|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
23.6.2009 20:33:36   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Ej bejbe hvala za čestitke. Danes je res popoln dan bil. Z obiski (k bi lahko malo dlje bili pri nas), user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni kaj, imam zlatega srčka.user posted image user posted image user posted image user posted image

hej goga - sej ne vem, al sem cestitala al ne, ko sem neki zblojena zadnje čase - super, da bo Bojan "dobil" očka - glavno, da ga ima rad...krven vezi pač včasih niso tiste prave user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
23.6.2009 20:34:01   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Pred pol ure je Tijana naredila PRVE kobacaje! Dejansko je prema2x premaknila roke in kolena! JJEEJJJJJ!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image tijana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
23.6.2009 20:37:50   
Lucka1
in ker ravno vidim, da je moj naslednji post številka 1000, sem morala to pripopat user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
23.6.2009 20:41:35   
Lucka1
no še tole o solaninu....ki je mimogrede v vseh rastlinah rodu - Solanacea, to so paradižnik, melancan, krompir

"Plant poisoning - Solanine: Solanine is a toxin found naturally in plants from the nightshade family - potatoes, tomatoes, eggplant and capsicum. However, the content is usually quite low except for potatoes which have turned green on light exposure."

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
23.6.2009 21:24:46   
PikicaStonoga
valla ...mi tud redko krompir iz enakih razlogov kot pri vas user posted image user posted image
kako je blo v kinu? kaj sta gledala? :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
   [Brisano sporočilo]
23.6.2009 21:37:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1681
23.6.2009 21:51:13   
PikicaStonoga
lučka ...zdaj je tvoj doma za Vala ...a je moral na CSD še enkrat izpolnit tist obrazec z zandjimi 12imi plačami al so mu šteli tisto povprečje od očetovskega dopusta? Ker moj je že takrat dobu odločbo kot jaz in so mu šteli povprečje od takrat ....kolegici so pa rekli da mora zdaj še 1x dat, enako zamenjata konec julija ...zdja pa ne vem ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
23.6.2009 21:58:47   
Lovely
OMG!!! Nisem vedela točn kaj je v krompirju ampak da je pa tok strupeno pa tud nisem vedla. Mami mi je vedno rekla, da zelen krompir ne lupimo ampak vržemo stran. Inya ga bo še manj dobila.

Lučka, ne bit slabe volje, vse se zgodi z razlogom in sigurno lahko potegneš iz vsega kak plus user posted image  

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 1683
23.6.2009 22:00:54   
PikicaStonoga
Mam čas, pa se mal igram :)

user posted image

user posted image

Zdej se grem pa zvrnit na postlo pa gledat Monka :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1684
23.6.2009 22:03:38   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Serviser je prišel, ugotovil, da se je izklopila varovalka v sušilcu, ker je ventilator not že mal hin, jo vklopil nazaj in zaračunal 36 EUR. No ja, lahko bi bilo še slabše. Itak morajo vsak rezervni del posebej naročit, tko da če bo res kaj odpovedalo, bo potreben vsaj dvakraten obisk.user posted image  Sem pa stroj že preizkusila in zaenkrat dela....

Irma, potem boš ubila s serviserjem dve muhi na en mah. Jaz sem vsakič nesrečna, ko moram klicat serviserje za karkoli, ker imajo praviloma vsi blazno umazane roke in je pol vse umazano.user posted image

Naša pa kupljenjih zelenjavnih kašic ne mara, tudi če jo dam v lonček in primešam riževe kosmičeuser posted image . Včeraj sem ji dala frutek s teletino, krompirčkom in korenčkom, pa je en čas tako žalostno jedla, potem pa naredila bruuuuh, da sem komaj vse ulovila v slinček in plenico.user posted image user posted image Nič, bom morala k mesarju in sama začet dodajat meso zelenjavi, rumenjak počasi ne bo več dovolj.

