|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
25.6.2009 6:18:54   
jolly123
Jutro! Mene še bolj kuha kot včeraj user posted image Upam, da čimprej mine, ni lih fino nonstop za Tajem letat, zraven pa ne veš a bi kar dol padu al kaj.

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

no punce, na hitro se oglasim, toliko da povem, da gremo jutri zjutraj PONOVNO na morje user posted image user posted image user posted image , tokrat seveda upam, da ostanemo tam dlje in pridemo v LJ šele v ponedljek zvečer/torek zjutraj. V sredo pa potem v službo user posted image user posted image user posted image

Uživajte na morju, pa že služba uf, uf....no sej moja bo tud čez dva mesca pa pol user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
25.6.2009 9:28:05   
Lovely
Dobro jutro,

Jolly, a tvoj pa dela verjetno ko praviš, da moraš za Tajkotom laufat? Takoj ko pride mu ga predaj user posted image

Mi smo OK, noč standard, zobki zobki zobki ampak bomo šreživeli. Sem se že kar navadila na neprespanost. Pa moj moži FUL pomaga ponoči user posted image

Danes upam, da vsaj dežja ne bo, da gremo na en sprehod, Inya je že čist tečna k smo skoz notri. Lep dan vam želim!

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
25.6.2009 10:16:23   
mbd0411
Dan!

Nocoj smo pa tudi mi vstajali.Malo mu teče iz noska.Joj,nič čudnega pri takem vremenu.Ne vem no,kar naprej se je oglašal,pa zajokal in spal...Toliko,da sem vstajala.
No,naš Nik si pa košaro z igračami povezne in strese na glavouser posted image user posted image user posted image
Sonček sije,gremo hitro ven preden bo kaka ploha spet

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
25.6.2009 10:29:22   
PikicaStonoga
Jutro!
Kr neki noč! Jo je moj nosil od 3.40 do petih, potem pol urce jaz, pa spet on do šestih zjutrej. Mater je to grozno, ko se je zbudila, je bla noč, ko sem spet pogledala na uro, sta se še vedno nosila,zunaj se je pa že danilouser posted image
Pa sploh ne vem no kr neki, se ne zbudi, ker bi bila lačna, ampk kr ne more spatuser posted image Tud ko na roklah zaspi, jo odložiš, pa spet čez nekaj sekund ...kr neki, tud na rokah ne spi, kr nekej se zvija ...
zdej se trudiva, da zaspi prvo rundo, medtem ko bo spala bova pa skuhala za njo za danes ...zase ne rabiva, ker gremo s kolegico in njeno družino vn jest, gremov mehiško v Klub 300 user posted image njami mehiška :)
LEP DAN! Menda bo res lep!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
25.6.2009 13:46:05   
gogabojan
?????????????????????????????

Ali kuhano špinačo lahko daš zmrzniti in nato samo pogreti????????????

HVALA za odgovor (če bo sploh kakšen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )!!!!

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
25.6.2009 15:00:40   
gogabojan
Sem že ugotovila.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
25.6.2009 15:06:12   
Tejčika29
Pri nas je bilo tako lepo jutro zdaj pa je bila pravkar nevihta, pa HB je malo topleje.

Zjutraj smo šli na kopanje v Topolšico, Alina je bila cela navdušena in je čofala kot velika, 2x je celo glavo tunkala, pa nič jokala. Najbrž ji je všeč da se lahko kopa ker se na morju ni smela, razen nogic in rokic tunkat, ker je bila voda prehladna.

Sedaj spi kot top, jo čakamo da gremo potem na obisk.

Čez vikend bomo pa šli k moji babici na obisk za 2 dni, ker je sploh še ni videla, se že veselim, čeprav komaj spet čakam da gremo na morje...

Neposredna povezava do sporočila: 1732
25.6.2009 16:11:49   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Sem že ugotovila.

In a lahko??

Jaz pa samo spim in spim danes. Je šel Tajko zjutraj za eno uro spat, sem tud jaz spala, je šel popoldne za urco pa pol, jaz tud...pol ga je pa še moj peljal ven za skor dve ure, sem vse prespala. Se vidi, da rabim počitek.

Neposredna povezava do sporočila: 1733
25.6.2009 16:54:41   
PikicaStonoga
jolly kr spočij si!

