|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
26.6.2009 19:46:51   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

recimo ta velik Fruchtzwerge (včasih še enega malega zraven če je fejst lačna).

Malce sem vas brala pa si ne morem kaj, da ne bi napislala svojega mnenja.

Nikakor nočem biti nesramna ali pametovati, ravno tako se zavedam, da vsaka mama najbolje ve kaj je najbolj zdravo za njenega otroka, ampak si ne morem kaj, da ne bi komentrirala debate o krompirju.

Tudi sama sem že slišala, da krompir ni najbolj zdrav, čeprav smo vsi zrastli ob pire krompirju, praženem krompirju,....  Ampak ko pa berem o raznih Fruchtzwerge mi pa potem vsa zadeva postane zelo smešna,...  iz lastnih izkušenj vam povem, da je krompir bistveno bolj zdrava hrana, kot Fruchtzwerge, ko bi se zavedale, koliko "kemikalij" je v takšnih pripravkih bi vas bolela glava. 

Nič ne rečem tudi Marku sem že dala Fruchtzwergw in mu ga verjetno še bom, ampak verjemite mi, da raje vidim, da poje en dober doma pripravljen pire krompirček, kot pa raznoe industrijsko pripravljene zvarke.

K temu postu me je verjetno privedla poklicna deformacija in kot sem že napisala v postu ne želim pametovati, to je izključno moje mnenje user posted image .

Lahko noč,

Marisha

Verjetno pripraviš domačo skuto ali jogurt ali kaj mu daješ od mlečnih izdelkov? Žal tega ne moremo vsi, ker živimo v mestih.

Za krompir pa - jaz nisem odrasla ob njem v obilicah kot sem napisala, ker je že moja mati vedela za to. Mi je pravila, da je bilo takrat to ful po TV, tako kot zelenjava po Černobilu.

Pa tvoj ton posta je bil nič kaj prijazen.

Lovely

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
26.6.2009 19:56:14   
Lovely
Dober dan mamice,

kako ste kaj? Mi smo odlično.

Tole s hrano - ker neki, itak, da smo se že zmenile kako pa kaj vsaka po svoje pol pa spet kr neki k strela z jasnega kao kake svinjarije dajem svojem otroku in da kaj pametujem glede krompirja. Ja fak no, a pa res ne moremo nič več pisat tuki gor? Še dobr, da nas je par v skupini k lahk kje drugje kaj vprašam ali se v živo pogovorimo.

Čez vikend nič posebnega v planu, v nedeljo pakiram, ker greva z Inyo na morčka.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
26.6.2009 20:03:52   
jolly123
O na morčka? Kam pa kam? Jaz komaj čakam toplice, upam da bo boljša situacija z vremenom user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
26.6.2009 20:16:06   
Lovely
Na morčka v Pulo, moji stari bodo tam od nedelje pa bova malo z njima, do konca tedna, bom videla kako vreme bo pa Kok bova mojega pogrešali. Je pa v bostvu vaja, da vidiva če in koliko zdrživa brez njega pol se pa odločimo če grem k teti do Zadra za dlje potem ko pridemo z družinskega dopusta.

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
   [Brisano sporočilo]
26.6.2009 20:29:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lovely)
  Neposredna povezava do sporočila: 1780
   [Brisano sporočilo]
26.6.2009 20:31:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1781
26.6.2009 20:53:40   
Lovely
Ja, morda res, me je zbodlo k je mene citirala pa nisem bila edina k je pisala o krompirju. Itak, da jaz FUL veliko izvem od mamic in sem ful hepi za to.
Mi je pa že šef zadnjič rekel, da sem se spremenila, da nikomur ne bom nič ostala dolžna... Ma ima prav. Sem opazila, da sem ko levinja, mater user posted image

Bravo za zobek Tilen, pri nas bo po moje tudi kmalu, Inya ima noči za znoret.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 1782
   [Brisano sporočilo]
26.6.2009 20:57:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lovely)
  Neposredna povezava do sporočila: 1783
26.6.2009 20:59:13   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

ma ne no Lovely, zdaj si pa ti preveč osebno vzela, se mi zdi. Men je pa všeč, če kera napiše, kaj kej ve o hrani, pol se pa itak vsaka zase odloči, kak se ji zdi. Zadnjič sem zvedela tisto o praženi čebuli, zdaj o krompirju... jaz jemljem to kot izobraževanje - več glav, več informacij.

