|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
28.6.2009 19:52:01   
PikicaStonoga
No, pa smo nazaj, za nami je luškan dan! Šli na kosilo k tastu in tašči, potem na sprehod na Bogenšperk in potem z bratrancem na pico.
Zdej morm en mail napisat in na enega odgovorit, moj gre pa ne krog odlaufat.
Potem bom pa jaz kej brala, on si mora pa ene programe za internetne strani inštalirat na novo.
Se beremo še kasneje.
Later!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
28.6.2009 20:20:09   
Tosca
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Aja, včeraj sem ji dala čisto malo kašice od Milupe Schoko. Piše od 6. meseca dalje. Pa nisem čist ziher, ena pikica se ji je naredila pod brado. Kako sploh zgleda alergija po koži? A bi bilo to lahko to?

Lovely, jaz mu to kašico dajem že nekaj časa, pa ni blobenih pikic. In kjolikor vem, samo ena pikica ne pomeni alergije. Če sem prav seznanjena, se naredi več drobni8h pikic. No, naj raje povedo tiste, ki imajo kakršnokoli alergijo, da ne bom jaz preveč pametovala...

Pri nas sicer nimamo alergij (HB), se pa strinjam. Ko otročkom rastejo zobki, se jim običajno pojavijo pikice okoli ust in po bradi. Po moje je bolj to. Meni je enkrat kolegica razlagala, da je gledala sliko enega dojenčka pri 4m, ki je imel pikice in rekla staršem, temu pa gotovo zobki rastejo. Starši so seveda rekli, da ne, ni šans, potem pa čez teden dni povedali, da je res ven prišel prvi zobek user posted image .

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
28.6.2009 20:59:16   
Lovely
Čer,

zgleda da ni alergija, ker je pikica izginila. Sumim na mojega, ker se spet ni obril in jo ful cmokal, se ji potem obvezno kaj naredi po obrazku od pikanja in od pota. Hvala za vse informacije, mi je ful pomagalo. Bo še naprej jedla čoko kašico kot Matic od Dream user posted image

Me2 sva že skoraj spakirani, ojej kok ene krame. Zihr bom kaj pozabila. Pa tudi če, bova že...

Me pa kar stiska, sem govorila kako komaj čakam, da greva, da bom malo brez mojega pa me že kar stiska, mater ga že kar vnaprej pogrešam, skoz se stiskam in crkljam...

Grem še malo user posted image

Lovely

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
28.6.2009 21:01:58   
Lovely
Jolly, ravno sem se z eno prijateljico danes pogovarjala. Spet bomo me morale iskat nov ritem ko začnemo delat, našim možičkom je že OK. On je navajen, da Inye čez dan ne vidi, jaz bom morala pa najprej odvajanje od nje čez dat (me je ful groza, če je 2 uri ne vidim sem že čist adijo kok jo pogrešam) pa ritem ujet pa poskrbet, da tudi ona da odvajanje čez in ritem najde... OMG. Raje še malo uživam in živim v zanikanju... Pa od Lučke, .100noge pa mislim, da Tejčika začne delat prej? bomo ziher dobile kak svež pameten nasvet user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
28.6.2009 21:18:39   
PikicaStonoga
http://www.ringaraja.net/pripravite-dojencka-na-poletje_1853.html

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
28.6.2009 21:26:33   
PikicaStonoga

Jolly, ravno sem se z eno prijateljico danes pogovarjala. Spet bomo me morale iskat nov ritem ko začnemo delat, našim možičkom je že OK. On je navajen, da Inye čez dan ne vidi, jaz bom morala pa najprej odvajanje od nje čez dat (me je ful groza, če je 2 uri ne vidim sem že čist adijo kok jo pogrešam) pa ritem ujet pa poskrbet, da tudi ona da odvajanje čez in ritem najde... OMG. Raje še malo uživam in živim v zanikanju... Pa od Lučke, .100noge pa mislim, da Tejčika začne delat prej? bomo ziher dobile kak svež pameten nasvet user posted image

itak da bomo svetovale ...jsz celo mislim da mi bo lažje it delat kot tebi ...ker ko boš šla ti v službo, bo šla inya v varstvo, ko bom pa šla jaz delat, bo pa Tijana še mesec in pol doma pri atiju :) poleg tega bo moral on dat skozi uvajanje hčerkice v varstvo, jaz bom torej dala skozi "samo" svoje navajanje brez Tijane --- mah bom pač vsak odmor visela na telefonu ;) še dobr da mam itak džabest in na voljo 1000 minut :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
28.6.2009 21:33:47   
Dream
Čer!