Jaz kuhane špinače ne bi dajala zmrznit, jo večkrat pojem naslednji dan, jo imam v hladilniku, če ostane, samo zmrne pa moja mami spasirano še ne narjeeno direkt iz vrta. Saj jue potme hitro narejena.

mi smo pa doma, dež pa lije! smo bli na kosilu v v mehiški, potem smo ap rekli gremo v staro LJ na sprehod, ko nikol ne gremo in smo prehodili Čopovo, ko je začelo škropit. Še dobr da sme poslušala mojga, k je reku, ma nč gremo domov, lej kako je vse črno ...če bi blo po moje, bi nas kje zalilouser posted image user posted image tko da smo zdaj doma in poslušamo dežeka :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
25.6.2009 17:51:00   
Lovely
Mi smo tudi ravno prispeli, smo šli na dooooolg sprehod in poležavanje na dekci na sončku, potem je pa Inya ostala pri nani in didiju, me2 sva šla pa na kosilo in kofi. Ko sva pišla po njo je spala kot sva jo pustila user posted image  Tok o njenem navajanju na varstvo user posted image

Jolly & .100noga, špinačo jaz dajem zamrznjeno. Sem našla eno k je v takih malih kockicah, ravno prav merica je nekaj unih kockic za en obrok... seveda če imam sveže ji dam sveže (btw v Kalčku sem pa nehala kupovat zelenjavo razen soje in sojinih izdelkov) če pa ne pa zamrznjeno. Grah, stročji fižol in koruzo, to vse dam ponavadi zamrznjeno od Ete.

Zdaj sem pa zaspana tok da mi očke skup vleče. Inya bo pa počasi lačna....

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 1735
25.6.2009 17:55:19   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Mi smo tudi ravno prispeli, smo šli na dooooolg sprehod in poležavanje na dekci na sončku, potem je pa Inya ostala pri nani in didiju, me2 sva šla pa na kosilo in kofi. Ko sva pišla po njo je spala kot sva jo pustila user posted image  Tok o njenem navajanju na varstvo user posted image

Jolly & .100noga, špinačo jaz dajem zamrznjeno. Sem našla eno k je v takih malih kockicah, ravno prav merica je nekaj unih kockic za en obrok... seveda če imam sveže ji dam sveže (btw v Kalčku sem pa nehala kupovat zelenjavo razen soje in sojinih izdelkov) če pa ne pa zamrznjeno. Grah, stročji fižol in koruzo, to vse dam ponavadi zamrznjeno od Ete.

Zdaj sem pa zaspana tok da mi očke skup vleče. Inya bo pa počasi lačna....

Lovely mislim da vem o kateri špinači govoriš, samo govora je o tem, če lahko špinačo, ki je že pripravljena zamrznemo ....če misliš tist, kaj jaz mislim, potem se kupi zamrznjena špinača v "kockah" in jo moraš še pripravit a ne ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
25.6.2009 18:28:35   
PikicaStonoga
Svašta!
Je mogu moj it v KR v dežurno lekarno nekej iskat, pa so mu zaračunali še skor en evro takse za praznike za dežurstvo? A ste vedle za to? A to sploh lahko??? Kr neki ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1737
25.6.2009 18:46:38   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Svašta!
Je mogu moj it v KR v dežurno lekarno nekej iskat, pa so mu zaračunali še skor en evro takse za praznike za dežurstvo? A ste vedle za to? A to sploh lahko??? Kr neki ...

Jap, vemo smo že plačali, ker smo prišli v času dežurstva neki kupit. Očitno lahko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1738
   [Brisano sporočilo]
25.6.2009 19:04:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1739
   [Brisano sporočilo]
25.6.2009 19:07:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1740
25.6.2009 20:40:14   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

špinača- sem brala, da špinače ne smemo pogrevati, ker se v njej tvorijo škodljivi nitriti (upam, da sem si prav zapomnila), tko da je jest tudi zamrznila ne bi, ker je konec koncev isto. Moraš jo ohladiti, da jo lahko daš zmrznit, vmes pa se torej že naredijo tisti nitriti, al kaj so že.

Jaz kupleno špinačo,ki jo naredim pač po svojem receptuu ne dajem zmrznit,niti je ne jemo več ko se ohladi,torej ne pogrevamo.
Iz vrta-blitvo pa blanširam,zmiksam in zamrznem...torej jo pripravim za nadaljno obdelavo,ko pač rabim...
Po moje se nitrati tvorijo,ko je špinači že dodana sol in še kaj...Bo treba preštudirat..user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1741
25.6.2009 22:18:07   
gogabojan

špinača- sem brala, da špinače ne smemo pogrevati, ker se v njej tvorijo škodljivi nitriti (upam, da sem si prav zapomnila), tko da je jest tudi zamrznila ne bi, ker je konec koncev isto. Moraš jo ohladiti, da jo lahko daš zmrznit, vmes pa se torej že naredijo tisti nitriti, al kaj so že.

točno to.

sem tudi jaz slišala za to, pa sem malo po netu pobrskala, pa je res. kao nesmeš pogrevati špinače.

Tako da valla, prav si si zapomnila.

