Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 20:33:36
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Ej bejbe hvala za čestitke. Danes je res popoln dan bil. Z obiski (k bi lahko malo dlje bili pri nas), Ni kaj, imam zlatega srčka. hej goga - sej ne vem, al sem cestitala al ne, ko sem neki zblojena zadnje čase - super, da bo Bojan "dobil" očka - glavno, da ga ima rad...krven vezi pač včasih niso tiste prave
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 20:34:01
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Pred pol ure je Tijana naredila PRVE kobacaje! Dejansko je prema2x premaknila roke in kolena! JJEEJJJJJ!!!!!!!!!!!!! tijana
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 20:37:50
|
|
|
|
Lucka1
|
in ker ravno vidim, da je moj naslednji post številka 1000, sem morala to pripopat
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 20:41:35
|
|
|
|
Lucka1
|
no še tole o solaninu....ki je mimogrede v vseh rastlinah rodu - Solanacea, to so paradižnik, melancan, krompir "Plant poisoning - Solanine: Solanine is a toxin found naturally in plants from the nightshade family - potatoes, tomatoes, eggplant and capsicum. However, the content is usually quite low except for potatoes which have turned green on light exposure."
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 21:24:46
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
valla ...mi tud redko krompir iz enakih razlogov kot pri vas kako je blo v kinu? kaj sta gledala? :)
|
|
[Brisano sporočilo] 23.6.2009 21:37:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 21:51:13
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
lučka ...zdaj je tvoj doma za Vala ...a je moral na CSD še enkrat izpolnit tist obrazec z zandjimi 12imi plačami al so mu šteli tisto povprečje od očetovskega dopusta? Ker moj je že takrat dobu odločbo kot jaz in so mu šteli povprečje od takrat ....kolegici so pa rekli da mora zdaj še 1x dat, enako zamenjata konec julija ...zdja pa ne vem ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 21:58:47
|
|
|
|
Lovely
|
OMG!!! Nisem vedela točn kaj je v krompirju ampak da je pa tok strupeno pa tud nisem vedla. Mami mi je vedno rekla, da zelen krompir ne lupimo ampak vržemo stran. Inya ga bo še manj dobila. Lučka, ne bit slabe volje, vse se zgodi z razlogom in sigurno lahko potegneš iz vsega kak plus
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 22:00:54
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Mam čas, pa se mal igram :) Zdej se grem pa zvrnit na postlo pa gledat Monka :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 22:03:38
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Serviser je prišel, ugotovil, da se je izklopila varovalka v sušilcu, ker je ventilator not že mal hin, jo vklopil nazaj in zaračunal 36 EUR. No ja, lahko bi bilo še slabše. Itak morajo vsak rezervni del posebej naročit, tko da če bo res kaj odpovedalo, bo potreben vsaj dvakraten obisk. Sem pa stroj že preizkusila in zaenkrat dela.... Irma, potem boš ubila s serviserjem dve muhi na en mah. Jaz sem vsakič nesrečna, ko moram klicat serviserje za karkoli, ker imajo praviloma vsi blazno umazane roke in je pol vse umazano. Naša pa kupljenjih zelenjavnih kašic ne mara, tudi če jo dam v lonček in primešam riževe kosmiče . Včeraj sem ji dala frutek s teletino, krompirčkom in korenčkom, pa je en čas tako žalostno jedla, potem pa naredila bruuuuh, da sem komaj vse ulovila v slinček in plenico. Nič, bom morala k mesarju in sama začet dodajat meso zelenjavi, rumenjak počasi ne bo več dovolj. Krompirja tudi ne mara, zato ji ga niti ne kuham, špinače tudi ne... Se je vrgla po mojem in je ful zbirčna . Grah in koruzo sem ji poskusila dat, pa ne mara, ker se ji trdi del zrna, torej lupina lima v usta. luščince od graha in koruze tud Neli motijo in priznam tudi mene, ko sem poskusila. Moraš prav z jezikom odluščit. Bljak- itak jaz graha ne jem