Se moram še malo pšofočkati. Tudi jaz imam že skoraj vse spakirano, nekaj malenkosti mi je še ostalo za jutri in upam, da ne bom česa pozabila. Je tokrat vse drugače, ker vlačim še nekaj dodatne krame in nekaj hrane. Lovely, tudi midva greva sama za teden dni na dopust in upam, da bo OK. Bomo videli. Dragi je sicer obljubil, da naju pride pogledat nekje sredi tedna, ampak bomo videli, je še vse v zraku.

Tako, grem sedaj še malo pregledat, če sem kaj pozabila, potem pa počasi pod tuš in spat. Verjetno bo pestra noč,. ker Matic popoldne ni spal, za večerjo pa je pojedel malo kašice za lahko nopč in samo 50 m,l mleka user posted image  Vedno mi ga zadnji dan pred dopustom nekaj sračka, da sem potem vsa skrokana, ko moram še na dopust peljati user posted image  Jutri bo pa sigurno ob 5h zjutraj pokonci, ker je skoraj nič jedel. Kr neki, no... Ojej, pa še nohte mu moram postrič, dobro da sem se spomnila. Kr letim...

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
28.6.2009 21:58:41   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Moj otrok že par dni noče več spat dopoldanskega spanca, zdej pa ne vem a je to to a smo zdej konec s tem spanjem al kaj. user posted image kako je ukinitev enega spanca izgledalo pri tistih, ki imate že starejše otroke doma? 

user posted image hmmm vem, moja user posted image ni starejša od Taja hehehe ampak sem tudi ukonila en spanec....oz. ga je kar sama user posted image user posted image user posted image
In kako to zgleda sedaj? hmmmm kako naj to rečem....v bistvu jo dam spati, ko mislim da je zaspana, prvič je to nekje okoli 12 pa največ do 13 (+/- , pa največ eno uro spi, včasih uro in pol), drugi pa je okoli 16 oz. 16:30, pa isto največ eno uro. No potem pa zdrži do nočnega spanja  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

ojojojoj, mi pa sploh nismo imeli noči. Zdaj vem, zakaj se reče norice: ker otroka naredijo "norega"! Zvečer se je zbudil in ga je začelo srbeti, spal ni skoraj nič, vmes se je še Tilen 2 uri drl,.... Z mojim sva se mal zamenjala, da sva vsaj kako uro odspala vsak in to je blo to....  Potem je Nik ob petih zjutraj končno zaspal, ob pol šestih se je pa Tilen zbudil. V glavnem, imamo veselico!

joj to je pa res hudo!!!! upam da bo kmalu bolje

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
29.6.2009 0:10:13   
timnala
Tudi jaz se poslavljam za par dni, ker gremo z enimi kolegi na planino. Upam, da bo vreme ok, ce ne bo, bomo pac prihlacali nazaj domov user posted image
Nimam pa se nic spakirano, ker se kr bluzim po racunalniku in se ubadam z Joomlo..se ze mal mudi to spletno stran narest.. Sem pa se dans mucila ene 4 ure z logotom, da sem nardila takega, ki mi je vsec..

Ko pridemo, bomo pa ene 5 dni doma, ker ima dragi seminar, nato pa svignemo na morje. Sem se odlocila, da gremo vseeno v šotor v Paklenico. Bo ziher lustno user posted image Potem pa, ce bo se cas in volja za ene 3 dni na Sočo..
Planov velik, kako jih bomo pa realizirali vam pa se sporocim user posted image

Bodite v cvetju in malcki naj bodo fejst pridni in zdravi! papa user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
29.6.2009 5:40:36   
Dream
Dobro jutro!

No, pa sem spet spala le slabih 5 ur z vmesnimi presledki budnosti. Stanovanje mi lepo diši po svežem kruhu, saj je pravkar pečen, manjka mi le kakšna skodelica kave, da se malo streznim.

Včeraj sem poskusila z neko novo foro. Kot sem že napisala, je Matic pojedel samo 50 ml mleka. Šla sem mu postrič nohte in je ves čas tako vlekel dudo (v spanju, seveda), da sem šla iskat stekleničko in mu jo ponudila. Spil je vse mleko in sicer v spanju, potem pa se je delno prebudil, ko sem ga vzela iz posteljice, da podreva kupčka.  V trentutku je zaspal nazaj, jaz pa vsa vesela, ker mi danes ne bo treba zgpodaj vstati (ja, čće verjamemo v Božička...).