Neposredna povezava do sporočila: 1742
25.6.2009 22:20:01   
gogabojan
Drugače pa sem spet sama z Rokom doma. Moja dva srčka, sta šla v Ormož.

Aja, uradno je tudi Bojan dobil nov priimek in mojega obdržal. Smo pa imeli včeraj prečudovit dan, smo ga zažurali in za šolo in za novopečenega očka in sineka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1743
25.6.2009 23:19:03   
timnala

Hm..ampak to je najbrz res misljeno, ce je ze obdelana, ne samo da je pokropana in spasirana..tisto pa verjetno lahk, a ne user posted image Jaz taksno ze veckrat naredim. Se par dni nazaj sem jo tamalmu.

Nace je moja velika ljubezen v malem...

Neposredna povezava do sporočila: 1744
25.6.2009 23:22:41   
timnala
Drugace pa tud mi imeli lusten dan. Zjutraj sta me fanta mal pustila spat user posted image , pol smo sli pa na eno kosilo nekam bogu za hrbtom v Čeče (me je moj hotel presenetit, ker imam rada piscanca in ni povedal kam gremo) - ostarija, da te kap, ampak imajo skor vse sam na rezervacije in slow food varianto..vse sproti skuhano, nic vnaprej. Folk kr prihajal in se potem je gospa rekla, da imajo skoz guzvo in da ce nisi narocen, da tezko da prides zraven. V glavnem pohan piscanec je tam zakon pa se poceni je user posted image

Nato smo sli se pa na Mrzlico in je bil prav lustno. Mal smo se nahodili, pogledali razgled in nazaj domov.
Mal me jezi, ker smo prisli ful pozno in nisem naredila nic, kar sem imela v planu, ampak ni blo prvic, tak da se ni za sekirat user posted image user posted image user posted image

Mirno nocko vam zelim user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
25.6.2009 23:30:09   
Dream
Čer!

Kako ste kaj? Verjetno dobro, ker je tu pravo zatišje. Jaz grem jutri k frizerju, da bom šla lepa na dopust user posted image  ati bo pazil na Matica, pa bom izkoristila, da grem na hitro še po nakupših v trgovino. KOnčno si grem kupit en nedrček, ker sem tega za dojenje res že totalno sita. Ampak kaj, ko mi noben drug ni prav user posted image  

Pri nas je sicer vse po starem, Matic spet na pono štrajka s hrano in zahteva mleko ali pa včasih še tega ne poje. Danes zvečer se je spravil spat z glavo pod odejo, tako da je imel zunaj samo rit user posted image  In ravno v tistem, ko sem ga hotela slikat, se je nekaj premetaval in v spanju pasel kravice. Pa je šla originalna fotka... 

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Svašta!

Meni se je zgodilo (če se spomniš) nekaj nazaj, ko sem takoj potrebovala Calpol in Calgel. In so mi za ti dve stvari za vsako posebej zaračunali po 1 evro dežurne takse. Verjemi, da sem bila penasta do pet... Pa ne vem, če si ne zaračunajo to korakov, ki jih morajo prehoditi do okenca???

Razprodaje mi lahko katera napiše, kam se splača it? Bi rabila kakšno malenkost za Matica, pa za njegovega bratranca - H&M, C&A, ...?

Mogoče bomo šli jutri popoldne v CE ali LJ, da preizkusimo avtosedež, pa lahko kaj malega kupim. Ma mi gre na jetra, ker mu noge tako ven iz lupinice gledajo in kamorkoli ga dam (ni važno v kateri avto), nog sploh ne more imeti stegnjenih, ker je napoti hrbtno naslonjalo. Na sedežu sicer piše od približno 9 mesece3v ali 9 kg, vendar imam občutek, da je še vseeno premajhen za ta sedež in da se kar izbugi v njem. Moram videti, kako bo, če zaspi, ker smo se včeraj peljali samo nekaj metrov, pa je zaspal tako, da mu je glavica omahnila naprej. Ta naklon mi niti slučajno ni všeč. Lupinica je nekaj povsem drugega, je pa res, da tam nič ne vidi in da zna včasih kar malo zatečnarit, ker ni nikogar zraven njega....