Lovely, sem tud jaz hotla napisat, da ne jemlji osebno ;) drugače te mam pa jaz rada! :)

Tilen bravo za zobek! :) Nik bo pa tud OK! :) Vse to mora enkrat bit a ne ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1784
26.6.2009 21:15:14   
mbd0411
Lovely,jaz prav rada preberem vse o tem kaj dajete jesti vašim.Tole s krompirjem je pač tako kot vsak vzame.Sem tudi jaz komentirala,a nič hudega mislila.Mi imamo radi krompir in ga pripravljam na veliko načinov,tudi Nik ga je,a ne preveč,ker je drugih stvari res dovolj.Zelenjavo HB obožuje.Z našega vrta je sploh bio,naj bi blo...user posted image Nič sekirat kaj katera napiše.Ene vemo to druge spet kaj drugega,tretje so pametne drugjeuser posted image ...Lepo,da se tudi v živo dobivate,nam pač ne znese,ker je predaleč...No ja,niti ni..user posted image
V glavnem rada vas berem,komentiram s svojo malenkostjouser posted image user posted image user posted image ,včasih kaj vem, ali pa tudi neuser posted image
Tu smo,da povemo mnenja in se tudi kaj naučimo..user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
26.6.2009 21:43:32   
gogabojan
Čerrrrrrrrrrr.

Evo, da jaz malo pohvalim svojega sineka mlajšega.

Znamo petko dati, toka toka delamo, tudi ploskati že znamo. Kuku je najljubša igra pri mamici. HB, da imam tako široke majce.user posted image user posted image user posted image user posted image

Mahati tudi znamo že, čeprav bolj okorno, vendar se lahko vzame kot mahanje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prepozna besede NE, Bojan (se takoj ozre gor proti pogradu, kjer bojan spi) in še kaj bi se našlo.

Zato pa ni ne duha ne sluha o obračanju iz trebuha na hrbet, in iz hrbta na trebuh.

Res je, da imamo majhno stanovanje, toda naš malček vse prehodi v hojici.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Evo, zdaj bo lahko katera rekla, ne hojici. Mi jo pač imamo. Vsak ve svoje, in vsak je po svoje pameten, in ve, kaj je dobro za njenega otroka.

Aja, pa še to. Naš otročiček OBOŽUJE kopanje. Ej, Bojan je nor na vodo. Ta pa še bolj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
26.6.2009 21:58:48   
Tejčika29
Eto spakirala za vikend in vas prebiram, moj pa jamra ko mora v avto nosit, sem ga nahrulila da jaz moram kar neki časa pakirat in da bi rajš znosla v avto, kr neki.

Alina je danes pa neki plazla naprej, no se zelo trudi, bomo videli kako bo napredovala.

Glede hrane, pustimo, vsak po svoje, če bi vsi isto delali in kupovali in hranili... bi bil dolgcajt, zato pa smo tu da izmenjamo mnenja, brez očitanja, da se učimo....

Imejte se kar se da lepo čez vikend.

P.s. Lovely - obeta se poslabšanje na Jadranu do vključno torka - teletekst hrv poglej, ravno ga gledam.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
26.6.2009 22:13:02   
Tosca
Čer,

naša ga je tudi teden dva nazaj en čas ponoči biksala in bila pokonci po dve uri skupaj, pa ne vem pravzaprav zakaj.user posted image Bi bila pa zelo vesela, če bi ji kakšen zobek končno zrasel, pa zaenkrat še nič niuser posted image user posted image . Je pa kar orng tečna že skoraj en mesec. Dopoldne je še OK, popoldne pa se stopnjuje in še v naročju tečnari.
Vsekakor pa čestitke vsem, ki vam zobki pridno rastejo!

Sedaj ponoči sicer spi (trkam!), je pa začela v spanju past kravice, potem pa jokat in jaz skačem pokonci parkrat na noč. HB potem zaspi nazaj.

Je pa grozno zbirčna, že drugi dan noče jest sadja ali zelenjave, vse, kar je prej jedla, čeprav je lačna.user posted image Pa sem ji dala jogurt in je veselo odpirala usta. Pol je pa mami malo zvita in sedaj jemo sadje z jogurtom (kar je normalno) in celo zelenjavo z jogurtom user posted image . Kar se mene tiče je to bljak, ampak če potem vsaj je, bomo pač jedli takouser posted image .

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
26.6.2009 22:19:11   
Tosca
Glede debat o hrani je meni fino, ker to jemljem kot neke vrste izobraževanje, dobim kakšno idejo... Kakšne manjše iskrice zaradi različnih mnenj pa bodo vedno prisotne, tako, kot so v vsakdanjem življenju. Važno je, da nismo žaljive druga do druge.

Pikica, zadnjič si jamrala, da namesto smajlijev in ikonc v oknu s tekstom vidiš samo tekst, ki opisuje ikonce. Pri meni se je pojavilo isto, odkar sem instalirala SP2 (končno!!user posted image ) in najnovejše Win popravke. Verjetno je tudi pri tebi razlog podoben... Kako pa se da pomagat, pa žal tudi jaz ne vemuser posted image user posted image . Ampak a ni fino, da človek ve, da v nesreči ni sam user posted image user posted image .

Nič, grem spat, sem razsuta, ker sem včeraj šla ob 2:30, potem je pa še miška imela parkrat zabavo.

Vsem, ki greste na morje želim, da bi vam vreme služilo, vsem pa mirno nočko!

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
26.6.2009 22:55:18   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Pikica, zadnjič si jamrala, da namesto smajlijev in ikonc v oknu s tekstom vidiš samo tekst, ki opisuje ikonce. Pri meni se je pojavilo isto, odkar sem instalirala SP2 (končno!!user posted image ) in najnovejše Win popravke. Verjetno je tudi pri tebi razlog podoben... Kako pa se da pomagat, pa žal tudi jaz ne vemuser posted image user posted image . Ampak a ni fino, da človek ve, da v nesreči ni sam user posted image user posted image .

Ne vem, zakaj ej tako, še vedno je brez sprememb in se s tem problemom niti nisem ukvarjala user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
26.6.2009 23:01:35   
PikicaStonoga
Samo da vas pozdravim, potem grem pa spat!

Se morm pohvalit, da sem se odločila, da začnem delat na svoji magistrski nalogi in magistriram, preden mi vse skupaj propade (časa imam eno leto) ...tako da sem danes potegnila iz omare neko literaturo, ki sem jo nekoč že zbirala, fotokopirala in danes pisala mail prijateljem profesorjem v ZDA, če mi lahko malo pomagajo z literaturo, nasveti, idejami ...in mentorici in somentorci sem napisala mail.

Poleg selitve, urejanja domeka, službe od konec avgusta dalje, dodatne službe po večerih (od OKT dalje), skrbi za hčerko in moža, bom mogla bit prekleto pridna, da dosežem zastavljeni cilj! Ampak BOM - MORAM! user posted image

NOČKO!!!!!!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
26.6.2009 23:29:21   
Dream
Čer!

Mi smo se popoldne potepali po LJ, Matic je bil priden, le da nisem našla nič pametnega zanj, pa tako sem mu hotela nekaj kupit user posted image  Očitnoi se je zato na koncu v Intersparu pričel nekaj bunit in sva shoping v easy bolj na hitro zaključila. Sicer pa se je ravno takrat nekaj pripravljalo na dež in smo komaj dobili parkirni prostor v Cityju user posted image

Frizuro imam sedaj menda najlepšo odkar hodim k frizerju (berite odkar me dragi pozna user posted image ), pa danes ni bilo prilike za fotkanje, jutri bom pa verjetno že vsa zaležana...

IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Dream, nisem vedela, da si tako blizu..si bom zapomnila za drugič, ker v Čeče še gremo user posted image user posted image  

No, pa sedaj veš. Čisto blizu sva si bili, mogoče 2 km narazen, ne vem čist natančno.

Oblačenje notri body + kakšna tanka majčka in spodnji del trenirke pa nogavičke. Pri nas v stanovanju je dokaj hladno in ima hitro mrzle rokice, pa še nekaj pokašljuje, tako da se ne upam glih ne vem kolk igrat, ker greva v ponedeljek na dopust v hribe. Če je bolj toplo kot danes, pa ga imam večinoma samo v bodyju - dolg ali kratek rokav, odvisno, kolikšne so zunanje in notranje temperature.

Prah v stanovanju res bi blo dobr neki naštudirat, ker je tole mal too much, kolk se ga vsak dan najde.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
26.6.2009 23:37:21   
Dream
Ko že ravno govorimo o hrani, dejte mi prosim povedat, kaj dajete svojim malčkom za jesti zjutraj in zvečer. Ne vem, al je naš Matic tolk len al enostavno še ni pripravljen na kaj drugega kot na mleko po steklenički. Zvečer se kr neki zmrduje, zjutraj pa še bolj. Vmesna dva obroka čez dan lepo poje (nol, razen sedaj, ko ga muči prihod zobka), ko je sit začne "vozit avto". Povsod namreč prebiram, da je otroku mleko do enega leta starosti glavna hrana (nisem pa zasledila, ali je nujno to obrok mleko ali se šteje tudi to, da v mleko vmešamo kašo ali karkoli drugega).