Grem pripravit še zadnje malenkosti, potem pa upam, da mi uspe še mnalo zadremati...

Lepo se imejte v tednu vse, ki še čakate na dopust, vse ki ste na dopustu, vse ki greste v tem času in pa seveda vse, ki se boiste s svojimi lumpiji potepale samo po bližnjih uličicah. Pa ne preveč pisat, da ne bom en teden samo brala za nazaj user posted image

< Sporočilo je popravil Dream -- 29.6.2009 5:49:15 >

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
29.6.2009 6:51:03   
gogabojan
Dannnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Janja, upam da ste se imeli fenomenalno včeraj na krstu!!!!!!!!!!!!1 Pa da je tašča fajn praznovala RD.

Iraira pa ni več tu gori??? Upam, da ste bolje no, in ozdraveli.

Dream in timnala - enyoj max. želimo vam obilico lepega vremena

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
29.6.2009 7:00:29   
jolly123
Jutro. Spali smo super, samo jaz sem imela sredi noči tak napad kašlja, da sem morala it prav ven iz stanovanja kašljat ene 15 minut, sploh nisem mogla nehat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

Moj otrok že par dni noče več spat dopoldanskega spanca, zdej pa ne vem a je to to a smo zdej konec s tem spanjem al kaj. user posted image kako je ukinitev enega spanca izgledalo pri tistih, ki imate že starejše otroke doma? 

user posted image hmmm vem, moja user posted image ni starejša od Taja hehehe ampak sem tudi ukonila en spanec....oz. ga je kar sama user posted image user posted image user posted image
In kako to zgleda sedaj? hmmmm kako naj to rečem....v bistvu jo dam spati, ko mislim da je zaspana, prvič je to nekje okoli 12 pa največ do 13 (+/- , pa največ eno uro spi, včasih uro in pol), drugi pa je okoli 16 oz. 16:30, pa isto največ eno uro. No potem pa zdrži do nočnega spanja  user posted image

Hmm sam tvoja ma še kar dva spanca, moj ma zdaj samo enega tega opoldanskega. Popoldne ga po četrti ga pa jaz sploh ne dajem več spat, ker pol se naspi tud če samo pol ure spi in bi šel šele ob 9-tih spat, meni pa čist paše če mrkne med pol 7 in 7.

IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Ko pridemo, bomo pa ene 5 dni doma, ker ima dragi seminar, nato pa svignemo na morje. Sem se odlocila, da gremo vseeno v šotor v Paklenico. Bo ziher lustno  

U dobra si s tok majhnim otrokom si upaš v šotor?? jaz sem rekla ne prej dokler ne bo tok star da se bo zavedal da kampiramo, pa da bo v šotoru spal, se mi lih ne da ponoči ga po rokah vlačit v šotoru user posted image mogoče bomo šli pa drugo leto v prikolico na Nadižo za en teden.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
29.6.2009 7:02:03   
jolly123
Aja a vam povem kaj vse je mož zgubil zdaj v parih dneh ko sta s Tajem skupaj vozičkala, njegova očala, 4 igrače, en klobuk, pa flašo s čajem user posted image No našel je samo flašo s čajem user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
29.6.2009 7:22:31   
PikicaStonoga

Aja a vam povem kaj vse je mož zgubil zdaj v parih dneh ko sta s Tajem skupaj vozičkala, njegova očala, 4 igrače, en klobuk, pa flašo s čajem user posted image No našel je samo flašo s čajem user posted image

user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
29.6.2009 7:23:22   
PikicaStonoga

U dobra si s tok majhnim otrokom si upaš v šotor?? jaz sem rekla ne prej dokler ne bo tok star da se bo zavedal da kampiramo, pa da bo v šotoru spal, se mi lih ne da ponoči ga po rokah vlačit v šotoru user posted image mogoče bomo šli pa drugo leto v prikolico na Nadižo za en teden.

Ja sam ko bo Taj mnal zrastu boš pa še enga imela! To pomeni, da enih 10 let ne boste šli kampirat :) user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
29.6.2009 7:24:34   
PikicaStonoga
Dobro jutro!

