|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
27.6.2009 13:42:58   
gogabojan
1 ?????????????????????

Ali pri vaših user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imate že zaprto luknjico v lobanji??????

Ker mi dokaj redno (skoraj vedno, razen parkrat ko smo pozabili), dajemo kapljice. Toda luknjica se prav nič ne manjša.

A vaši otroci imajo zaraščeno, ali imajo še luknjico???????????'''

Hvala za kakršenkoli odgovor.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
27.6.2009 13:47:28   
jolly123
Kako pa to sploh veš? 

Neposredna povezava do sporočila: 1802
27.6.2009 14:11:11   
gogabojan
A da ima luknjico, ali da se mu ne manjša????

Da ima luknjico, se mu vidi, in tudi na otip čutiš.

Da se mu ne manjša pa vem, ker je pri rojstvu oz. ko je bil v trebuhu in po rojstvu imel v glavi elektrode, tako da imamo tam majhne pikice. Pa po obsegu, ko grem s prstom mimo.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
27.6.2009 14:19:15   
timnala
Mečava naj bi se zarasla nekje do 2. leta, tako da je še čas..
Ne sme se pa pred 8. mesecem, ker to pomeni, da se mozgani ne razvijajo vec.. Tako sem vsaj prebrala.

Nace je moja velika ljubezen v malem...

Neposredna povezava do sporočila: 1804
27.6.2009 16:00:26   
gogabojan
Hvala Timnala.

Ma napisala sem luknjica, ker mi ni in ni šlo z jezika mečava.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa sem brala na RR, da si ene delajo družinsko drevo. Mi ga tudi imamo, za štiri generacije nazaj. Je pa fajn, ker so tam navedle inter. stran, kjer si narediš lahko na netu vse, ne da bi skoz neki brisal, pisal, zmanjkovalo prostora na bloku, itd.....

Super zadeva.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
27.6.2009 16:09:37   
PikicaStonoga
Mater mam slab dan!
Ponoči je spet bedela 2 uri! :( Kr neki ...pol sem rekla ma dej bom ji dala joško in UPALA, da bo zaspala ...čeprav zdje ponoči ne je več ...ja itak, spila je, zaspala pa ni! Pol sem pa utrujena, pa moj ko se ponoči zbudi je k zombi, pa sem se še z njim spičila, danes je pa tud neki čudn dan, se slaba volja kr nadaljuje :(
Ni mi več doma za bit, komej čakam službo in rabim kak dan zase. Sem se že odločila, da gremo jutri za cel dan na bazen, da se mal skuliram, pa po možnosti še kako savno privoščim in ugotovim, da itak ne moremo, ker mam vse kopalke in njen obroč na Štajerskem ...mater no .... :(
mah bomo pa doma ...drugam mi nikamor ne sede it ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1806
27.6.2009 17:56:25   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Mater mam slab dan!
Ponoči je spet bedela 2 uri! :( Kr neki ...pol sem rekla ma dej bom ji dala joško in UPALA, da bo zaspala ...čeprav zdje ponoči ne je več ...ja itak, spila je, zaspala pa ni! Pol sem pa utrujena, pa moj ko se ponoči zbudi je k zombi, pa sem se še z njim spičila, danes je pa tud neki čudn dan, se slaba volja kr nadaljuje :(
Ni mi več doma za bit, komej čakam službo in rabim kak dan zase. Sem se že odločila, da gremo jutri za cel dan na bazen, da se mal skuliram, pa po možnosti še kako savno privoščim in ugotovim, da itak ne moremo, ker mam vse kopalke in njen obroč na Štajerskem ...mater no .... :(
mah bomo pa doma ...drugam mi nikamor ne sede it ...

Ej  ne vem kaj je to z našimi lumpiji, prav večina jih ne spi ponoči zdaj.

