|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
29.6.2009 12:31:27   
jolly123
uf Pikica bi ti z veseljem kaj našla, ampak v šolskem sistemu sem mrzla user posted image

Lovely kje si ji pa merila? Mogoče je zarad zobkov Taj je imel zdaj ko so mu zobki ven butali skoz vročino tam okoli 37. Pa je rekla patronažna da ni nobene panike, da naj kar lepo hodiva ven.

Punce jaz mam pa prvo stranko user posted image No sej mam še druge, sam to so prijatelji, kolegi, znanci, ki so itak vedli in so prišli k men, ta je pa prva taka od zunaj ki sem jo sama zrihtala. In sem zdej čist preveč ponosna nase user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
29.6.2009 12:44:28   
PikicaStonoga
A je za ju3 katera zainteresirana, da se dobimo?

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
29.6.2009 13:05:05   
Tejčika29
Eto nas nazaj, imeli smo se super, se nacartali, nagledali in oh in sploh, je pa tale vožnja grozna, sploh če Alina ne spi, sem računala da bo spala pa je od 5 ur vožnje spala le 1,5 ure, ostalo pa tečkala ali se igrala. Sem bla kar izmučena od vsega, zdej sem ok. Mogoče pa skočimo čez vikend v Poreč, če bo vreme in če bo fraj pri mojemu bratu, bomo videli. Ker orng dopust bo spet šele čez 3 tedne, ah jej.

Lovely - jaz začnem delat oz. mi izteče porodniška 18.9. in ne bom začela prej, probala bom tud 14 dni dopusta vzet če bo šlo sicer pa pač ne. Bo šla Alina že kake 14 dni po malo k babici na uvajanje, da se vsi navadimo in potem ne bo neke panike - upam user posted image

Vas moram nazaj prebrat, Lučka zdaj začne ane, ta teden??

Tu dežuje, smo pa ble 2 urci zunaj ko še ni šlo, sedaj spi, popoldan pa v trgovino in še kam, upam da ne bo deža da gremo na sprehod.

Aja, ko je čakala na kosilo je na puzzlih z dudo v ustih SEDE zaspala to se še ni zgodilo, lahko bi padla vznak da bi bilo joj!

Vas grem nazaj brat!

Vsi dopustniki UŽIVAJTE in veliko vremena želim!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1878
29.6.2009 13:05:26   
Tejčika29
lepega vremena mislim user posted image

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
29.6.2009 13:33:55   
Tejčika29
Hrana zjutraj in zvečer - zjutraj mlečno žitne kaše, zvečer mlečna kaša za lahko noč, vmes pa kosilo in popoldanska malica sadje z jogurti, skutami in podobno kar pač pripravim.

Umivanje - izmenično kopanje, tuširanje v stolčku za tuširanje kjer ful uživa in 123 je fertik ali nega, to pa delam zjutraj. Zjutraj ji umijem obraz, rokice in genitalije orng.

Spanje drugje - prenosna posteljica z debelo peno kot jogi ki sem jo dala naredit, včasih tudi na najini postelji, obvezno mini baldahin s sabo vzamem, da jo ločim od sebe in ima občutek da spi sama, ker me je kolegica opozorila da hitro pride do spanja pri starših če na počitnicah spijo v isti postelji starši in otroci.

TIMNALA -  se vidimo proti koncu tedna ok?? Kdaj ti paše?? Četrtek, petek?? Javi in se lahko kar fiksno zmenimo kdaj in kje!

Neposredna povezava do sporočila: 1880
29.6.2009 14:35:45   
suzy124
Dober dan še iz moje strani

Mi smo vredu in dokaj pridni, zobeke imamo tri spodaj četrtega pa še kr ni. Plazimo se zaenkrat še ne razen malo nazaj, se pa kotalimo na vse strani.user posted image user posted image
Pa zavese na balkonskih vratih je zelo zanimiva, kakor se prikotali do nje jo ima v ustahuser posted image user posted image user posted image

Jemo zdaj spet lepo, tudi zelenjavo in mu večinoma devam kosilo kot za naju le manj začinjeno, tak da sploh ne komplciram večuser posted image

Vreme je pa res groznouser posted image user posted image user posted image in sem prav jezna saj nismo mogli it nikamor za podaljšani vikend kot smo imeli v planuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ki grete na dopust uživajte in čimlepše vreme vam želim

Niku pa pošiljama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čim prej bolje, mislim pa da to drži da manjši ko so lažje prebolijo, ker naš Maj ni imel nobenih problemov ko jih je imel pa je bil res fullll pkast, sploh po glavi, sploh ni kazal znakov da bi ga srbelo tak da tud tiste penice nisma veliko uporabljala.user posted image user posted image

