|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
29.6.2009 22:05:34   
gogabojan
Evo, mi smo danes imeli velik obisk. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo se načvekali, nasmejali, in še in še,........

Že dolgo se nisem tako fajn imela. In kmalu se bomo spet imeli.

Jutri ima naš oče roj. dan. Smo mu kupili en tak kuferček, k je notri McGajver user posted image user posted image user posted image user posted image nož, daljnogled in ura. V fulll lepem kovčku. Mu bo fajn prišlo to vse na ribičiji (k je fulll strasten ribar).

Aja, me je tudi mama klicala, da je zvedela, da ena fajn ženska ima varstvo za otroke. user posted image user posted image user posted image nekako prek vrtca ali kaj (nisem je dobro razumela, se bom pa pozanimala), in je najbolj fajn, ker ti računa toliko, kolikor imaš plače.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Oz. tako kot če bi ti v vrtcu računali. Pa še plenice ima ona do drugega leta. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim, super, bo treba jutri v akcijo iti. Sestrični (ki dela v vrtcu), sem rekla, da naj malo povpraša prvo pri njih, če so res kaj povezani. Jutri med odmorom mi bo že sporočila stanje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upajmo na najbolje. To pa je bila res novica dneva.

Moj PAMETNI MOŽEK se je spomnil Roka kopati v eni banjici na jedilni mizi. Rok je tako šprical naokolikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da smo bili vsi mokri.

Zato pa je moral na koncu on pucati po tleh. Kaj pa ga je dal v tisto banjico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Je pa kar pasala ta osvežitev.

Lep večer vam želim.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
29.6.2009 23:08:11   
irma78
Čer,

evo mene po dolgem času. Mi je moja lenoba preprečevala, da bi si kompjuter prižgala in vas kaj prečekirala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Res, zelo sem lena sedaj po dopustu, pa še moj dragi je bil od četrtka doma in smo uživali v podaljšanem vikendu, ker sedaj vprašanje kdaj bo kakšen nov dopust na vidiku.

Mi smo po starem. Niki lepo pančka v svoji postelji od nekje 21.30 pa do 8.30, potem se podojiva in malo poigrava, potem pa Niki odčori še do kakšnih pol enajstih. Imam pa v planu tole dopoldansko izležavanje počasi ukinit, ker drugače ne vem kako bo/bova septembra hodila v varstvo oz. službo. Sem že čisto v depri glede službe. MI je tako lepo biti doma z mojim sončkom, da se prav nič ne veselim it nazaj. Čeprav se v službi kolikor toliko dobro razumemo in rada delam to kar delam prav rada, mi tako lepo kot mi je sedaj na porodniški ni bilo še nikoli v lajfu. A veste kaj malenkostno razmišljam? Da če bi mi to delo v službi začelo presedat in da bi preveč pogrešala mojega sinka, da bi se tudi sama začela ukvarajat z varstvom. Zaslužila bi itak več. user posted image user posted image user posted image user posted image

O zobkih pri nas še duha ne sluha. Po mojem smo edini še, ki jih še nimamo.

Tiste, ki imate bolne user posted image , vam želim, da bi vam vaši sončki čimprej okrevali. Predvsem tebi Vala želim, da bi se čim prej znebili noric. Jaz jih tudi še nisem prebolela, zato se jih nič kaj ne veselim.

Nekaj ste se o kopanju pogovarjale. Jaz Nika vsak večer skopam v banjici, čeprav je potem v kopalnici poplava, enkrat na teden ga z milom umijem, vsako jutro ga pa obrazek in rokice umijem. Zaenkrat to deluje.

Pa še nekaj je bilo odprtih tem, ki jih bi bilo pametno pokomentirat, pa se jih sedaj ne spomnim. Imam zadnje čase spomin kot zlata ribica. user posted image user posted image user posted image

Aja, Lovely, jaz sem Niku pred kakšnim mesecem dni dala tisto Milupino čokoloadno kašico za jest, pa ni imel nobene reakcije, edino zaprlo ga je, tako da sem potem mešala piškotno s to in je bila situacija mnogo boljša. Sem se pa odločila, da mu zaenkrat čokoladnih kašic raje ne bom dajala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tistim, ki ste lepo preživele dopust, tiste, ki pa odhajate pa vam želim, da bi se lepo imeli, da bi uživali, se sprostili in da bi imeli lepo vreme.

