Pšemek
|
Pozdravljene spet po dolgem času! Vam takoj na začetku povem, da nisem šla nič za nazaj brati, ker me internet nenormalno zafrkava in mi non-stop ven meče in se moram skos na novo prijavljat, ko odpiram nove strani, tako da vam bom samo malo napisala... Ja, na morju smo se imeli suuuuuuper. Nejka je uživala, čeprav je bila malo bolj hladna voda, midva pa tudi. No, vreme za kopanje smo imeli 5 dni, dva dopoldneva je bil dež, ostalo pa smo izkoristili za doooooolge potepe. Smo celo slovensko obalo prehodili po dolgem in počez. Midva sva se pa maksimalno spočila. Sva bila oba zadnje čase kar precen nervozna in živčna in kar precej potrebna spremembe in oddiha. Kaj je novega pri Nejki? Zgornji dve enki sta ji ven pogledali in sedaj rasteta hitreje kot spodnji. Kakšnihvečjih problemov zaradi tega ni imela rzen en večer, ko nikakor ni mogla zaspati. Sem ji dala žličko Calpola in je spala celo noč brez zbujanja. Naše spanje se je tudi uredilo in večino noči prespi brez zbujanja do 5h/6h, ko se podojiva. Včasih zaspi nazaj in jaz z njo, včasih pa takrat kar vstanemo. Ja, dojiva se samo še zjutraj. Sem sicer želela še nekaj časa obdržati tudi večerno dojenje, ampak ga je ona sama opustila. Ostale obroke pa ima tudi GH. Čeprav je zeloooooooo zbirčna. Žal ne vem po komu ima to, ker sva midva oba bolj vsejeda. Še celo tisto, kar je že jedla in ji je šlo v slast, sedaj noče. Pa kaj čem, bo že, ko bo. Sicer pa se že nekaj časa postavlja na noge in ji včasih za nekaj trenutkov uspe držati. Poleg tega sedaj probava, kako bi se z vseh štirih vsedla. Še vedno je pridna k angelček in večino časa dobrovoljček in mali raziskovalec. Moja diplomska - ko smo bili na dopustu je popolnoma stagnirala, danes sem pa spet začela pisati. Je pa že precejšen del dokončan. Manjkata mi dve poglavji - raziskava in sklep. Mislim, da bo kar hitro končana. Vse je odvisno od tega, koliko izpolnjenih vprašalnikov me čaka v trgovini. Če jih je pre malo, pa računam na vas, da mi boste pomagale. Sej vem da boste, k ste vse zlate. Trenutno je to vse, kar se spomnim, da vam moram napisati, zato zaenkrat bodi to dovolj. Upam samo, da mi bo uselo post objaviti. Mi je vsaj 5x internet ven vrglo v tem času, ko sem pisala. Zaenkrat vas lepo pozdravljam... in vam želim lepo noč in sladke sanje!