Krompirja tudi ne mara, zato ji ga niti ne kuham, špinače tudi ne... Se je vrgla po mojem in je ful zbirčna user posted image . Grah in koruzo sem ji poskusila dat, pa ne mara, ker se ji trdi del zrna, torej lupina lima v usta.

luščince od graha in koruze tud Neli motijo in priznam tudi mene, ko sem poskusila. Moraš prav z jezikom odluščit. Bljak- itak jaz graha ne jem

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
23.6.2009 22:06:42   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

Jaz sem pa danes cel dan likala, ene tri ure, mi je uspelo dva filma vmes pogledat :) Tijana je pa all spala al pa bla pridna (en čas v stolčlku, en čas na tleh) user posted image user posted image user posted image Polgedala sem Passengers in Perfect Strangers....oba trilerja, jih drugače ne maram, sam podnemi mi pa ni panike gledat tako zvrst ...pa sej nista bla slaba tud ne preveč strašna ...mi je ostalo vsaj še za en film likanja user posted image user posted image , kup se je pa občutno zmanjšal :) Je pa res, da se 2 pralna stroja še sušita :) AMPAK sem odločena, da VSE stran spravim v teh deževnih dneh :)

kaj pa likaš toliko?he,he, sem rvno ramzišljala, da jaz tudi če vse operem, kar imamo, ne pridem na toliko likanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je pa res, da je kar nekaj stvari iz takih materialov, ki se ne likajo....lucky me user posted image

lučka jaz nisem likala ziher ene 2 meseca al pa celo 3!!!sem imela mizico na kateri likam pokvarjeno, pa kr nisem in se je nabiralo ...pa sploh ne likam dost, sam tist kar res moram ...kaj čem, se nabere :)

še dobro, da si sploh našla še kaj za oblečtuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1686
23.6.2009 22:09:22   
Lovely
Grah, koruza in podobno - v mlinčku se da čist ukašit in ni NIČ olupkov al pa zrnc :)

Lovely

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
23.6.2009 22:17:08   
afnica mala
Tijana-user posted image  za kobacanje

Pri nas pa bo očitno končno prvi zobek. HB tega ne vem po sitnarjenju ampak po trdi bulici. Itak ji težko pogledam v usta, mi jih noče kazat. Kako bo zgledalo umivanje zob?

krompir- Neli ga je zadnje 4 tedne jedla skoraj vsak dan, skupaj z drugo zelenjavouser posted image  Za zelenega pa sem vedelam da se ne sme jesti. Bom poskusila kaj drugega ji uturit poleg zelenjave. Mogoče bo zdaj rajši sprejela riž in testenine.

kobacanje- je še daleč čerpav nekaj rit dviguje, pa na kolena se postavlja, v rikverc gre nekako najrajši pa sedi in pleše- zgleda tako, da se dviguje- hop,hop

lovely- zadnjič si Inyi delala Tarzanov pozdrav in ga je ona ponovilauser posted image . Potem sem pa Neli pokazala, ona pa začne plesat na touser posted image

v čettek mal razmišljamo da bi šli na morje- k prijatlem - bi jih peljali ven za možekov rd. Moram še mal vreme prečekirat. 14 dni nazaj je pri nas skoz nekaj deževalo, dol je bilo pa fajn vreme samo 1x je deževalo zvečer

Zdaj pa grem počasi spat, da ne bom spet do pol enih knjige brala

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 1688
23.6.2009 22:17:43   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

za doma se nisem sekirala, če je blo staro pa zmečkano :) glavno, da je blo oprano :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1689
23.6.2009 22:18:00   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Grah, koruza in podobno - v mlinčku se da čist ukašit in ni NIČ olupkov al pa zrnc :)

v kakšnem mlinčku? Moj palični tega ne zmoreuser posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
23.6.2009 22:18:25   
afnica mala

za doma se nisem sekirala, če je blo staro pa zmečkano :) glavno, da je blo oprano :)

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1691
23.6.2009 22:18:27   
PikicaStonoga

jp res je! :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
23.6.2009 22:21:47   
PikicaStonoga

ja s paličnim je men tečno, vse naokrog šprica ...mam pa še enega takega k je ko mlinček, strojček, kamor se notr vse zmeče, pol se pa zapre!!! in pritisnem gumb in že je vse spasirano njami njami ...varinata tistega k lahko notr tud šejke delašp in podobno ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1693
23.6.2009 22:35:38   
Lovely

ja s paličnim je men tečno, vse naokrog šprica ...mam pa še enega takega k je ko mlinček, strojček, kamor se notr vse zmeče, pol se pa zapre!!! in pritisnem gumb in že je vse spasirano njami njami ...varinata tistega k lahko notr tud šejke delašp in podobno ...