Jaz bi bila jutri za kakšen čvek, če je kaj interesentk. Imam opravke v BTCju in za Bežigradom, tako da če želite se lahko dobimo v Koloseju ali pa kje drugje. Pa tudi ura je meni nepomembna, ker imava z Nikom več ali manj vseskozi čas.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 1902
29.6.2009 23:10:14   
mbd0411
Evo mene.
Mi našega zdaj kopamo v veliki banji.Ga tuširam,on sedi in se režiuser posted image ,potem ga poležem,daa se nabrca..spodaj mu neki pogrnem,da je mehko.
Danes sem opazila novo enkico na vrhu.Zato pa vročina.Neki mu je teklo iz ušeska.Upam,da ne bo kaj vneto.Bo jutri videla,če bo spet.Potem bo treba po kapljice k dr..
Valla,a ga kopaš zdaj ko ima koze??? Meni so takrat zabičali,da ne smem...sicer pa različne info...mnenja...zdaj je vse drugače kot pa ko je bil tavečji majhen.
Dobila  sms.Planinska druščina uživauser posted image user posted image user posted image Telefon zdaj kar ves čas v žepu nosim.
Jaz pa nocoj in jutri dopoldan čuvam 3 otroke od kolegice.4,6,9 letuser posted image
ni mi dolgčas,mi hitro minevajo urice...
Te dni bom malo delala.Imamo pakete eu za razdelit.Nekaj uric bom tam na voljo...Malo med ljudi..
No,grem zdaj malo pred tv..
Lahko noč

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1903
29.6.2009 23:45:57   
gogabojan
Kukuc, še katera tu?????

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
29.6.2009 23:49:41   
irma78
ne boš verjela. Ampak jaz danes strašim, čeprav sem rekla, da bo počasi treba it ajat.

Neposredna povezava do sporočila: 1905
29.6.2009 23:57:33   
gogabojan
Sem mislila, da boš na fb

direkt klepetala.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
30.6.2009 0:29:04   
Tosca
Čer,

jaz bom pa pop......user posted image , naša user posted image  mi ga serje že drugo noč.user posted image Namesto, da bi spala od 21:00 (danes še od prej), je še vedno pokonci. V dveh večerih je pobruhala tri pižame, tega polivanja kar ni konec, sploh, kadar tlači igrače v usta. Zdaj zvečer sva zamenjali že štiri plenice, ker vsakič rečem, da ne more it z mokro spat, potem pa seveda noče zaspat in vajo ponavljamo, ko se mi spet zdi, da je zaspana. user posted image user posted image user posted image   Evo, zdaj ob 00:15 sem jo n-tič dala v posteljico in upam, da bo zaspala.

Tudi včeraj je zaspala šele ob 00:45. Pol je pa še moj ob polivanju pametoval, da bruha, ker sem ji dala za jest z zelenjavo še najino rižoto, ki naj bi bila preveč začinjena zanjo. Tudi to, da sva imeli oba dneva kar intenzivna, ne pomaga nič zvečer. Čez dan z veliko muko zaspi dvakrat pol ure do 45 minut.

Ej, Valla, vsaka ti čast, pa upam, da se vam norice čimprej iznorijo. Hecno, da se zaenkrat Tilen še ni nalezel. Koliko sode bikarbone pa daš v vodo?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
30.6.2009 0:42:41   
Tosca
Drugače smo pa odkrili dobitno kombinacijo pri pitju: malo flaško od Jane, takšno, ki ima tisti cucelj na vrhu. Je tak cucelj, da voda vseeno malo kaplja ven, tudi če ne vleče. Sedaj, ko ji je ratalo všeč, je začela pa še vleči. Stvar ima le en minus, če je ravno jedla, ko povleče in ne popije tako, podtlak povleče nekaj tekočine s hrano vred nazaj in umaže vodo v flaški. Ampak bomo pač vodo večkrat menjali in imeli več flašk na zalogi. 

Vsem, ki ste na dopustu želim čimboljše vreme, ostalim pa mirno noč!