Tudi mi imamo planiran dopust  v šotoru sma ravno prejšnji teden kupila novega večjega da bomo imeli dovolj placauser posted image user posted image user posted image
Mislim da je pri šotoru sam problem če imaš res slabo vreme drugače pa mislim da za takega malega ni problemuser posted image user posted image , spal bo pa  v prenosni posteljici.
Midva z user posted image že sedem let hodima samo v kampeuser posted image user posted image in mi je prav fino

Lepo popoldne vam želim pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1881
   [Brisano sporočilo]
29.6.2009 15:28:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mbd0411)
  Neposredna povezava do sporočila: 1882
29.6.2009 15:41:57   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

.stonoga, joj, pa tako si se veselila službe, zdaj pa tole user posted image

jolly, super za stranko user posted image user posted image  naj jih bo čimveč!

kopanje - jaz ga pa zadnje čase zvečer kar v umivalnik dam in umijem user posted image user posted image  to je tko na hitro.

ma ja kaj češ, sej sem vedla že lani, da bo sranje, ko mi je ta k me je nadomeščala povedala, da ne zmore vsega in je proisila, če ji zamenjajo razrede in so to šli narest konc sept!!! in zdej je tkao ostalo, uni drugi oa tud paše ...ma brezveze eni se ne zavedajo da je treba na otroke gledat in da smo tm mi zarad njih in ne obratno!!!

mi se pša še kr v čebričku kopamo kr vsak večer ...mal prekriža nogice in uživa ...umivalnik je premajhen ... razmišljam pa, do kdaj je tist fliper al kako se reče za tuš za sedenje aktualno?
naša bo stara 9,5 meseca ko se bo dejansko začela kopat v globokem tušu a je takrat že ok če otork sam sedi pa jaz z njim al je tista zadeva aktualna dlje časa? da vem al se mi jo splača kupit ...sam za kak mesec se mi zdi brezveze ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
29.6.2009 18:04:56   
jolly123

kopanje - jaz ga pa zadnje čase zvečer kar v umivalnik dam in umijem user posted image user posted image  to je tko na hitro.

Ja jaz ga tudi tako umijem, je najhitreje pa še uživa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1884
29.6.2009 20:12:44   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

P.s. Lovely - obeta se poslabšanje na Jadranu do vključno torka - teletekst hrv poglej, ravno ga gledam.

no, da poročam, da poslabšanja v istri ni bilo...mi smo nazaj - od četrtka do danes smo uživali po južni istri - poreč, pula, rovinj - povsod nas je bilo polno in prav fino vreme smo imeli. Ne prevroče, ne hladno, malo vetra in kakšna ploha, ki pa ji k sreči nismo bili priča, samo mokra tla smo sem in tja našli ponekod user posted image user posted image user posted image

zdaj grem malo prebrat nazaj in kaj pokomentirat, kolikor bo kaj časa ostalo.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1885
29.6.2009 20:16:56   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Mečava naj bi se zarasla nekje do 2. leta, tako da je še čas..
Ne sme se pa pred 8. mesecem, ker to pomeni, da se mozgani ne razvijajo vec.. Tako sem vsaj prebrala.

jp, res je. Goga, še dobro, da ima luknjico!! user posted image pri našem se sicer manjša, a je še vedno prisotna.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
29.6.2009 20:24:11   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Komaj čakam ponedeljek, da greva z Inyo sami na morje. Prav rabiva en brejk eden od drugega. Pa včeraj je ful sedlo ko sem šla zjutraj na zajtrk s svojim dolgoletnim prijateljem in pol frizerju. Poskusi si tko vzet kak dan.

a veš da sem že razmišljala, da bi si tko vzela kak dan, sam kaj pa vem, če bi hotla res dan, bi mogla it na drug konc SLO k frendicam, nimam nobene tok blizu ;( pol bi pa spet razmišljala, kako se bosta rihtala ...sej on načeloma pomaga in nardi vse, kar mu rečem, samo ko bo pa CEL dan prvič z njo, sem pa v dvomih, kako bo laufalo! - kdaj kaj jest, kolk in kako pripravit ...in bom prišla domov in bom spet slabe volje, k ni blo tko, k bi jaz hotla ...kr neki ni zatežena sem čist sam pri nama sem dost jaz kriva, ker sem naveličana vsega in bit doma in samo skbet za družinicio in pol se nad njim znašam, čeprav sploh ni tok kriv ... :( tok sem se veselila kopanja jutri, da ne vem, če ne bomo splanirali naslednji vikend ...:) ti ful privoščim morje!!!!!!!!!!! :)