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 22:06:42
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Jaz sem pa danes cel dan likala, ene tri ure, mi je uspelo dva filma vmes pogledat :) Tijana je pa all spala al pa bla pridna (en čas v stolčlku, en čas na tleh) Polgedala sem Passengers in Perfect Strangers....oba trilerja, jih drugače ne maram, sam podnemi mi pa ni panike gledat tako zvrst ...pa sej nista bla slaba tud ne preveč strašna ...mi je ostalo vsaj še za en film likanja , kup se je pa občutno zmanjšal :) Je pa res, da se 2 pralna stroja še sušita :) AMPAK sem odločena, da VSE stran spravim v teh deževnih dneh :) kaj pa likaš toliko?he,he, sem rvno ramzišljala, da jaz tudi če vse operem, kar imamo, ne pridem na toliko likanja je pa res, da je kar nekaj stvari iz takih materialov, ki se ne likajo....lucky me lučka jaz nisem likala ziher ene 2 meseca al pa celo 3!!!sem imela mizico na kateri likam pokvarjeno, pa kr nisem in se je nabiralo ...pa sploh ne likam dost, sam tist kar res moram ...kaj čem, se nabere :) še dobro, da si sploh našla še kaj za oblečt
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 22:09:22
|
|
|
|
Lovely
|
Grah, koruza in podobno - v mlinčku se da čist ukašit in ni NIČ olupkov al pa zrnc :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 22:17:08
|
|
|
|
afnica mala
|
Tijana- za kobacanje Pri nas pa bo očitno končno prvi zobek. HB tega ne vem po sitnarjenju ampak po trdi bulici. Itak ji težko pogledam v usta, mi jih noče kazat. Kako bo zgledalo umivanje zob? krompir- Neli ga je zadnje 4 tedne jedla skoraj vsak dan, skupaj z drugo zelenjavo Za zelenega pa sem vedelam da se ne sme jesti. Bom poskusila kaj drugega ji uturit poleg zelenjave. Mogoče bo zdaj rajši sprejela riž in testenine. kobacanje- je še daleč čerpav nekaj rit dviguje, pa na kolena se postavlja, v rikverc gre nekako najrajši pa sedi in pleše- zgleda tako, da se dviguje- hop,hop lovely- zadnjič si Inyi delala Tarzanov pozdrav in ga je ona ponovila . Potem sem pa Neli pokazala, ona pa začne plesat na to v čettek mal razmišljamo da bi šli na morje- k prijatlem - bi jih peljali ven za možekov rd. Moram še mal vreme prečekirat. 14 dni nazaj je pri nas skoz nekaj deževalo, dol je bilo pa fajn vreme samo 1x je deževalo zvečer Zdaj pa grem počasi spat, da ne bom spet do pol enih knjige brala nočko
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 22:17:43
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala še dobro, da si sploh našla še kaj za oblečt za doma se nisem sekirala, če je blo staro pa zmečkano :) glavno, da je blo oprano :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 22:18:00
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Grah, koruza in podobno - v mlinčku se da čist ukašit in ni NIČ olupkov al pa zrnc :) v kakšnem mlinčku? Moj palični tega ne zmore
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 22:18:25
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala še dobro, da si sploh našla še kaj za oblečt za doma se nisem sekirala, če je blo staro pa zmečkano :) glavno, da je blo oprano :)
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 22:18:27
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Grah, koruza in podobno - v mlinčku se da čist ukašit in ni NIČ olupkov al pa zrnc :) jp res je! :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 22:21:47
