|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
28.6.2009 9:05:36   
jolly123
Ja te štekam, zato pa jaz hodim k našim diplomo pisat, žal mi je samo da se nisem tega prej spomnila. No pa sej če pomislim prej bi blo tud težko, ker se je taj šele zdaj začel prilagajat da lahko tudi drugje spi in ne samo doma, pa da ga da kdo drug spat razen mene. Prej je bila to misija nemogoče.
pikica kdaj ti začneš delat?

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
28.6.2009 9:10:24   
gogabojan
Dannnnnnn.

Moji še vedno spijo vsi trije. Le jaz skačem okoli. user posted image user posted image user posted image

MBD - za koliko časa so pa odšli???? A ti je fulllll hudo???? K mene je kar malo strah, ker bo tudi Bojan odšel za 10 dni na morje. Pa glede na to, koliko ga že prvi dan pogrešaš. OJOJJJJJJJJJ. Saj bo bolje, boš videla.

Umivanje - mi se vsak dan umijemo od pete do glave. Obraz, za ušeski, vrat (njega še posebej, ker ima tisti rdeči flek na vratu, ki ne zgine), rokice, nogice, med prstiuser posted image user posted image user posted image (tam pa zgleda, kot da bi bil tahuj vrtnaruser posted image user posted image user posted image user posted image ), pod pazduho.

Neposredna povezava do sporočila: 1827
28.6.2009 9:13:43   
jolly123
Moj otrok že par dni noče več spat dopoldanskega spanca, zdej pa ne vem a je to to a smo zdej konec s tem spanjem al kaj. user posted image kako je ukinitev enega spanca izgledalo pri tistih, ki imate že starejše otroke doma? 

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
28.6.2009 9:34:12   
Lovely
Jutro!

.100noga, a veš da ne vem Inyinih mer, ker smo vrnili tehtnico. In se več ne obremenjujem s tem. Naša tehtnica nekaj štrajka tko da jo nimam kje. Če je ne bom kje prej na tehtnico vrgla bomo videli avgusta na pregledu user posted image

Dnevna higiena: mi se vsak 2. dan zvečer kopamo, ko je vroče pa vsak dan. Zjutraj pa tisti dan ko ni kopana prejšnji večer jo umijem celo, ko pa je kopana prejšnji večer pa samo obrazek. Zaenkrat ji dlesni in ta en zobek samo zvečer krtačimo.

Dan na OFF: mene kar moj malo napodi  In vem zakaj. Ker sem že tok tečna. Tko da itak hoče sebi naredit nazaj prijazno ženko jaz pa si rečem kok mam dobrega moža k ga skrbi zame in sva potem oba zadovoljna user posted image  Sam da grem.

Mi smo imeli spet pestro, ob 1h je v spanju sedela v posteljici in jokala k se je na pol zbudila in ji ni blo nič jasno. Ful je bila luštkana bogica moja. Je spila 2 dcl mleka in pol spala do 3h. Pol pa kar UP. Sem jo dala kar na njen tepih v sobi in par igrač. Sem probala to foro, naj se utrudi, naj puza, da pol dol pade od utrujenosti. No pa se je pokakala. Zgleda da jo je to mučilo user posted image  Pol je pa zaspala spet do 5.30h. Pol jo je pa moj nesel dol, skuhal kavo in me pustil spat do 7h in me pol zbudil s kavo v postlo UUUUUUUUUUUUUUUUUUUU user posted image

Včeraj se je poročil moj bivši in je bil glih na POPu film Moj bivši se poroči user posted image  Kok me je pa moj možek hecal, ful sva se narežala.

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
28.6.2009 9:36:23   
Lovely
Aja, včeraj sem ji dala čisto malo kašice od Milupe Schoko. Piše od 6. meseca dalje. Pa nisem čist ziher, ena pikica se ji je naredila pod brado. Kako sploh zgleda alergija po koži? A bi bilo to lahko to?

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
28.6.2009 9:37:48   
Lovely
Jolly, men je zadnjič una prijateljica s 4letnikom pravila, da je mali kar sam ukinil spanec. Zdaj ima 1 že ful časa. Okrog 13h. Vsak dan. 1x odkar se je rodil ni spal takrat. Čist disciplina varianta sta onadva.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
28.6.2009 9:53:09   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Ja te štekam, zato pa jaz hodim k našim diplomo pisat, žal mi je samo da se nisem tega prej spomnila. No pa sej če pomislim prej bi blo tud težko, ker se je taj šele zdaj začel prilagajat da lahko tudi drugje spi in ne samo doma, pa da ga da kdo drug spat razen mene. Prej je bila to misija nemogoče.
pikica kdaj ti začneš delat?

delat začnem verjetno 24. avgusta, drug teden zvem, grem mal do šefa :)
no jaz bom kr doma pisala, pa bom al moža al pa mami za vikende, da bodo pazili na Tijano :) itak čez poletje bom samo zbirala literaturo in breskala, kaj in kako se lotiti zadeve, nekak zda pridem do jeseni do enega konteksta in ugotovim, kaj naj sploh pišem in raziščem ...pa potem jeseni začnem konkretno s pisanjem.