heeej punce, itak da je normalno, da se vsi kdaj kregamo in da rabimo time off eden od drugega - v tem je ravno čar partnerstva, da si pustiš svobodo in prostor, hkrati pa znaš vsakodnevno vozit slalom in znati delat kompromise....ja pikica, dan off neskončno pomaga in nikar ne skrbi, da se tvoj dragi ne bi znašel sam z user posted image .... ko je treba, se vse znajdejo - iz lastnih izkušenj...sploh pa bom več o tem povedala OD SREDE DALJE - KO GREM DELAT, MOJ DRAGI PA OSTANE SAM Z user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1887
29.6.2009 20:37:35   
Lucka1

ojojojoj, mi pa sploh nismo imeli noči. Zdaj vem, zakaj se reče norice: ker otroka naredijo "norega"! Zvečer se je zbudil in ga je začelo srbeti, spal ni skoraj nič, vmes se je še Tilen 2 uri drl,.... Z mojim sva se mal zamenjala, da sva vsaj kako uro odspala vsak in to je blo to....  Potem je Nik ob petih zjutraj končno zaspal, ob pol šestih se je pa Tilen zbudil. V glavnem, imamo veselico!

omg....KO TO BEREM.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1888
29.6.2009 20:43:24   
PikicaStonoga
lučka na pohodu user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
29.6.2009 20:43:42   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Sej ni štos v temu, da ne bi hotel, ampak enostavno dela po 12 ur včasih, torej ga enostavno ne bo. jaz pa ne vem kakšen urnik bom imela še v službi če bom začela ob 8-ih bom valda jaz tamalga peljala v vrtec, če bova oba začela ob 7-ih ga bo pač moral on. Iskat ga bom morala jaz,ker on pred peto ni šans da neha delat. Na bolniški bom jaz, ker njemu se kot sp-ju ne splača. Če bo delal po 12 ur pomeni, da bo domov prišel ko bo Taj že spal, do takrat se bo pa meni že 150 krat utrgalo lahko...no to. Ko sva se menila od otrok je bila itak čisto druga situacija oba delala od 7-do treh in ne bi blo panike, zdej se je pa vse na glavo postavilo...
Tud en izmed razlogov zakaj mi niti približno ni za drugega.

kapo dol jolly123 - meni bi se strgalo....res pa je, da kar se mora ni težko....in verjetno ne bo večno takouser posted image
no, jaz grem zdaj delat in bo dragi doma, ampak ko gre user posted image v vrtec, si bova pa bolj ali manj delila vse opravke večinoma....vsaj tak je načrt user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
29.6.2009 20:52:23   
Lucka1

sem bla v službi, šla podpisat za dopust in pozdravit ... ma dej ...muka mi bo it nazaj ...ne zarad službe kot take ... so drugje vzroki :( odnosi so še slabši, oz jih sploh ni ... razrede bom imela drugačne, me eno leto ni in se cel sistem kaj kdo uči poruši ...kr neki user posted image user posted image začnemo 25. avgusta ... žal ...razen če vmes zamenjam službo ...kaj bi dala ...dejmo hitr ...,kje so veze???

user posted image user posted image user posted image za to, da ti uspe....mogoče pa res najdeš mesto, kjer s odobri odnosi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1891
29.6.2009 20:53:13   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Punce jaz mam pa prvo stranko user posted image No sej mam še druge, sam to so prijatelji, kolegi, znanci, ki so itak vedli in so prišli k men, ta je pa prva taka od zunaj ki sem jo sama zrihtala. In sem zdej čist preveč ponosna nase user posted image

U GO GIRL user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
29.6.2009 20:54:32   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Vas moram nazaj prebrat, Lučka zdaj začne ane, ta teden??

jp, v sredo....danes smo prišli z dopusta, jutri še izkoristimo in gremo v atlantis, potem pa v sredo....SLUŽBA user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1893
29.6.2009 20:54:51   
PikicaStonoga
lučka faconerka ...imaš monologe ...evo da malo razbijem :)user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
29.6.2009 21:02:31   
Pšemek
Pozdravljene spet po dolgem času!

Vam takoj na začetku povem, da nisem šla nič za nazaj brati, ker me internet nenormalno zafrkava in mi non-stop ven meče in se moram skos na novo prijavljat, ko odpiram nove strani, tako da vam bom samo malo napisala...