Veš, tudi mi2 sva se ravnokar ful spičla na poti domov. Ful sem popizdila, ker se je zdaj zaporedoma že 3x zgodilo, da jaz nekaj rečem in on hoče narediti drugače. Jaz pač poslušam svojo intuicijo in tako nekaj predlagam on pa me čist vedno povozi. Ja, jaz sem kriva, da se pustim ampak on pa nič noče poslušat. Čist sem razočarana in sem ga fejst grdo napizdila in poslala v pm. Ker se je zdaj v teh primerih izkazalo, da imam jaz prav. In je rekel ****. OMG kok sem znorela.

Komaj čakam ponedeljek, da greva z Inyo sami na morje. Prav rabiva en brejk eden od drugega. Pa včeraj je ful sedlo ko sem šla zjutraj na zajtrk s svojim dolgoletnim prijateljem in pol frizerju. Poskusi si tko vzet kak dan.

Lovely

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
27.6.2009 19:21:13   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Komaj čakam ponedeljek, da greva z Inyo sami na morje. Prav rabiva en brejk eden od drugega. Pa včeraj je ful sedlo ko sem šla zjutraj na zajtrk s svojim dolgoletnim prijateljem in pol frizerju. Poskusi si tko vzet kak dan.

a veš da sem že razmišljala, da bi si tko vzela kak dan, sam kaj pa vem, če bi hotla res dan, bi mogla it na drug konc SLO k frendicam, nimam nobene tok blizu ;( pol bi pa spet razmišljala, kako se bosta rihtala ...sej on načeloma pomaga in nardi vse, kar mu rečem, samo ko bo pa CEL dan prvič z njo, sem pa v dvomih, kako bo laufalo! - kdaj kaj jest, kolk in kako pripravit ...in bom prišla domov in bom spet slabe volje, k ni blo tko, k bi jaz hotla ...kr neki ni zatežena sem čist sam pri nama sem dost jaz kriva, ker sem naveličana vsega in bit doma in samo skbet za družinicio in pol se nad njim znašam, čeprav sploh ni tok kriv ... :( tok sem se veselila kopanja jutri, da ne vem, če ne bomo splanirali naslednji vikend ...:) ti ful privoščim morje!!!!!!!!!!! :)

a bi vaši miškolini tud pili vodo med kopanjem? moja piška lepo sedi sedi in se igra, čofota, mal poliže račko, pa mal ribico, pol se pa kr skloni in odpre usta in bi pila ...skoz jo morm kregat!!!

pa tole kobacanje ...a to pride v paketu z vstajanjem in vsem skupi? danes zjutraj se je zbudila se skobacala do ograjce in se dvignila na kolena in gledala naju čez ...čez dan je pa non stop ob povštrih vstajala na noge, pa če je bla z nama, da smo ležali, se je ooprla na najin trebuh in vstala na noge ...kr vse v paketu al kaj? jolly pa valla vidve sta rekli, da en mesec nista spali ...OMG men se bo strgalo, paravno tale mesec, ko imamo vse na kupu ...user posted image

Tijana že spi, je ful zgodnja, kaj nas čaka, pa ne vem ...

za jutri ima moj idejo it na Bogenšperk (kjer sva se poročila) in v Litijo do tete ...bomo vidli ...mi ni do obiskov ...mogoče mi pa jutri bo :) ker ona je res zakon teta :) bomo vidli :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
   [Brisano sporočilo]
27.6.2009 20:23:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1809
27.6.2009 20:25:59   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

pikicastonoga, joj, ja tole zgleda čist enako kot pri nas. Vse je prišlo v paketu. Po enem mesecu se je umirilo.