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
28.6.2009 9:53:36   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Jolly, men je zadnjič una prijateljica s 4letnikom pravila, da je mali kar sam ukinil spanec. Zdaj ima 1 že ful časa. Okrog 13h. Vsak dan. 1x odkar se je rodil ni spal takrat. Čist disciplina varianta sta onadva.

prej je 4 letnik imel dva spanca na dan al kako? Ker midva imava vsak dan točno ob 12 tih spanje ne glede na to kaj je, razen če smo lih pri dohtarju, sam dopoldne pa noče več spat. Najprej je spustil kake dva mesca nazaj tretjega tistega pol urnega pred spanjem, zdej pa še tega user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
28.6.2009 9:54:22   
PikicaStonoga

Aja, včeraj sem ji dala čisto malo kašice od Milupe Schoko. Piše od 6. meseca dalje. Pa nisem čist ziher, ena pikica se ji je naredila pod brado. Kako sploh zgleda alergija po koži? A bi bilo to lahko to?

potegni po tej pikici, če izgine, ko čez s prstoim potegnepš, potem NI alergije, ampak kaj drugega ...razumeš?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
28.6.2009 9:54:31   
jolly123

Mislim, da ne...se našemu tud čist tko kdaj naredi kaka pikica, pa nič takega ne je.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
28.6.2009 9:56:12   
PikicaStonoga

Jutro!

.100noga, a veš da ne vem Inyinih mer, ker smo vrnili tehtnico. In se več ne obremenjujem s tem. Naša tehtnica nekaj štrajka tko da jo nimam kje. Če je ne bom kje prej na tehtnico vrgla bomo videli avgusta na pregledu user posted image

Dan na OFF: mene kar moj malo napodi  In vem zakaj. Ker sem že tok tečna. Tko da itak hoče sebi naredit nazaj prijazno ženko jaz pa si rečem kok mam dobrega moža k ga skrbi zame in sva potem oba zadovoljna user posted image  Sam da grem.

ma jaz se tud ne obremenjujem, samo v knjiigop bi pa rada kaj vpoisala, prve tri mesece imam potem pa do 8 meseca nič user posted image user posted image

ja moj je meni včerej reku, da komej čaka, da grem v službo zarad sebe in zarad njega user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
   [Brisano sporočilo]
28.6.2009 10:08:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1837
28.6.2009 10:09:21   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

ojojojoj, mi pa sploh nismo imeli noči. Zdaj vem, zakaj se reče norice: ker otroka naredijo "norega"! Zvečer se je zbudil in ga je začelo srbeti, spal ni skoraj nič, vmes se je še Tilen 2 uri drl,.... Z mojim sva se mal zamenjala, da sva vsaj kako uro odspala vsak in to je blo to....

OJOJ BOGI!!!!!!!!!!!!! :( kolk časa bo pa to srbenje trajalo???

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
   [Brisano sporočilo]
28.6.2009 10:14:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1839
28.6.2009 10:16:11   
PikicaStonoga

ne vem, dokler nastajajo nove, menda - upam, da zdaj ne več. Srbijo po moje takrat, ko se celijo, tko da pričakujemo še kake 2 dni. To je optimistična napoved! :))
Zdajle gre moj po eno kremo, pišuka 20 eurov stane, upam, da bo kej pomagala. Pa še nedelja je. Juhu lekarne.

a ti ni zdravnik v petek dal kreme? al mapš namen pe kaj dodatno sprobat?

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1840
28.6.2009 10:22:36   
mbd0411
Jutro punce!
Smo spali vso nočuser posted image
Sem ga zdaj izmerila:
11kg
72 cm
user posted image user posted image user posted image user posted image
Zjutraj ga umijem po obrazku,rokah in seveda ritki,zvečer pa bolj konkretno-kopanje ali umivanje..
Goga,planinci pridejo nazaj v soboto popoldan.
Včeraj je bila kriza,danes je že bolje,ker vem,da uživa.Pa še z razredničarko sva na sms-jih.
Nič ne skrbi za morje,ker tam pa itak pozabijo na vse.Morje je zakon...user posted image
Moj gre 19.7.ga peljemo k moji sestri,za kako dolgo pa še ne vemo.