Tosca tale jogurt z zelenjavo si pa zelo težko predstavljam - ampak kakor si napisala: dokler Danaji to ustreza, ni nič narobe, se bo vsaj malo najedla user posted image

PikicaStonoga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj naj ti še drugega napišem kot to, da si SW!!!

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
26.6.2009 23:54:53   
janja 27
KUKU

you miss meuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NOT user posted image user posted image

sam par besedic...sem še živa in zdrava user posted image user posted image user posted image user posted image

se oglasim več v ponedeljek , v nedeljo mam krst in praznovanje 70 RD tašče in povabljenih 50 ljudi k meni,pa še dež je napovedan tko da .....user posted image user posted image user posted image user posted image bomo v garaži oz sedaj k je pospravljena v nulo v praznični dvorani user posted image user posted image mam garažo 6x6 tko da bo kr zadost placa.........upam ....ddddddddd

lep vikend

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
27.6.2009 6:38:56   
Lovely
Jutro,

evo, mi smo že UP. Sploh noče nazaj zaspat po jutranjem mlekcu user posted image  Noč je bila bolj tko tko smo pa nekaj celo spali. Zobka nobenea novega še ni ven user posted image

Tejčika, tnx, čekiram in še Lučko bom poklicala preden gremo v pondelk popoldne, da mi iz prve roke pove kaj pravijo tam stari nonoti kva bo z vremenom user posted image

Dream, Inya kar nekaj spreminja ritem treutno. Praviloma pije mleko ob ene 5h, 6h in potem okrog 8h, 9h dobi mlečno kašico. Če pa mi pije mleko tudi ponoči (včasih se zgodi, da je ob 2h lačna) pa ji dam že kar zjutraj namesto kašice sadje. Pol kak jogurt, pa kosilo, pa potem spet kako kašico, za večerjo pa kašico ali mleko, odvisno kaj ji paše.

Vprašanje: včeraj sem govorila z eno prijateljico, ima 3 letnega lumpa. In je rekla, da pri 8 mesecih ni OK če otroček je oz. pije mleko ponoči. user posted image  Meni se v našem primeru zdi super, da mi hoče pit ponoči, ker mi podnevi večinoma zavrača mleko in mi je fajn, da ga vsaj tako pije. Kaj pa ve mislite? Meni je itak uganka zakaj sploh hoče ponoči po vseh teh dnevnih obrokih - premalo ji ziher čez dan ne dam, ker več noče...

Sploh pa sem se odločila, da pri tem mojem otročku moram razviti en občutek lakote. K se mi zdi, da ona ni nikol lačna. Folk misli, da to ni res pa je. Pač je na 3, 4 ure ampak mi ne kaže znakov. Zelo redko je pač tečka in tako vem če je ravno neka taka ura za jest... Tako da bom več začela s temi prstolizi. Včeraj sem testirala s piškotom. Ko sem imela feeling, da bi morda bila lahko lačna sem ji dala in ko sem vidla, da ga ful je sem ji dala čez 15min obrok. In je šlo. Bomo vidli.

.100noga, vsa čast za magistrsko ej. Bravo.

Lovely

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
27.6.2009 8:05:11   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Vprašanje: včeraj sem govorila z eno prijateljico, ima 3 letnega lumpa. In je rekla, da pri 8 mesecih ni OK če otroček je oz. pije mleko ponoči. user posted image  Meni se v našem primeru zdi super, da mi hoče pit ponoči, ker mi podnevi večinoma zavrača mleko in mi je fajn, da ga vsaj tako pije. Kaj pa ve mislite? Meni je itak uganka zakaj sploh hoče ponoči po vseh teh dnevnih obrokih - premalo ji ziher čez dan ne dam, ker več noče...

Sploh pa sem se odločila, da pri tem mojem otročku moram razviti en občutek lakote. K se mi zdi, da ona ni nikol lačna. Folk misli, da to ni res pa je. Pač je na 3, 4 ure ampak mi ne kaže znakov. Zelo redko je pač tečka in tako vem če je ravno neka taka ura za jest... Tako da bom več začela s temi prstolizi. Včeraj sem testirala s piškotom. Ko sem imela feeling, da bi morda bila lahko lačna sem ji dala in ko sem vidla, da ga ful je sem ji dala čez 15min obrok. In je šlo. Bomo vidli.

Lovely pri nas je isto on sploh ne kaže znake lakote, jaz mu pač dajem za jest ob približnih urah ko naj bi bil lačen. Če mu ne dam, bo začel jokat recimo šele čez kako uro in pol ko bo že takooooo lačen, da ne bo več recimo hotel po žlički jest, ker bo prepočasi. Ma sej se bo navadil, kaj pa češ.