Ja, na morju smo se imeli suuuuuuper. Nejka je uživala, čeprav je bila malo bolj hladna voda, midva pa tudi. No, vreme za kopanje smo imeli 5 dni, dva dopoldneva je bil dež, ostalo pa smo izkoristili za doooooolge potepe. Smo celo slovensko obalo prehodili po dolgem in počez. Midva sva se pa maksimalno spočila. Sva bila oba zadnje čase kar precen nervozna in živčna in kar precej potrebna spremembe in oddiha.

Kaj je novega pri Nejki? Zgornji dve enki sta ji ven pogledali in sedaj rasteta hitreje kot spodnji. Kakšnihvečjih problemov zaradi tega ni imela rzen en večer, ko nikakor ni mogla zaspati. Sem ji dala žličko Calpola in je spala celo noč brez zbujanja.

Naše spanje se je tudi uredilo in večino noči prespi brez zbujanja do 5h/6h, ko se podojiva. Včasih zaspi nazaj in jaz z njo, včasih pa takrat kar vstanemo. Ja, dojiva se samo še zjutraj. Sem sicer želela še nekaj časa obdržati tudi večerno dojenje, ampak ga je ona sama opustila. Ostale obroke pa ima tudi GH. Čeprav je zeloooooooo zbirčna. Žal ne vem po komu ima to, ker sva midva oba bolj vsejeda. Še celo tisto, kar je že jedla in ji je šlo v slast, sedaj noče. Pa kaj čem, bo že, ko bo.

Sicer pa se že nekaj časa postavlja na noge in ji včasih za nekaj trenutkov uspe držati. Poleg tega sedaj probava, kako bi se z vseh štirih vsedla. Še vedno je pridna k angelček in večino časa dobrovoljček in mali raziskovalec.

Moja diplomska - ko smo bili na dopustu je popolnoma stagnirala, danes sem pa spet začela pisati. Je pa že precejšen del dokončan. Manjkata mi dve poglavji - raziskava in sklep. Mislim, da bo kar hitro končana. Vse je odvisno od tega, koliko izpolnjenih vprašalnikov me čaka v trgovini. Če jih je pre malo, pa računam na vas, da mi boste pomagale. Sej vem da boste, k ste vse zlate.

Trenutno je to vse, kar se spomnim, da vam moram napisati, zato zaenkrat bodi to dovolj. Upam samo, da mi bo uselo post objaviti. Mi je vsaj 5x internet ven vrglo v tem času, ko sem pisala.

Zaenkrat vas lepo pozdravljam... in vam želim lepo noč in sladke sanje!

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
29.6.2009 21:02:46   
Lucka1

lučka na pohodu user posted image user posted image

he,he, sem šele zdej vidla....jp, moram pokomentirat, kolikor sem uspela nazaj prebrat user posted image

A SE DOBIMO JUTRI?

Pa kje je Irma???

Neposredna povezava do sporočila: 1896
29.6.2009 21:05:59   
Lucka1
no, pa sem na koncu....pikica100noga, hvala za vzpodbudo vmes user posted image user posted image user posted image

kako si ti? kaj bolje? se je postimalo oz. si si vzela kak dan off?

jaz grem zdaj malo lenarit....pa še neki moram po netu poiskat....

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
29.6.2009 21:18:40   
Tejčika29
Pikica - fliperja se ti ne splača kupit, je predrag samo za en mesec ga met, jaz sem si ga sposodila, kot mnoge druge stvari, npr. sposodila sem si kar 3 stolčke za hranjenje- en doma, en pri babici in eden na morju Ikea ki bo pol priu drugi babici, zakaj bi kupovala če dobim skoraj nove stvari na posojo.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
29.6.2009 21:20:27   
Tejčika29
Lučka - super za lepo vreme, pol ma tud moj brat lepo vreme! Welcome back!

Lovely - lepo potuj vidim da ste bolje.

Timnala - računam na tebe konec tedna.

Nočko pa vsem mamicam in lumpijem, jaz grem brat cajtnge.

Neposredna povezava do sporočila: 1899
29.6.2009 21:48:44   
gogabojan
Ojla.

Evo, moji otroc kr nočjo in nočjo zaspati. Se pa mučimo že od pol osmih zaspati.

Lučka irma jutri pride na kafe, če se boste/bomo dobili.user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa šibam prvo pupu machen, k me tak tišči, nato sledijo nadaljna pisanja, če mi net ne bo zafrkaval.

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Ko zaključiš z rojstvi otrok
Ko brskaš po svoji omari, je povsem v redu, da nosečniške kavbojke znova zložiš na polico. Vsem nam občasno prija malce ...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?