mbd0411
|
Norice so spet na pohodu??? Upam,da jih čimprej staknemo,da bo potem mir.Ja,čudno se sliš,a je tako najbolje.Jaz sem jih imela neki let nazaj.Ko bi me videle.MB Take vročine in srbenja pa še ne.Takrat so mi še dali tisto belo mažo,po tednu dni,ko so me prej zdravili za alergijo na mandarine ,kje so si pa mislili,da bi imela vodene koze Zdaj pa res nič ne dajo,razen sirup in pa če sam kupiš kremo,a meni so rekli da na mojo odgovornost,ker ni potrebe zato pač ne dajejo. Jolly,upam,da boš že prej naredila načrt,da bo dan razdeljen na enake dele,tvojega in moževega.Kar na začetku naj v vrtec vozi ali hodi ponj..kopanje kuhanje....A smo kje kdaj kaj podpisale,da bomo to same počele????Hitro v akcijo in že zdaj off dneve... Jaz sem vedno sama hodila na sestanke,ko je še od mojga hčera pri naju živela,k zdravniku,prireditve,potem se je rodil najin sin,spet jaz...Če ga pošljem v šolo,bi se zgubil Ne delajte teh napak.Je pa res,da vrt je pa njegov,tudi smeti odnaša,pa v trgovino gre in kdaj skuha... Malo za šalo,malo zares,tako pač je kot si naredimo. Zdaj pa čakam prijateljico z otroki.Malo bomo spekli,pecivo se hladi.... ......In kaj kaj dela moj planinec tam daleč v Dovju Uh,res prazno je vse,čeprav imam od te prijateljice punčko na počitnicah...Nikec pa spi zraven atija.Sem mu ga kar nesla in se je neki lčasa jokal,potem pa mrknil.. Lepo nedeljo,dež pa odžente,ker spet neki škropi