Zdaj pa hitro k možeku, si bova privoščila frej večer. Otroka namreč že spita. Oba!!

nsšs je pa spala 10 min, zdje pa će eno uro bedi in pelza po možu na postli!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
27.6.2009 20:38:37   
mbd0411
Ojoj,jaz pa tako pogrešam tavečjega lumpauser posted image user posted image user posted image
Pa ni prvič od doma.Že v vrtcu so šli za 5 dni na Pohorje,pa mi ni bilo tako dolgčas.
No,bo že

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1811
27.6.2009 20:57:27   
Lovely
Mbd, user posted image user posted image user posted image

Lovely

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
27.6.2009 21:07:45   
PikicaStonoga
Janja, pri 8 mesecih imamo 9000g in 72 cm. Sva danes zmerila ... :)
Lovely, kakšne so vaše mere pri 8m?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
27.6.2009 22:06:36   
mbd0411
Lovely,hvala!user posted image
Pikica si me spomnila,moram jaz tudi izmerit in nekako stehtat Nika,da lahko vpišem v knjigo.Joj sem lena za tak.Pri prvem sem tako skrbno pisala,zapisovala,lepila slikce in še in še,zdaj sem pa čist mim...user posted image Komaj,da imam neki slik,ko se je rodil,vse ostalo je v računalnikuuser posted image user posted image Se bo treba popravit..joj,joj..Morda pa ta teden uredim albume in knjige,ko mi bo takoooooooooo dolgčas.Kar naprej mislim,kaj kaj dela,kako je zdaj stisnjen k svojemu kužku v spalni vreči...user posted image Al pa še ne ...verjetno so še pokonci.
MB,mi ga trga.Kot sem napisala že v vrtcu je potoval,pa vsako leto gre na počitnice v Portorož in vedno je nekje...Eh bo jutri ali pojutrišnjem bolje.

Nik je pa spet imel vročino.Samo zdaj zvečer.Zdaj pa ne vem no.Dlesni se niti dotaknit ne smem,se tako joka.Je prej žemljico dobil pa naenkrat tako začel jokat,ko je preveč zagrizel in dlesen boli.user posted image user posted image user posted image Ima čisto modro,pa zarezica se vidi tako da morda je že zunaj...samo ne vem zakaj vročina samo zvečer,ker če je zaradi zoba,potem bi bila jaa vročina tudi čez dan..
Pri večjemu sploh ne vem kdaj so zrasli,kar vsi naenkrat so prišli pa noben problem,nič kaj se ne spomnim.
Sem prebrala,da naj mleka nebi zvečer..user posted image moj pa ravno zvečer z veseljem zadnji obrok še spije,al je bilo za ponoči...user posted image zdaj pa ne vem..
Bolje,da grem spatuser posted image
Moram mal smeške pripopat,da ne bo sdam jok in stokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1814
27.6.2009 22:53:43   
gogabojan
Mojadva srčka sta pa doma.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nista več želela ostati v Ormožu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz pa sem se tako lepo zrelaksirala. Kok paše, ko maš čisti mir. OK saj Roky je bil doma. Ampak on je itak pridno dete, tako da, sem uživala.

Zdaj pa pod tušeka, in z dragijem se cartat.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
27.6.2009 23:10:59   
Tosca
Hm, očitno je tak čas, da vse potrebujemo kakšen break, malo od svojih user posted image , verjetno pa še bolj od ustaljenega življenja na porodniški. Saj se potepava z malo stalno naokrog, ampak jaz bi malo svojega miru. Planiram, da bi šli sami z user posted image za kak dan na Primorsko, čeprav bo to kar velik zalogaj zame, ker ne morem parkirat pri hiši in bo treba vse daleč znosit user posted image user posted image . Ma, se bova že zorganizirali.

Me pa prav zanima, koliko časa bova uspeli sami dol preživetuser posted image . Pa me kar malo mine, ko se spomnim, kaj vse moram spokat. Če grem k staršem, potrebujem pol manj stvari. Ampak enkrat je treba imet generalko za dopust.user posted image Pa še računam, da se bom dol malo naspala, ker tam nimam pc in internetauser posted image .
Kje vaši user posted image spijo, kadar niste doma? Prenosna posteljica? Zraven vas? Ali jih na postelji založite s čim, da ne bi padli dol (deke, stoli, kaj drugega?) Saj vem, da kompliciram, ampak naša še nikoli ni spala drugje kot doma...