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Grah, koruza in podobno - v mlinčku se da čist ukašit in ni NIČ olupkov al pa zrnc :) v kakšnem mlinčku? Moj palični tega ne zmore ja s paličnim je men tečno, vse naokrog šprica ...mam pa še enega takega k je ko mlinček, strojček, kamor se notr vse zmeče, pol se pa zapre!!! in pritisnem gumb in že je vse spasirano njami njami ...varinata tistega k lahko notr tud šejke delašp in podobno ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 22:35:38
|
|
|
|
Lovely
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Grah, koruza in podobno - v mlinčku se da čist ukašit in ni NIČ olupkov al pa zrnc :) v kakšnem mlinčku? Moj palični tega ne zmore ja s paličnim je men tečno, vse naokrog šprica ...mam pa še enega takega k je ko mlinček, strojček, kamor se notr vse zmeče, pol se pa zapre!!! in pritisnem gumb in že je vse spasirano njami njami ...varinata tistega k lahko notr tud šejke delašp in podobno ... Karkoli na multipraktik varianto. Moj palični sicer nič ne šprica okrog je pa vseeno premalo za tako zelenjavo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 23.6.2009 22:36:50
|
|
|
|
Lovely
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala Tijana- za kobacanje Pri nas pa bo očitno končno prvi zobek. HB tega ne vem po sitnarjenju ampak po trdi bulici. Itak ji težko pogledam v usta, mi jih noče kazat. Kako bo zgledalo umivanje zob? krompir- Neli ga je zadnje 4 tedne jedla skoraj vsak dan, skupaj z drugo zelenjavo Za zelenega pa sem vedelam da se ne sme jesti. Bom poskusila kaj drugega ji uturit poleg zelenjave. Mogoče bo zdaj rajši sprejela riž in testenine. kobacanje- je še daleč čerpav nekaj rit dviguje, pa na kolena se postavlja, v rikverc gre nekako najrajši pa sedi in pleše- zgleda tako, da se dviguje- hop,hop lovely- zadnjič si Inyi delala Tarzanov pozdrav in ga je ona ponovila . Potem sem pa Neli pokazala, ona pa začne plesat na to v čettek mal razmišljamo da bi šli na morje- k prijatlem - bi jih peljali ven za možekov rd. Moram še mal vreme prečekirat. 14 dni nazaj je pri nas skoz nekaj deževalo, dol je bilo pa fajn vreme samo 1x je deževalo zvečer Zdaj pa grem počasi spat, da ne bom spet do pol enih knjige brala nočko He he, pol bo Inya pela, Neli pa plesala BTW, Inya zna PA PA, kak corti je ej za pojest.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.6.2009 0:06:19
|
|
|
|
timnala
|
Grem se jst spat.. nockoooooooo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.6.2009 9:12:04
|
|
|
|
mbd0411
|
Jutro. Juhuhuhuhuhuh PRVI DAN POČITNIC A vaši tudi že nakazujejo z rokami,da bi radi v vaše naročje?? Hm..kaj naj kuham??
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.6.2009 9:22:34
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Jutro! Prav men mož zjutraj: a si ti Tijano slekla iz pižame? Kaj? Ne, nisem! NO zbudila se je brez spodnjega dela pižama, bila samo v bodiju kaj je počela in kako ji je uspelo, ne vem, res da je gumica bila zelo švoh samo vseeno Aja, pa v stolčku za hranjenje je tud ni zapustit ...ona bi lahko direkt na glavo čofnila ...se opre na noge, eno nogo pokrči, da dobi koleno tja, kamor sedi, se opre na koleno in se skalnja na stran , naprej,m akmor želiš ...bom spodnjo polično za noge dol prestvla, da ji bodo nogice bingljale ;)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.6.2009 9:23:16
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 A vaši tudi že nakazujejo z rokami,da bi radi v vaše naročje?? Hm..kaj naj kuham?? Še ne ... Zelenjavno juhco! :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.6.2009 9:40:50
|
|
|
|
jolly123
|
Jutro. Spali smo OK je bil očitno bogi revež tako zmučen od tega morja, da je šel spat ob pol sedmih in se prvič zbudil ob pol 6-tih, ene 10 minut govoril sam s sabo v posteljici in zaspal nazaj za eno uro Jaz pa še kar vročino, pa grlo me boli za znoret.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Pranje ritke.
пеперутка16
Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?