Neposredna povezava do sporočila: 1746
25.6.2009 23:33:08   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Drugace pa tud mi imeli lusten dan. Zjutraj sta me fanta mal pustila spat user posted image , pol smo sli pa na eno kosilo nekam bogu za hrbtom v Čeče (me je moj hotel presenetit, ker imam rada piscanca in ni povedal kam gremo) - ostarija, da te kap, ampak imajo skor vse sam na rezervacije in slow food varianto..vse sproti skuhano, nic vnaprej. Folk kr prihajal in se potem je gospa rekla, da imajo skoz guzvo in da ce nisi narocen, da tezko da prides zraven. V glavnem pohan piscanec je tam zakon pa se poceni je user posted image

Nato smo sli se pa na Mrzlico in je bil prav lustno. Mal smo se nahodili, pogledali razgled in nazaj domov.
Mal me jezi, ker smo prisli ful pozno in nisem naredila nic, kar sem imela v planu, ampak ni blo prvic, tak da se ni za sekirat user posted image user posted image user posted image

Timnala, tako blizu mene ste bili, pa nisi mogla prej povedat, da bi se videli??? Sram te bodi user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
25.6.2009 23:44:23   
Marisha
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

U timnala potem ste bili pa v naših krajih :-) No, mene že nekaj let ni več v Zasavju, ampak se še vseeno spomnim Mrzlice :-)

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
26.6.2009 0:03:48   
Marisha
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

recimo ta velik Fruchtzwerge (včasih še enega malega zraven če je fejst lačna).

Malce sem vas brala pa si ne morem kaj, da ne bi napislala svojega mnenja.

Nikakor nočem biti nesramna ali pametovati, ravno tako se zavedam, da vsaka mama najbolje ve kaj je najbolj zdravo za njenega otroka, ampak si ne morem kaj, da ne bi komentrirala debate o krompirju.

Tudi sama sem že slišala, da krompir ni najbolj zdrav, čeprav smo vsi zrastli ob pire krompirju, praženem krompirju,....  Ampak ko pa berem o raznih Fruchtzwerge mi pa potem vsa zadeva postane zelo smešna,...  iz lastnih izkušenj vam povem, da je krompir bistveno bolj zdrava hrana, kot Fruchtzwerge, ko bi se zavedale, koliko "kemikalij" je v takšnih pripravkih bi vas bolela glava. 

Nič ne rečem tudi Marku sem že dala Fruchtzwergw in mu ga verjetno še bom, ampak verjemite mi, da raje vidim, da poje en dober doma pripravljen pire krompirček, kot pa raznoe industrijsko pripravljene zvarke.

K temu postu me je verjetno privedla poklicna deformacija in kot sem že napisala v postu ne želim pametovati, to je izključno moje mnenje user posted image .

Lahko noč,

Marisha

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
26.6.2009 6:25:15   
Dream
Dobro jutro!

Na hitro vam skuham kavico, čaj, kapučino ali karkoli žđe pijete zjutraj, potem grem pogledat kmetijo, pol pa se mogoče že Matic zbudi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Marisha

Nikakor nočem biti nesramna ali pametovati, ravno tako se zavedam, da vsaka mama najbolje ve kaj je najbolj zdravo za njenega otroka, ampak si ne morem kaj, da ne bi komentrirala debate o krompirju.

Tudi sama sem že slišala, da krompir ni najbolj zdrav, čeprav smo vsi zrastli ob pire krompirju, praženem krompirju,....  Ampak ko pa berem o raznih Fruchtzwerge mi pa potem vsa zadeva postane zelo smešna,...  iz lastnih izkušenj vam povem, da je krompir bistveno bolj zdrava hrana, kot Fruchtzwerge, ko bi se zavedale, koliko "kemikalij" je v takšnih pripravkih bi vas bolela glava. 

Nič ne rečem tudi Marku sem že dala Fruchtzwergw in mu ga verjetno še bom, ampak verjemite mi, da raje vidim, da poje en dober doma pripravljen pire krompirček, kot pa raznoe industrijsko pripravljene zvarke.

K temu postu me je verjetno privedla poklicna deformacija in kot sem že napisala v postu ne želim pametovati, to je izključno moje mnenje user posted image .

Z Marisho se tudi sama strinjam, v vsem kar je napisala in ravno včeraj zvečer sem šla v eno knjigo gledat, lai se špinača lahko zamrzne ali ne (kot pripravljena jed), pa je bil odgovor DA. Tako sem sedaj kar malce zmedena, ker ne vem, kaj je prav, vendar ne bom komplicirala. Ravnam se po svojem občutku in gledam, da Matic zaužije čim več doma pripravljane hrane (posebej sadja in zelenjave z domačega vrta ali gozda) kot vseh možnih kupljenih zadev. K sreči mu kupljene kašice sploh ne grejo dol in me po pravici povedano to čedalje manj moti, ker sedaj lahko je že marsikaj drugega kot prej, ko je bilo na razpolago samo mleko.

Imejte se lepo v tem poprazničnem petku in tiste, ki imate svoje drage možeke ali partnerje doma, izkoristite družinske trenutke, pa upam, da bo tudi vreme lepo. 

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko zaključiš z rojstvi otrok
Ko brskaš po svoji omari, je povsem v redu, da nosečniške kavbojke znova zložiš na polico. Vsem nam občasno prija malce ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?