Ponoči sem mogla smao 1x vstat, se je pa zjutraj zgodaj zbudila, že ob 6.15 :( jaz pa vsak utrujen a ...

zdej skočim pod tuš, potem mal pospravim, potem grem pa danes pozdravit sodelavce v službo ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1866
29.6.2009 7:46:38   
Lovely
Dobro jutro,

mi smo spali kar solidno če primerjam s prejšnjimi nočmi. Ene 15 min jo je moral cartat moj možek, jaz malo dlje ampak spala je pa v svoji sobi do 5.30h, ko se je zbudila v sedečem položaju user posted image

Spakirane smo že skoraj (ful mi gre na živce k moram stvari, ki jih bom še do odhoda rabila spakirat na koncu - takrat sigurno kaj pozabim), Dream bravo za vaju z Maticem, sej znamo tud bre očkov a ne user posted image

Jolly, moj je v soboto izgubil špegle. Dioptrijske. Saj veš kake cene so... Se sprašujem če se moškim sploh splača kupovat hudo kvalitetne okvirje če pa zgubljajo stvari. Pa ne vem kake hude šipce pa to, pepelnike ta najcenejše pa basta user posted image  Glede Tajkovega spanja pa ne skrbi, on se bo že sam porihtal tko k mu paše.

Upam, da je pri Valli kaka izboljšava situacije.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 1867
29.6.2009 8:21:04   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Ja sam ko bo Taj mnal zrastu boš pa še enga imela! To pomeni, da enih 10 let ne boste šli kampirat :) user posted image user posted image

Do njegovegatretjega, četrtega leta tud pomislim ne, potem bomo pa še videli, tko da šanse za kampiranje so user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1868
   [Brisano sporočilo]
29.6.2009 8:21:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lovely)
  Neposredna povezava do sporočila: 1869
29.6.2009 8:23:02   
jolly123

Jolly, moj je v soboto izgubil špegle. Dioptrijske. Saj veš kake cene so... Se sprašujem če se moškim sploh splača kupovat hudo kvalitetne okvirje če pa zgubljajo stvari. Pa ne vem kake hude šipce pa to, pepelnike ta najcenejše pa basta user posted image  Glede Tajkovega spanja pa ne skrbi, on se bo že sam porihtal tko k mu paše.

Ja sej zato pa moj ene špegle lih tok da so, da niso najcenejše, najdražje pa tud ne...ker itak ne ve kje ma glavo, kaj šele špegle user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
29.6.2009 8:23:49   
jolly123

lovely, dream, lepo se mejte na morju!! Upam, da boste imeli lepo vreme!

Pri nas je blo spet pestro ponoči, do dveh je Nika kar metalo okoli. Tolk je jokal, kričal,.. grozno. Najbolj pa to, da mu ne moreš nič pomagat, še držat v naročju ne, ker ga vse srbi in kar skače okoli. user posted image user posted image user posted image  No, po drugi uri je pa HB zaspal in spal do šestih. Resnično upam, da jih Tilen dobi, ker se mi zdi, da bo ful lažje to prenašal kot pa štiriletnik. No, vam javim user posted image

ojoj upam, da se vam čimprej zrihta tole mora bit grozno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
29.6.2009 8:52:18   
mbd0411
Valla!

Bogi ste no.Verjetno je v hujši obliki.Kak sirup ste dobili?

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
29.6.2009 9:27:33   
gogabojan

Resnično upam, da jih Tilen dobi, ker se mi zdi, da bo ful lažje to prenašal kot pa štiriletnik.

Valla user posted image user posted image user posted image user posted image za Nika.

Zdaj pa eno resno vprašanje. Koliko računaš za norice????????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hecam se. Sam defenitivno lažje prebolijo in prenesejo mlajši, kot pa starejši, ki se vse zave.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
29.6.2009 11:50:14   
Lovely
Ja štala no. Po malici se mi je Inya zdela mal vroča. Zmerim 37.4. Jo dam spat, zdaj nič. Bom počakala do konca dneva kako bo. Kr neki. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Valla, jaz razmišljam če bi prišli k vam za 5 min, da se Inya pa NIk mal pocartata user posted image

Lovely

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
29.6.2009 12:20:42   
PikicaStonoga
sem bla v službi, šla podpisat za dopust in pozdravit ... ma dej ...muka mi bo it nazaj ...ne zarad službe kot take ... so drugje vzroki :( odnosi so še slabši, oz jih sploh ni ... razrede bom imela drugačne, me eno leto ni in se cel sistem kaj kdo uči poruši ...kr neki user posted image user posted image začnemo 25. avgusta ... žal ...razen če vmes zamenjam službo ...kaj bi dala ...dejmo hitr ...,kje so veze???

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poletni seks ob dojenčku
Bolj, ko bosta drug z drugim iskrena, lažje bosta našla pot v novo, zrelejšo seksualnost, v kateri lahko najdeta še več ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Mleko.
пеперутка16

Katero mleko je po enem letu bolj zdravo dati otroku: