|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
23.6.2009 11:17:57   
suzy124
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Pa še nekaj me zanima. Ali vaši user posted image  tudi jokajo na ves glas, ko jim nekaj vzameš iz rok, kar na vsak način hočejo imeti v rokah? V glavnem naš Niki to počne sto na uro in postaja zelo trmasto in zahtevno dete.

Ja to se tudi pri nas dogaja in to je res tist histerični jokuser posted image user posted image user posted image , še hujše pa je če mu vzameš iz roke kako žemljico ali kruh ko ga jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
23.6.2009 11:21:30   
suzy124
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Tiste, ki še dojite, koliko podojev imate še v 24 urah? Jaz sem računala, da ima poleg 3 obrokov GH in ene malice še vedno minimalno 5 podojev v 24 h user posted image

Mogoče pa pridem še jaz v Kolosej. Imam še par opravkov, pa lahko združim. Bom pa z obema, ker ima Nik že "počitnice".

Midva se še dojima trikrat na dan, zjutraj ko se zbudi, potem tam okrog enih in potem še zvečer preden gre spat, se pa zgodi še kak dan ko še vmes ko ga še vmes kdaj podojim ampak to ni velikokrat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 11:22:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu suzy124)
  Neposredna povezava do sporočila: 1628
23.6.2009 11:31:51   
suzy124
Dober dan

Pri nas je pa začel Maj spat do osmih user posted image user posted image user posted image in to meni prav paše ker  rada spim.

Drugače smo vredu trenutno je na počitku, ko pa je buden je pa tud kr priden in se lepo tud sam zaigra na tleh z svojimi igračamiuser posted image user posted image user posted image

Mlečne kašice se tud štejejo za mlečni obrok oziroma namesto mleka.

Me pa zanima če katera ve od kdaj naprej bi se lahko naši user posted image vozili na kolesu?

Ko sem se mal zanimala za to so eni rekli ko dobro sedi, drugi pa tam po enem letuuser posted image user posted image user posted image user posted image Kaj pa ve mislite?

Na vreme sem pa kr jezna vedno bolj kaže da ne bomo mi nikamor šli za konec tednauser posted image user posted image user posted image pa tak fajn bi lahko imeli podaljšani vikenduser posted image user posted image user posted image

Nič grem še zdaj kaj naredit

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
23.6.2009 11:32:53   
jolly123
Mah dej vse napišem in pol dam cancel butara. V glavnem mi smo nazaj, vreme čist premraz, dež in veter da bi človek tam ostal. Pa še čist neresni so, sva prišla ke dol unga tipa v agenciji ki bi nama moral ključe dat sploh bilo ni, še dobro da je imel upravnik stavbe rezervne. Mislim čist so neresni. 

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
23.6.2009 11:39:50   
afnica mala
Hojla,

se oproščam, ampak tud naju ne bo. Neli je šele zdaj zaspala, torej za cca pol ure- je to 12h, ob pol enih pa je. Torej, bi prišli šele okoli 13h, ob 14h pa že nazaj, ko imamo ob 15h kosilo.

lovely- kaj ponudiš Inyi poleg špinače?

jolly- a tko slabo je? Prijateljica pa je rekla, da je bila samo sobota bolj slaba, v nedeljo je bilo pa čist ok, samo voda bolj hladna, ker jo je v soboto premešalo. Je pa v Umagu oz. okolica

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
23.6.2009 12:12:05   
Lovely
Evo, naju ni in naju ne bo v Kolosej. Upam, da je Irma prebrala?

Inya spi in bo okrog 13h jedla.

Afnica, jaz ji bom danes dala špinačko, krompir (čeprav ji nerada dajem krompir - zelo redko), maslo, mlekec (AM). Bom vidla če bom še rumenjak not zmešala.

Grem kuhat zdej

Lovely

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
23.6.2009 12:12:21   
Lovely
Joj Jolly,shit ej

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
23.6.2009 12:19:11   
PikicaStonoga

jaz ne bom prišla, se mi ne da ven v takem dežju. Ga imam čist zadost!

jaz pa še hotla vprašat, KAKO SE VAM DA V TEM VREMENU user posted image user posted image user posted image
jaz tud če bi imela avto doma, se mi danes ne bi dalo ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1634
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 13:18:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu PikicaStonoga)
  Neposredna povezava do sporočila: 1635
23.6.2009 13:44:02   
Tejčika29
Sva bili z alino na kofetku pri sosedi in so se punce igrale, HB da lahko takole kam švrknem ko je slabo vreme, čeprav si želim sprehoda in kave zunaj, pa bo že.

Ja trajekti niso vozili na Pagu, tud na Krku niso spuščali čez most višjih vozil...., no mi smo šli iz Lošinja čez Cres na Istro in domov in ni blo gužve in zastojev... v 5-ih urah sem pripeljala domov. Zdaj jaz vozim dolge ture, ker mi je zadaj pri Alini slabo in moj dežura z njo oz. oba spita, jaz pa vozim user posted image . Kaj hočem, bolje kot da mi je slabo, res se nisem navajena vozit zadaj pa smo takole rešili problem, mojemu je sicer čudno, ampak jaz pičim isto kot on tak da se nima kej za razburjat.

Dojenje - zjutraj in zvečer, čeprav mislim da nimam nič več notri user posted image  Alina pa še kar vleče, mogoče se odžeja če druga ne.

Stvari ji lahko vzamem iz rok kadarkoli.

Špinačo ali blitvo delam s krompirčkom in rumenjakom. Tud jaz ne dajem pogosto krompirja, ne vem zakaj ne, raje riž, polento in podobno.

Alina plazi rikverc, včeraj je šla iz sredine sobe do balkonskih vrat mimo mizice da sem jo kar iskala. Na morju je prvič rekla mama in to moji mami ne meni user posted image . Pa jesti je začela kruhek, po malo.

Na kolo bomo šli okrog 1 leta, mogoče malo prej. Jo bomo pa dali v nahrbtnik in šli na krajše ture do 1 ure čim bo lepše vreme, sem videla da že nosijo tako male na Celjsko kočo in podobne turce.

Neposredna povezava do sporočila: 1636
23.6.2009 13:46:39   
Tejčika29
Jolly - škoda za morje, se mi je zdelo da boste prišli nazaj. Res nimaš kej delat dol če ni vremena, vsaj jaz nisem posilena, mi vsaj lahko gremo ko se nam zljubi ker imamo pavšal, če le moj dobi dopust, ampak običajno si sam planira tako da ni panike.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
23.6.2009 13:46:48   
sončnica24
Hojla, meni se tudi čisto nič ne dauser posted image , ta dež me ubija. Še sreča je Nikec pridn te dneve edino proti večeru malo zasitnari ker je seveda cele dneve not, upam da se hitro porihta to vreme.

Jaz mu tudi dam zraven špinače pire krompir (krompir pa AM), pa ponavadi mu špinačo kar v krompir zmešam in potem je kot velikiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1638
23.6.2009 14:54:35   
Marisha
En lep deževen pozdrav vsem user posted image

Pikicastonoga; mislim, da sem nekaj časa nazaj zasledila, da ste kupili stolček za hranjenje, ki je stal okrog 30 - 40 €. Ali mi lahko poveš kje si ga kupila, ker zdaj je pa že čas, da se mi naučimo dostojno jesti user posted image  user posted image  user posted image .

Jolly 123; če si pripravljena mi prosim na kratko napiši, kako je pri vas potekala provokacija in koliko časa ste bili v bolnici, ker to naju z Markom čaka 8.7.09 pa bi želela biti malce pripravljena.

Hvala obema in lep pozdravček,

Marisha

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
23.6.2009 15:41:59   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

jaz ne bom prišla, se mi ne da ven v takem dežju. Ga imam čist zadost!

jaz pa še hotla vprašat, KAKO SE VAM DA V TEM VREMENU user posted image user posted image user posted image
jaz tud če bi imela avto doma, se mi danes ne bi dalo ...

ja takrat ko sem pisala, še ni deževalo, pa Nik si je ful želel ven...

Lovely, zakaj ne daješ rada krompirja??

to sem tud jaz hotla vprašat ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1640
23.6.2009 15:49:10   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Marisha

Pikicastonoga; mislim, da sem nekaj časa nazaj zasledila, da ste kupili stolček za hranjenje, ki je stal okrog 30 - 40 €. Ali mi lahko poveš kje si ga kupila, ker zdaj je pa že čas, da se mi naučimo dostojno jesti user posted image  user posted image  user posted image .

Marisha

http://www.neckermann.si/artikel/3391314/Visok-stolcek
Tole sva kupila, samo takrat je bil še 40€...čudno, kaklo spreminjuajo cene...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
23.6.2009 16:36:32   
Lovely
Krompirja ne dajem rada preveč pogosto, ker sem prebrala, da je not ena sestavina k ni čist OK. Ne spomnim se čist natančno kaj in kako ampak naprimer moja mami je vedela za to in je rekla da tudi ona ni dajala meni in bratu kot dojenčkoma kaj preveč krompirja zaradi tega. Pa tud mi ga ne jemo ne vem kako veliko. Dam ji ga pa - samo ne pogosto.
Itak se mi zdi da je tok enih stvari, da ne rabi bit pa skoz krompir user posted image  Ampak punce, itak vsak po svoje, jaz bolj ko ne iz navade pač nimam tok krompirja na svojem ne Inyinem jedilniku...

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 1642
23.6.2009 16:37:22   
timnala
Uf tole vreme..ful bi ze rada sla mal na sprehod ven, vceraj sem si sicer nasla delo, da sem vse cotke od tamalga zrihtala in si pospravila za nazaj pa sposojene, da sm napakirala za vrnit..je kr minilo..dans pa brkljam po hisi..

Dojenje..mi se se kr velik dojimo..prav nakaze, da se hoce in ce ne dobi, zna bit prav hud user posted image Ponoci se ene 2x al pa 3x, cez dan pa odvisno 2x al pa 3x al pa 4x..odvisno koliko je, vcasih mu dam pa tud kr za odzejat al pa po obroku GH se mal popije.. V glavnem sploh ne kompliciram, ampak mu kr dostkrat ponudim user posted image

Ma noce pa jest zelenjave..sam kupljene kasice..da znoris..pa nardim juhico, pa kasico pa eno  zelenjavo pa drugo..noce! Danes sem naredila npr. krompircek pa bucko pa por z baziliko, vse to zmiksala in dala mal rizeve smetane zraven..men in mojmu ful dobro, on ne poje ene zlicke user posted image

Stvari iz rok tud lahko vzamem kadarkoli..ni na nic posebej navezan user posted image

Jolly..skoda za dopust user posted image Vazno, da se greste kam!

Drugace pa plazi se ko raketa..povsod ga je polno pa prav hiter je, par dni se ze na nogice vzdiguje in nardi par korakov ob opori..zacetki hoje so tu user posted image
Pa zdej ceblja ful..tolk ma za povedat vcasih, da se prav smejim..govori pa ze ata ata ata..ceprav verjetno se ne s pomenom user posted image

Dost zaenkrat, ker ga mam v narocju pa da se ne bo navelical user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
23.6.2009 16:37:33   
Lovely
Je pa danes bila špinača s krompirjem, maslom in AM jami jami user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
23.6.2009 16:40:08   
Lovely
Timnala, jaz sem ugotovila, da Inyi por smrdi oz. noče zelenjave če je por zraven ali pa če je kaj pečeno na čebuli. Morda ti bo to kaj v pomoč...
Pa poskusi grah ali koruzo - je bolj sladkasta kašica pa bo morda bolje šlo...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 17:00:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lovely)
  Neposredna povezava do sporočila: 1646
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 17:01:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1647
23.6.2009 17:13:27   
Marisha
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Marisha

Marisha

http://www.neckermann.si/artikel/3391314/Visok-stolcek
Tole sva kupila, samo takrat je bil še 40€...čudno, kaklo spreminjuajo cene...

Pikicastonoga, hvala za informacijo!

Sem si pa vzela čas in pobrskala po netu in sem našla v prodajalni Banles zelo podoben stolček za 34€. Sem ga že naročila user posted image .

Lep pozdrav,

Marisha

Neposredna povezava do sporočila: 1648
23.6.2009 17:56:00   
timnala
Hvala za nasvete!

Valla..a ves, da sem res ze razmisljala o tem, da bi dala doma skuhano v hippov al pa frutkov kozarcek..ma so prefrigani ze zdaj user posted image user posted image Pa zadnjic sva bla pr kolegici in je tam jedel juhico od njihove dojencice..kr konkretno jo je pojedel..sem jo nardila doma - ni sans! user posted image
Maksimalno uzivaj v kinu!!!

Mi2 sva pa zadnjic pogledala doma po dolgem casu en film in je bil super.. Revni milijonar. Ful mi je blo vsec, ker ni bil tipicno holivudski pa lepo prikaze zivljenje v Indiji! Sicer Stunfek gotovo ni v takih razmerah, ampak verjetno tud taksno zivljenje kdaj vidi okoli.. Si je res zasluzil oskarja! user posted image

Lovely..tud to sem opazila, da mu je koruza vsec, tak da bom to dodajala zraven. Prej sem korencek, sam ga kr zapre.. Bravo za Inyo k tak lepo je!!! user posted image

Me tak jezi, ker se pri nas ne more tolk bio stvari kupit..zelenjave sploh ne velik in komi cakam, da bo vse na vrtu pri nasih doma..

Zdej grem pa eno spletno stran delat al pa likat..namrec moj ma tamalga in trenutno mu igra na kitaro, tamal pa lazi okoli user posted image user posted image

Je pa nas user posted image en mali vremenko..kr neki tecka spet pa prej se je drl kot bi ga iz koze dajali, ker se je hotel podojit in konc..zdej pa upam, da bo mal miru user posted image

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
23.6.2009 17:58:24   
timnala
Kje je pa kaj Janja27 user posted image

A se bomo se RRjevke se kaj dobile pred koncem porodniske? Bi prav pasalo spet mal cvekat na dekcah..seveda, ce bodo tisti tam zgoraj pravocasno dobili mojo pritozbo na vreme user posted image
Jolly..bo treba eno anketo spet narest user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Napiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...
Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.