Voda med kopanjem - našo sedaj tuširam in včasih rada pije vodo s tuša. Ampak se mi zdi, da samo, kadar je žejna. Aja, pa kadar ni zaspana, kar zadnje čase skoraj vedno je.user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
27.6.2009 23:16:40   
Tosca
Danes smo si privoščili kosilo pri Čadu (mljac), pa se je vmes ful ulilo. Še dobro, da smo si izbrali mizo pod streho user posted image user posted image user posted image . Potem pa smo imeli neplanirano nakupovalno popoldne, ker je moj v Nami dobil dve obleki, pa še 30% popust imajo na Muro. Če bo Mura res šla v stečaj, se mi pa sploh zdi pametno kupit, ker so zelo dobre obleke in jih pol verjetno ne bo več za dobit.

Pa jaz sem si kupila eno pregrešno drago pinceto od Anastasie, ampak je res ful dobra. Vau, bom imela hitreje populjene obrvi. Ko bi še manj bolelo, bi bilo pa sploh super.user posted image Ampak menda je za lepoto treba trpetiuser posted image .

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
27.6.2009 23:24:02   
mbd0411
Ja,user posted image user posted image user posted image sem jezna....Tavečji me je klical 19:40 pa razredničarka,jaz pa slišala nisemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nazaj ga pa ne morem klicatuser posted image No sem pa sporočilo potem dobila,da so super,da je moj fant super,da sedijo ob tabornem ognju in se imajo krasno.
Zdaj bom nosila telefon okrog vratu.Itak ga 100xxx na dan iščem,potem pa iz stacionarca kličem,da ga najdemuser posted image .Zadnjič sem rabila pol ure,da sem ga našla,ker sem pač na vrtu govorila,so mi ga tja prinesli in ko sem končala,sem ga tja nekam odložila in je tam tudi ostal...user posted image
Ne bom več težila.Grem malo pred tv,itak ni nič pametnega,potem pa spat.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
28.6.2009 7:14:15   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Lovely,hvala!user posted image
Pikica si me spomnila,moram jaz tudi izmerit in nekako stehtat Nika,da lahko vpišem v knjigo.Joj sem lena za tak.Pri prvem sem tako skrbno pisala,zapisovala,lepila slikce in še in še,zdaj sem pa čist mim...[image]

Nik je pa spet imel vročino.Samo zdaj zvečer.Zdaj pa ne vem no.Dlesni se niti dotaknit ne smem,se tako joka.Je prej žemljico dobil pa naenkrat tako začel jokat,ko je preveč zagrizel in dlesen boli.user posted image user posted image user posted image Ima čisto modro,pa zarezica se vidi tako da morda je že zunaj...samo ne vem zakaj vročina samo zvečer,ker če je zaradi zoba,potem bi bila jaa vročina tudi čez dan..
Pri večjemu sploh ne vem kdaj so zrasli,kar vsi naenkrat so prišli pa noben problem,nič kaj se ne spomnim.
Sem prebrala,da naj mleka nebi zvečer..user posted image moj pa ravno zvečer z veseljem zadnji obrok še spije,al je bilo za ponoči...user posted image zdaj pa ne vem..

ma dej midva sva včere tehtala in merila, prej poa nekaj mesecev ne in ne bom imela podatkov za knjigo :(

mleko - ja ne razumem zakaj ne zvečer in ponoči, pa mleko je glavni vir hrane tja do enega leta, pa še potem zvečer preden grejo spat pijejo ali mleko ali kakav,, pa tro še otroci v OŠ takoj naredijo pred spanjem ...ne vem no ...

zobki ...ja ja mbd tko kot prVIŠ, mogče si pa pozabila za zobke za prvega user posted image user posted image

tosca moja psi v prenosni posteljici kadar nismo doma ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
28.6.2009 7:19:13   
PikicaStonoga
Naša noč - solidna!