Karkoli na multipraktik varianto. Moj palični sicer nič ne šprica okrog je pa vseeno premalo za tako zelenjavo.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 1694
23.6.2009 22:36:50   
Lovely

Tijana-user posted image  za kobacanje

Pri nas pa bo očitno končno prvi zobek. HB tega ne vem po sitnarjenju ampak po trdi bulici. Itak ji težko pogledam v usta, mi jih noče kazat. Kako bo zgledalo umivanje zob?

krompir- Neli ga je zadnje 4 tedne jedla skoraj vsak dan, skupaj z drugo zelenjavouser posted image  Za zelenega pa sem vedelam da se ne sme jesti. Bom poskusila kaj drugega ji uturit poleg zelenjave. Mogoče bo zdaj rajši sprejela riž in testenine.

kobacanje- je še daleč čerpav nekaj rit dviguje, pa na kolena se postavlja, v rikverc gre nekako najrajši pa sedi in pleše- zgleda tako, da se dviguje- hop,hop

lovely- zadnjič si Inyi delala Tarzanov pozdrav in ga je ona ponovilauser posted image . Potem sem pa Neli pokazala, ona pa začne plesat na touser posted image

v čettek mal razmišljamo da bi šli na morje- k prijatlem - bi jih peljali ven za možekov rd. Moram še mal vreme prečekirat. 14 dni nazaj je pri nas skoz nekaj deževalo, dol je bilo pa fajn vreme samo 1x je deževalo zvečer

Zdaj pa grem počasi spat, da ne bom spet do pol enih knjige brala

nočko

He he, pol bo Inya pela, Neli pa plesala user posted image
BTW, Inya zna PA PA, kak corti je ej za pojest.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 1695
24.6.2009 0:06:19   
timnala
Grem se jst spat.. nockoooooooo user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
24.6.2009 9:12:04   
mbd0411
Jutro.
Juhuhuhuhuhuh PRVI DAN POČITNICuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A vaši tudi že nakazujejo z rokami,da bi radi v vaše naročje??

Hm..kaj naj kuham??

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
24.6.2009 9:22:34   
PikicaStonoga
Jutro!

Prav men mož zjutraj: a si ti Tijano slekla iz pižame? Kaj? Ne, nisem! user posted image user posted image NO zbudila se je brez spodnjega dela pižama, bila samo v bodiju user posted image user posted image kaj je počela in kako ji je uspelo, ne vem, res da je gumica bila zelo švoh samo vseeno user posted image

Aja, pa v stolčku za hranjenje je tud ni zapustit ...ona bi lahko direkt na glavo čofnila ...se opre na noge, eno nogo pokrči, da dobi koleno tja, kamor sedi, se opre na koleno in se skalnja na stran , naprej,m akmor želiš ...bom spodnjo polično za noge dol prestvla, da ji bodo nogice bingljale ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
24.6.2009 9:23:16   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

A vaši tudi že nakazujejo z rokami,da bi radi v vaše naročje??

Hm..kaj naj kuham??

Še ne ...

Zelenjavno juhco! :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
24.6.2009 9:40:50   
jolly123
Jutro. Spali smo OK je bil očitno bogi revež tako zmučen od tega morja, da je šel spat ob pol sedmih in se prvič zbudil ob pol 6-tih, ene 10 minut govoril sam s sabo v posteljici in zaspal nazaj za eno uro user posted image

Jaz pa še kar vročino, pa grlo me boli za znoret.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Seks je lahko tudi zdravilen: 9 zdravilnih...
Na penisu in v nožnici imamo moški in ženske posebne refleksološke cone, ki jih z različnimi seksualnimi položaji različ...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?