Glede hranjenja ponoči to je pa zdej spet tko...vsak po svoje a ne. Če te ne moti jo hrani. Naš ima včasih fore ko en teden ponoči nič ne je, pol pa spet par dni mleko, mleko in samo mleko ne pomaga nič drugega če se na trepalnice postavim. Pa se mi ga ne da poslušat tri ure, da on omaga, mu raje dam in gremo nazaj spat. Pa tudi tista fora, da naj bi mu vsak dan zmanjševala količino pri nas ne pali, ker ne je vsak dan.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
27.6.2009 10:17:29   
mbd0411
Evo,pospremila tavečjega  na avtobus za planinski tabor Dovjeuser posted image user posted image user posted image
no,saj se nisem user posted image ,naš fantič pa ne vem,ker se je kar za zaveso skrivaluser posted image .
Zdaj so skoraj al pa že tam.Ne vem kako dolgo se vozijo.Vmesne postaje seveda...Bodo šli tudi v kekčevo deželo,so jim danes povedali,tako da juhuhuh...Uh,je praznouser posted image Zdaj bom tu visela,ker me boste tolažileuser posted image A boste???
Tole hranjenje in ugotavljanje kdaj so lačni je res naloga.Moj sicer vem kdaj je lačen,ker samo takrat tuli,le žejen ni pa nikol.user posted image Včeraj je bila vročina.Zobek na vrhu bo...dlesen je čisto plava.MBuser posted image Sem mu dala svečko,da ni trpel in je spal vso nočuser posted image
Janja,želim ti lepo vreme v nedeljo.
Zdaj se neki sonček kaže, itak okrog pa sami težki oblakiuser posted image
Vrt mi je zaraslo,sam plevem madona,jaz pa v vrt ne morem..Grrrr...
Ok,lep dan...

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
27.6.2009 10:24:46   
gogabojan
Dannnnnnnnnnn.

Naša noč k'r neki.

Drugač pa moram povedati, da mi je hudo zaradi smrti M.J.-ja. Nekdaj sem bila velika oboževalka.

Imel je izredno težko življenje. Tako k se je sramoval svoje barve kože, kot do obtožb pedofilije in na koncu ''bankrota''.

Največ pa so ga ''ubili'' mediji.

Pisal je pesmi, plesal fenomenalno, glas pa ima res unikaten. Oziroma ga je imel. HB da je izdal veliko plošč, ker bo vedno živel v njih in naših srcih.

Sem pač morala malo to ven dati, ker mojega ni doma, da bi njemu se naslonila na rame. Bomo pa šli prižgati eno svečko za njega na britof.

Lep dan vam želim.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
27.6.2009 10:39:25   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

KUKU

you miss meuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NOT user posted image user posted image

Itak da sej veš ;)

Naše dete preseneča danes je spal 12 ur v kosu brez piska. Zbudil se je KONČNO dobre volje, s tem mislim, da se ni začel jokat že takoj ko se je zbudil in od takrat sploh še ni zaspan user posted image Sej meni čist sede, ker je prav dobre volje, pa fajn mu dogaja, tko da tud če gre sam enkrat na dan spat zarad mene komot sam dere naj se ne user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
27.6.2009 13:40:22   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Evo,pospremila tavečjega  na avtobus za planinski tabor Dovjeuser posted image user posted image user posted image
no,saj se nisem user posted image ,naš fantič pa ne vem,ker se je kar za zaveso skrivaluser posted image .
Zdaj so skoraj al pa že tam.Ne vem kako dolgo se vozijo.Vmesne postaje seveda...Bodo šli tudi v kekčevo deželo,so jim danes povedali,tako da juhuhuh...Uh,je praznouser posted image Zdaj bom tu visela,ker me boste tolažileuser posted image A boste???

Ej super za tavečjega, ker je šel v tabor. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mami, on bo tam užival. Škoda, da mene oz. nas niso starši pošiljali v tabor. To je bila meni vedno želja.

Morda pa se je tavečji za zaveso skrival zato, ker se je bal, da bo tebe videl jokati, in bi še potem on zajokal. Ali pa je zganjal že kako lumparijo (raje to misliuser posted image user posted image user posted image user posted image ).

Seveda te bomo tolažile, kot si tudi ti nas ničkolikokkrat. Vsaj z moje strani no.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar pogumno punca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Seks je lahko tudi zdravilen: 9 zdravilnih...
Na penisu in v nožnici imamo moški in ženske posebne refleksološke cone, ki jih z različnimi seksualnimi položaji različ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?