Dream
|
Dobro jutro! Na hitro vam skuham kavico, čaj, kapučino ali karkoli žđe pijete zjutraj, potem grem pogledat kmetijo, pol pa se mogoče že Matic zbudi. IZVIRNO SPOROČILO: Marisha Nikakor nočem biti nesramna ali pametovati, ravno tako se zavedam, da vsaka mama najbolje ve kaj je najbolj zdravo za njenega otroka, ampak si ne morem kaj, da ne bi komentrirala debate o krompirju. Tudi sama sem že slišala, da krompir ni najbolj zdrav, čeprav smo vsi zrastli ob pire krompirju, praženem krompirju,.... Ampak ko pa berem o raznih Fruchtzwerge mi pa potem vsa zadeva postane zelo smešna,... iz lastnih izkušenj vam povem, da je krompir bistveno bolj zdrava hrana, kot Fruchtzwerge, ko bi se zavedale, koliko "kemikalij" je v takšnih pripravkih bi vas bolela glava. Nič ne rečem tudi Marku sem že dala Fruchtzwergw in mu ga verjetno še bom, ampak verjemite mi, da raje vidim, da poje en dober doma pripravljen pire krompirček, kot pa raznoe industrijsko pripravljene zvarke. K temu postu me je verjetno privedla poklicna deformacija in kot sem že napisala v postu ne želim pametovati, to je izključno moje mnenje . Z Marisho se tudi sama strinjam, v vsem kar je napisala in ravno včeraj zvečer sem šla v eno knjigo gledat, lai se špinača lahko zamrzne ali ne (kot pripravljena jed), pa je bil odgovor DA. Tako sem sedaj kar malce zmedena, ker ne vem, kaj je prav, vendar ne bom komplicirala. Ravnam se po svojem občutku in gledam, da Matic zaužije čim več doma pripravljane hrane (posebej sadja in zelenjave z domačega vrta ali gozda) kot vseh možnih kupljenih zadev. K sreči mu kupljene kašice sploh ne grejo dol in me po pravici povedano to čedalje manj moti, ker sedaj lahko je že marsikaj drugega kot prej, ko je bilo na razpolago samo mleko. Imejte se lepo v tem poprazničnem petku in tiste, ki imate svoje drage možeke ali partnerje doma, izkoristite družinske trenutke, pa upam, da bo tudi vreme lepo.
|