irma78
|
Čer, evo mene po dolgem času. Mi je moja lenoba preprečevala, da bi si kompjuter prižgala in vas kaj prečekirala. Res, zelo sem lena sedaj po dopustu, pa še moj dragi je bil od četrtka doma in smo uživali v podaljšanem vikendu, ker sedaj vprašanje kdaj bo kakšen nov dopust na vidiku. Mi smo po starem. Niki lepo pančka v svoji postelji od nekje 21.30 pa do 8.30, potem se podojiva in malo poigrava, potem pa Niki odčori še do kakšnih pol enajstih. Imam pa v planu tole dopoldansko izležavanje počasi ukinit, ker drugače ne vem kako bo/bova septembra hodila v varstvo oz. službo. Sem že čisto v depri glede službe. MI je tako lepo biti doma z mojim sončkom, da se prav nič ne veselim it nazaj. Čeprav se v službi kolikor toliko dobro razumemo in rada delam to kar delam prav rada, mi tako lepo kot mi je sedaj na porodniški ni bilo še nikoli v lajfu. A veste kaj malenkostno razmišljam? Da če bi mi to delo v službi začelo presedat in da bi preveč pogrešala mojega sinka, da bi se tudi sama začela ukvarajat z varstvom. Zaslužila bi itak več. O zobkih pri nas še duha ne sluha. Po mojem smo edini še, ki jih še nimamo. Tiste, ki imate bolne , vam želim, da bi vam vaši sončki čimprej okrevali. Predvsem tebi Vala želim, da bi se čim prej znebili noric. Jaz jih tudi še nisem prebolela, zato se jih nič kaj ne veselim. Nekaj ste se o kopanju pogovarjale. Jaz Nika vsak večer skopam v banjici, čeprav je potem v kopalnici poplava, enkrat na teden ga z milom umijem, vsako jutro ga pa obrazek in rokice umijem. Zaenkrat to deluje. Pa še nekaj je bilo odprtih tem, ki jih bi bilo pametno pokomentirat, pa se jih sedaj ne spomnim. Imam zadnje čase spomin kot zlata ribica. Aja, Lovely, jaz sem Niku pred kakšnim mesecem dni dala tisto Milupino čokoloadno kašico za jest, pa ni imel nobene reakcije, edino zaprlo ga je, tako da sem potem mešala piškotno s to in je bila situacija mnogo boljša. Sem se pa odločila, da mu zaenkrat čokoladnih kašic raje ne bom dajala. tistim, ki ste lepo preživele dopust, tiste, ki pa odhajate pa vam želim, da bi se lepo imeli, da bi uživali, se sprostili in da bi imeli lepo vreme. Jaz bi bila jutri za kakšen čvek, če je kaj interesentk. Imam opravke v BTCju in za Bežigradom, tako da če želite se lahko dobimo v Koloseju ali pa kje drugje. Pa tudi ura je meni nepomembna, ker imava z Nikom več ali manj vseskozi čas.