Lovely,če je samo ena pikica,morda še ni nič.Tavečji se je 1x medu najedel,dan pred morjem in je bil po prsih in trebuhu ves marogast,sem takoj vedela,da je alergija.Ena pikica je pa lahko tudi..komar?...user posted image Opazuj jo...Aja Pikica,sem šele zdaj prebrala,tole je pa za probat,nisem vedela,zanimivo..
Naš čez dan tudi neki štrajka,čeprav je že tako zaspan,da komaj gleda.Ga guncam in vozim z vozičkom,on pa sedi in me kuka venuser posted image user posted image ,ga ponavadi malo pokrijem čez vozek,lih tolk,da ne blešči.
Zdaj grem pa kuhat

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
   [Brisano sporočilo]
28.6.2009 10:25:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1842
28.6.2009 10:39:45   
PikicaStonoga
gremo mi zdej na teren za cel dan, se beremo zvečer!
LEPO NEDELJO!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1843
28.6.2009 12:08:10   
jolly123
Mi smo pojedli kosilo, je Tajko danes prvič raviole z bučkino omako jedel. Sem naredila pol premalo očitno, ker je kar usta odpiral, ko smo že zdavnaj vse pojdeli user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

ja moj je meni včerej reku, da komej čaka, da grem v službo zarad sebe in zarad njega user posted image

Men to govori že od prvega meseca user posted image user posted image Sej po svoje je res nisem človek za doma bit, veliko dam na karijero in skoz bentim na ta glupi sistem kdo se je spomnu porodniških za eno leto user posted image user posted image Čeprav se po drugi strani zavedam, da pa ni lepšega za nekatere kot biti eno leto doma.
Pa vseeno me malo skrbi, da ne bo stanje po lsužbi še slabše, ker naenkrat bo pa še dodatno breme padlo name pelji v vrtec + pridi iskat v vrtec, naredi večerjo, skopaj, daj spat, ponoči vstajaj itd itd itd. Upam, da ne bom pol še bolj tečna user posted image

ojojojoj, mi pa sploh nismo imeli noči. Zdaj vem, zakaj se reče norice: ker otroka naredijo "norega"! Zvečer se je zbudil in ga je začelo srbeti, spal ni skoraj nič, vmes se je še Tilen 2 uri drl,.... Z mojim sva se mal zamenjala, da sva vsaj kako uro odspala vsak in to je blo to....  Potem je Nik ob petih zjutraj končno zaspal, ob pol šestih se je pa Tilen zbudil. V glavnem, imamo veselico!

Ojoj bogi Nik no. Jaz se še kar spomnem kako je bilo ko sem jih jaz imela, foter je ležal zraven mene celo noč, da se nisem praskala. Vsakič ko sem se hotela popraskat me je udaril po roki, jaz pa celo noč pokonci, pa nisem se upala premaknit, da me ne bo foter udaril po roki. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1844
28.6.2009 14:38:49   
mbd0411
Norice so spet na pohodu???
Upam,da jih čimprej staknemo,da bo potem mir.Ja,čudno se sliš,a je tako najbolje.Jaz sem jih imela neki let nazaj.Ko bi me videle.MBuser posted image user posted image user posted image Take vročine in srbenja pa še ne.Takrat so mi še dali tisto belo mažo,po tednu dni,ko so me prej zdravili za alergijo na mandarineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,kje so si pa mislili,da bi imela vodene kozeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa res nič ne dajo,razen sirup in pa če sam kupiš kremo,a meni so rekli da na mojo odgovornost,ker ni potrebe zato pač ne dajejo.user posted image
Jolly,upam,da boš že prej naredila načrt,da bo dan razdeljen na enake dele,tvojega in moževega.Kar na začetku naj v vrtec vozi ali hodi ponj..kopanje kuhanje....A smo kje kdaj kaj podpisale,da bomo to same počele????Hitro v akcijo in že zdaj off dneve...

Jaz sem vedno sama hodila na sestanke,ko je še od mojga hčera pri naju živela,k zdravniku,prireditve,potem se je rodil najin sin,spet jaz...Če ga pošljem v šolo,bi se zgubiluser posted image user posted image user posted image Ne delajte teh napak.Je pa res,da vrt je pa njegov,tudi smeti odnaša,pa v trgovino gre in kdaj skuha...user posted image
Malo za šalo,malo zares,tako pač je kot si naredimo.
Zdaj pa čakam prijateljico z otroki.Malo bomo spekli,pecivo se hladi....
......In kaj kaj dela moj planinec tam daleč v Dovjuuser posted image Uh,res prazno je vse,čeprav imam od te prijateljice punčko na počitnicah...Nikec pa spi zraven atija.Sem mu ga kar nesla in se je neki lčasa  jokal,potem pa mrknil..user posted image
Lepo nedeljo,dež pa odžente,ker spet neki škropiuser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
28.6.2009 14:40:31   
mbd0411
Joly,kdaj si dobila 5 zvezdico? A pri 2000 postu??Potem bo Vallla kmalu imela 5 zvezdico.--
Eh bedarije pišem,ker mi je dolgčas.user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
28.6.2009 14:46:22   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Kje vaši user posted image spijo, kadar niste doma? Prenosna posteljica? Zraven vas? Ali jih na postelji založite s čim, da ne bi padli dol (deke, stoli, kaj drugega?) Saj vem, da kompliciram, ampak naša še nikoli ni spala drugje kot doma...

Sprva je bila to največkrat kar sestrina postelja (drugam dlje itak nismo hodili), med vožnjo pač lupinica in sedaj avtosedež, na dopustu pa prenosna postelja. V veliko posteljo ga praviloma ne dajem spat, razen če se vmes zbudi (ali zaradi ropota, sanj ali česa drugega) in vidim, da bi rad še spal - potem se malo uležem k njemu in nekaj časa telovadi po postelji, potem pa mrkne kot da me sploh ni bilo zraven. Navadno se še celo stran od mene obrne kot da sem mu odveč user posted image

Kopanje in pitje vode ja, čedalje večkrat stegne jezik in si liže ramo, ali pa kr diretkno jezik pomoči v vodo. Je kot majhen kužek user posted image  Če mu med kopanjem ponudim čaj ali vodo, vztrajno zavrača, ker je seveda tista s šamponom bolj okusna user posted image

Jutranje umivanje običajno samo obraz, rokice in zobe, zvečer pa generalno čiščenje user posted image

Coccinella bi bila zelo vesela, ko bi mi kaj takšnega uspelo. Matic noče nič drugega kot mleko in amen. Tečko mali user posted image  Ampak js bom kr vztrajala, sej sem itak kanta za smeti, pa potem pojem sama, kar njemu ostane user posted image  

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
28.6.2009 14:55:40   
Dream

Lovely, jaz mu to kašico dajem že nekaj časa, pa ni blobenih pikic. In kjolikor vem, samo ena pikica ne pomeni alergije. Če sem prav seznanjena, se naredi več drobni8h pikic. No, naj raje povedo tiste, ki imajo kakršnokoli alergijo, da ne bom jaz preveč pametovala...

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
28.6.2009 15:26:39   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Jolly,upam,da boš že prej naredila načrt,da bo dan razdeljen na enake dele,tvojega in moževega.Kar na začetku naj v vrtec vozi ali hodi ponj..kopanje kuhanje....A smo kje kdaj kaj podpisale,da bomo to same počele????Hitro v akcijo in že zdaj off dneve...

Sej ni štos v temu, da ne bi hotel, ampak enostavno dela po 12 ur včasih, torej ga enostavno ne bo. jaz pa ne vem kakšen urnik bom imela še v službi če bom začela ob 8-ih bom valda jaz tamalga peljala v vrtec, če bova oba začela ob 7-ih ga bo pač moral on. Iskat ga bom morala jaz,ker on pred peto ni šans da neha delat. Na bolniški bom jaz, ker njemu se kot sp-ju ne splača. Če bo delal po 12 ur pomeni, da bo domov prišel ko bo Taj že spal, do takrat se bo pa meni že 150 krat utrgalo lahko...no to. Ko sva se menila od otrok je bila itak čisto druga situacija oba delala od 7-do treh in ne bi blo panike, zdej se je pa vse na glavo postavilo...
Tud en izmed razlogov zakaj mi niti približno ni za drugega.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
28.6.2009 15:28:13   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Joly,kdaj si dobila 5 zvezdico? A pri 2000 postu??Potem bo Vallla kmalu imela 5 zvezdico.--
Eh bedarije pišem,ker mi je dolgčas.user posted image

Pojma nimam user posted image Sploh opazila nisem da jo imam user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Napiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...
Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

merida

(83%)

(17%)

Število vseh glasov: 199

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!