Zaspala ob 19.20, spala 10 min in bedela skoraj do desetih.
Zaspala ob 21.50 in spala do 6.30.
Vmes sem mogla 3x vstat, 2x potrest ritko in jo iz vseh 4 obrnit nazaj na bok, enkrat jo je blo treba za par minut vzet na roke ...tko da ni panike, vsaj bedeli nismo 2 uri!

Boli me glava, tko da grem pod tuš, da pridem k sebi, potem si pa nardim zajtrk, sem nekj ful lačna ...
se beremo mal kanseje!!!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1820
28.6.2009 7:38:04   
PikicaStonoga
umivanje: ali ve svoje otročke umijete tudi zjutraj? Ali umijete samo zaspančke,a li cel obraz, vrat, rokice? Kakšna je praksa?

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1821
28.6.2009 8:03:14   
coccinella

umivanje: ali ve svoje otročke umijete tudi zjutraj? Ali umijete samo zaspančke,a li cel obraz, vrat, rokice? Kakšna je praksa?

Hey!

Jaz ji zjutraj umijem le obrazek in pa seveda malo pokrtačim zobke (samo z vodo user posted image )

Dream: zjutraj ji dam gres in včasih notri kakšno sadje, da ni preveč monotono, zvečer pa uno kašico s piškoti od milupe

oblačila: jaz jo imam oblečeno v body s kratkimi rokavi in čez kakšno mikico (odvisno od temperature), spodaj pa nogavičke in trenirko oz. hlače. Ko greva pa ven pa ji oblečem še jakenco (spet odvisno kako vroče oz. mrzlo je)

spanje na rokah: hmmmm kako to odvaditi res nevem, meni Gaja še vedno zaspi na rokah, tako da res nimam pojam. No včasih jo kar položim na mojo posteljo pa se jaz vležem zraven pa tako zaspi. Če pa ti popravici povem se s tem še nisem ubadala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1822
28.6.2009 8:08:52   
coccinella
Dobro jutro!

Sem malo prebrala za nazaj in malo pokomentirala.

Gaja še spančka, tako da imam še malo časa zase. user posted image

Sem pa med tednom vedno tako zasedena, da komaj čakam kakšen dan doma, pa me vedno kaj preseneti, da moram kam iti oz. kaj urediti....tako da sem doma ponavadi le zjutraj, da se z Gajo urediva in potem zvečer da se pripraviva za spanje....

Vidim da vam user posted image otročki nagajajo ponoči...upam da bo tega obdobja kmalu konec in bodo vsi spali celo noč user posted image

aja glede hrane: midve že kar nekaj časa vse jeva, tako da sploh ni problema iti kam...le da uporabim malo manj začimb user posted image .

Želim vam eno lepo nedeljo in upam, da bo danes čim manj dežja user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
28.6.2009 8:44:25   
jolly123
Jutro. nam je pa Tajko usekal v tl aob plezanju v višave in smo fasali prvo prebito ustnico user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

a veš da sem že razmišljala, da bi si tko vzela kak dan, sam kaj pa vem, če bi hotla res dan, bi mogla it na drug konc SLO k frendicam, nimam nobene tok blizu ;( pol bi pa spet razmišljala, kako se bosta rihtala ...sej on načeloma pomaga in nardi vse, kar mu rečem, samo ko bo pa CEL dan prvič z njo, sem pa v dvomih, kako bo laufalo! - kdaj kaj jest, kolk in kako pripravit ...in bom prišla domov in bom spet slabe volje, k ni blo tko, k bi jaz hotla ...kr neki ni zatežena sem čist sam pri nama sem dost jaz kriva, ker sem naveličana vsega in bit doma in samo skbet za družinicio in pol se nad njim znašam, čeprav sploh ni tok kriv ... :( tok sem se veselila kopanja jutri, da ne vem, če ne bomo splanirali naslednji vikend ...:) ti ful privoščim morje!!!!!!!!!!! :)

a bi vaši miškolini tud pili vodo med kopanjem? moja piška lepo sedi sedi in se igra, čofota, mal poliže račko, pa mal ribico, pol se pa kr skloni in odpre usta in bi pila ...skoz jo morm kregat!!!

