jolly123
|
Jutro. nam je pa Tajko usekal v tl aob plezanju v višave in smo fasali prvo prebito ustnico IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Komaj čakam ponedeljek, da greva z Inyo sami na morje. Prav rabiva en brejk eden od drugega. Pa včeraj je ful sedlo ko sem šla zjutraj na zajtrk s svojim dolgoletnim prijateljem in pol frizerju. Poskusi si tko vzet kak dan. a veš da sem že razmišljala, da bi si tko vzela kak dan, sam kaj pa vem, če bi hotla res dan, bi mogla it na drug konc SLO k frendicam, nimam nobene tok blizu ;( pol bi pa spet razmišljala, kako se bosta rihtala ...sej on načeloma pomaga in nardi vse, kar mu rečem, samo ko bo pa CEL dan prvič z njo, sem pa v dvomih, kako bo laufalo! - kdaj kaj jest, kolk in kako pripravit ...in bom prišla domov in bom spet slabe volje, k ni blo tko, k bi jaz hotla ...kr neki ni zatežena sem čist sam pri nama sem dost jaz kriva, ker sem naveličana vsega in bit doma in samo skbet za družinicio in pol se nad njim znašam, čeprav sploh ni tok kriv ... :( tok sem se veselila kopanja jutri, da ne vem, če ne bomo splanirali naslednji vikend ...:) ti ful privoščim morje!!!!!!!!!!! :) a bi vaši miškolini tud pili vodo med kopanjem? moja piška lepo sedi sedi in se igra, čofota, mal poliže račko, pa mal ribico, pol se pa kr skloni in odpre usta in bi pila ...skoz jo morm kregat!!! pa tole kobacanje ...a to pride v paketu z vstajanjem in vsem skupi? danes zjutraj se je zbudila se skobacala do ograjce in se dvignila na kolena in gledala naju čez ...čez dan je pa non stop ob povštrih vstajala na noge, pa če je bla z nama, da smo ležali, se je ooprla na najin trebuh in vstala na noge ...kr vse v paketu al kaj? jolly pa valla vidve sta rekli, da en mesec nista spali ...OMG men se bo strgalo, paravno tale mesec, ko imamo vse na kupu ... Tijana že spi, je ful zgodnja, kaj nas čaka, pa ne vem ... za jutri ima moj idejo it na Bogenšperk (kjer sva se poročila) in v Litijo do tete ...bomo vidli ...mi ni do obiskov ...mogoče mi pa jutri bo :) ker ona je res zakon teta :) bomo vidli :) kaj naj rečem...da ne boš narobe razumela, sem vesela, da nisem sama v tem, ker je pol lažje jamrat, ti pa vsekakor ne privoščim. Mi je blo vedno grozno ker samo jaz nekaj jamram kako smo nonstop tečni, ne spimo, se doma skregava, bi šla rada delat, ostalim pa vse tako dobro ratuje, da sem že pomislila, da sem malo čudna, ker nočem bit dlje časa s svojim otrokom. Tko da sej veš kaz sem pred kratkim enostavno se zmislila, da sem zmenjena, pa sme mojega pustila samega s Tajem in enostavno cel dan presedela ob pijački, sladoledu in branju cajtengov. Tko da ti kar si privošči kak dan off ti bo itak ful sedlo, verjemi. In ja jaz se tud pol znašam nad našim, ker mam pač poln kufer vsega, ker si on lahko nonstop privošči dan off, jaz pa ne morem kr tko. Sej bo, evo pri meni še dva meseca pa gre tamal v vrtec. Drugače pa ja mi nismo spali zdej malo več kot en mesec, najprej so ble te fore, obračanje na trebuh in ne vem kaj, pol puzanje, sedenje, vstajanje, no zdej so bli zobki, zdej pa HB odkar smo prišli iz morja spi vsako noč celo noč Sej bo tolaži se stem da je prej lepo spala, tko da ko jo mine to veselje bo spet naprej spala
|