala doma po dolgem casu en film in je bil super.. Revni milijonar. Ful mi je blo vsec, ker ni bil tipicno holivudski pa lepo prikaze zivljenje v Indiji! Sicer Stunfek gotovo ni v takih razmerah, ampak verjetno tud taksno zivljenje kdaj vidi okoli.. Si je res zasluzil oskarja! Lovely..tud to sem opazila, da mu je koruza vsec, tak da bom to dodajala zraven. Prej sem korencek, sam ga kr zapre.. Bravo za Inyo k tak lepo je!!! Me tak jezi, ker se pri nas ne more tolk bio stvari kupit..zelenjave sploh ne velik in komi cakam, da bo vse na vrtu pri nasih doma.. Zdej grem pa eno spletno stran delat al pa likat..namrec moj ma tamalga in trenutno mu igra na kitaro, tamal pa lazi okoli Je pa nas en mali vremenko..kr neki tecka spet pa prej se je drl kot bi ga iz koze dajali, ker se je hotel podojit in konc..zdej pa upam, da bo mal miru
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 17:58:24
|
|
|
|
timnala
|
Kje je pa kaj Janja27 A se bomo se RRjevke se kaj dobile pred koncem porodniske? Bi prav pasalo spet mal cvekat na dekcah..seveda, ce bodo tisti tam zgoraj pravocasno dobili mojo pritozbo na vreme Jolly..bo treba eno anketo spet narest
|
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.