pa tole kobacanje ...a to pride v paketu z vstajanjem in vsem skupi? danes zjutraj se je zbudila se skobacala do ograjce in se dvignila na kolena in gledala naju čez ...čez dan je pa non stop ob povštrih vstajala na noge, pa če je bla z nama, da smo ležali, se je ooprla na najin trebuh in vstala na noge ...kr vse v paketu al kaj? jolly pa valla vidve sta rekli, da en mesec nista spali ...OMG men se bo strgalo, paravno tale mesec, ko imamo vse na kupu ...user posted image

Tijana že spi, je ful zgodnja, kaj nas čaka, pa ne vem ...

za jutri ima moj idejo it na Bogenšperk (kjer sva se poročila) in v Litijo do tete ...bomo vidli ...mi ni do obiskov ...mogoče mi pa jutri bo :) ker ona je res zakon teta :) bomo vidli :)

kaj naj rečem...da ne boš narobe razumela, sem vesela, da nisem sama v tem, ker je pol lažje jamrat, ti pa vsekakor ne privoščim.
Mi je blo vedno grozno ker samo jaz nekaj jamram kako smo nonstop tečni, ne spimo, se doma skregava, bi šla rada delat, ostalim pa vse tako dobro ratuje, da sem že pomislila, da sem malo čudna, ker nočem bit dlje časa s svojim otrokom.

Tko da sej veš kaz sem pred kratkim enostavno se zmislila, da sem zmenjena, pa sme mojega pustila samega s Tajem in enostavno cel dan presedela ob pijački, sladoledu in branju cajtengov. Tko da ti kar si privošči kak dan off ti bo itak ful sedlo, verjemi. In ja jaz se tud pol znašam nad našim, ker mam pač poln kufer vsega, ker si on lahko nonstop privošči dan off, jaz pa ne morem kr tko. Sej bo, evo pri meni še dva meseca pa gre tamal v vrtec.

Drugače pa ja mi nismo spali zdej malo več kot en mesec, najprej so ble te fore, obračanje na trebuh in ne vem kaj, pol puzanje, sedenje, vstajanje, no zdej so bli zobki, zdej pa HB odkar smo prišli iz morja spi vsako noč celo noč user posted image user posted image Sej bo tolaži se stem da je prej lepo spala, tko da ko jo mine to veselje bo spet naprej spala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1824
28.6.2009 8:55:16   
PikicaStonoga

[/quote]

kaj naj rečem...da ne boš narobe razumela, sem vesela, da nisem sama v tem, ker je pol lažje jamrat, ti pa vsekakor ne privoščim.
Mi je blo vedno grozno ker samo jaz nekaj jamram kako smo nonstop tečni, ne spimo, se doma skregava, bi šla rada delat, ostalim pa vse tako dobro ratuje, da sem že pomislila, da sem malo čudna, ker nočem bit dlje časa s svojim otrokom.

[/quote]

ne ne nč ne bom narobe razumela, itak da je lažje, če nisi sam!!!
SLUŽBO pa jaz že itak skoz pogrešam, sem vedno to govorila ...pa sej sem nekaj vmes delala, sam premalo očitno ... :)
Zdej se bom vrgla v študij, pa bo ;) zdele npr. moj kuha in ima čez Tijano, jaz pa berem eno gradivo, vmes pa mal RR pšrečekiram in mi je super :) ko se mi ne do dalo več nč, mam zdje izgovor, da morm študirat ...ker mene osebno to relaksira ... :) in sprošča ...sploh zdej ko sem še na začetku in šele prebiram iščem gradivo ipd. tko da en mesec luštnega dela :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Napiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...
Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?