Lovely
|
Jutro, evo, mi smo že UP. Sploh noče nazaj zaspat po jutranjem mlekcu Noč je bila bolj tko tko smo pa nekaj celo spali. Zobka nobenea novega še ni ven Tejčika, tnx, čekiram in še Lučko bom poklicala preden gremo v pondelk popoldne, da mi iz prve roke pove kaj pravijo tam stari nonoti kva bo z vremenom Dream, Inya kar nekaj spreminja ritem treutno. Praviloma pije mleko ob ene 5h, 6h in potem okrog 8h, 9h dobi mlečno kašico. Če pa mi pije mleko tudi ponoči (včasih se zgodi, da je ob 2h lačna) pa ji dam že kar zjutraj namesto kašice sadje. Pol kak jogurt, pa kosilo, pa potem spet kako kašico, za večerjo pa kašico ali mleko, odvisno kaj ji paše. Vprašanje: včeraj sem govorila z eno prijateljico, ima 3 letnega lumpa. In je rekla, da pri 8 mesecih ni OK če otroček je oz. pije mleko ponoči. Meni se v našem primeru zdi super, da mi hoče pit ponoči, ker mi podnevi večinoma zavrača mleko in mi je fajn, da ga vsaj tako pije. Kaj pa ve mislite? Meni je itak uganka zakaj sploh hoče ponoči po vseh teh dnevnih obrokih - premalo ji ziher čez dan ne dam, ker več noče... Sploh pa sem se odločila, da pri tem mojem otročku moram razviti en občutek lakote. K se mi zdi, da ona ni nikol lačna. Folk misli, da to ni res pa je. Pač je na 3, 4 ure ampak mi ne kaže znakov. Zelo redko je pač tečka in tako vem če je ravno neka taka ura za jest... Tako da bom več začela s temi prstolizi. Včeraj sem testirala s piškotom. Ko sem imela feeling, da bi morda bila lahko lačna sem ji dala in ko sem vidla, da ga ful je sem ji dala čez 15min obrok. In je šlo. Bomo vidli. .100noga, vsa čast za magistrsko ej. Bravo.