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
30.6.2009 5:38:00   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Pikica - fliperja se ti ne splača kupit, je predrag samo za en mesec ga met, jaz sem si ga sposodila, kot mnoge druge stvari, npr. sposodila sem si kar 3 stolčke za hranjenje- en doma, en pri babici in eden na morju Ikea ki bo pol priu drugi babici, zakaj bi kupovala če dobim skoraj nove stvari na posojo.

hvla za odgovor, sem si mislila, da tm pri 9m pa res že otrok dobr sedi in če bo eden od naju vedno zraven ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
30.6.2009 5:41:52   
PikicaStonoga
Mi smo že od malo pred četrto pokonci ...no ne jaz, moj jo je nosil eno uro, zdej sem ga pa zamenjala ...mu je na rokah čist nemirno spala, nekej jo je matral trebušček ...jaz sem šla tud zvečer zgodej spat, ker mi je blo tud nekej slabo ...kr nekej, zdej je čist budna, se na tleh igra, momju sem rekla, naj vsaj še urco odspi (itak bp skupaj samo na 4 ure prišel), ker je delal internetno stran do pol enih ....

ko bo zaspana (pričakujem okol pol sedme), grem tud jaz nazaj spat!

bi pa z veseljem šla danes na pijačo, smao upam, da nama uspe za ob 12h, ker ne vem zdej, kakšen bo ritem ...ampak bova že ...bo videt čist oK vreme, pa lahko prej prideva al pa kokrkoli ...prideva, če se dobimo, bi vas rada vidla in mal počvekala!!!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
30.6.2009 6:23:59   
afnica mala
Dobro jutro

se že par dni nisem oglasila, ta siol- za znort. Smo imeli včeraj računalničarja, pa mu siolovci niso mogli v celoti pomagat, je moral z Microsoftom kontaktirat. Je pa podrl se sistem zaradi siolovega posodabljanja (zato so morali najprej oni v centru nekaj uštimat), potem pa še zaradi viste.

vidim, da imate koze na pohodu. user posted image

kopanje- jaz jo bsak dan oz vsak drugi dan kopam v taveliki banji. Zakonuser posted image

Zdaj pa poročilo naše miške. Ima prvi zobek user posted image . Nič ne sitnari, jo pa ful matra, ker si ustnice skoz grize, pa roko si tlači v usta in slina kar teče iz ustuser posted image

Danes popoldan moram poklicat njeno p. Že kakšen teden dni opažava, da ji urin smrdi. Upam, da ni vnetje ledvičk- to je eden izmed znakov. Po obrazu pa je tako pikasta- prav bogica je. Naj jo še enkrat pregleda. En dan ima več, en dan manj pikic, ampak brez njih ni že mesec in pol user posted image V petek imava posvetovalnico in bi rada, da ima do takrat že izvide vode, ker gremo v soboto na morje user posted image

porodniška- sploh ne vem, kako povedati direktorici, da bom zaprosila za podaljšanj porodniškeuser posted image

lepo se imejte, tiste, ki greste na dopust - uživajte maximalno in lepo vreme vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 1911
30.6.2009 6:43:52   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Kolk zdej v tem čudnem vremenu za notr oblečete svoje sončke? Jaz jo imam v bodiju dolg rokav in podaj trenerko, ampak čez dan ima mrzle roke, pa jih prje nikol ni imela (razen kot novorojenčica), ko jo dam pa spaz, mi pa takoj zaščica v glavo, če jo pokrijem ...hmmm kdo bi vedel?

In pa še to: kako naj jo odvadim, da mi zaspi na rokah? Mater sme smotana, prvih 7 mesecev je sama zaspala (z enim 3-tedenskim obdobjem odlaganja), zdej pa ni šans! Joj kako zdaj to pri 8 mesecih? :(

glede dojenja, sem se pa odločila, da bom vztrajala, če ne drugega zato, ker sta pri meni očitno dojenje in menstruacija povezana, ker je še vedno nimam in bi rada, da tako ostane še en čas ...je vsaj en del zaščite ;)

nočno spanje itak ni težav, damo v posteljo in zapreva vrata

čez dan pa je trenutno navajena tako, da jo dam v posteljo, popije vodo, potem pa se zraven usedem na kavč (čez dan spi v dnevni sobi v prenosni) in berem knjigo in je ne pogledam več, če ne začne čvekat. Če pa je npr. ful utrujena in ne more zaspat, jo pa mal pobožam po nosnem korenu iz gor dol ali po ličku. Na rokah pa je ne uspavam od cca 3 meseca dalje, ko mi je dop......

Neposredna povezava do sporočila: 1912
30.6.2009 7:00:40   
mbd0411
Jutro.
Boga Pikica... no.Zaenkrat imamo srečo,da naš Nikec spi,ko pač zaspi.Včasih čez dan je kak jok,pa sem ugotovila,da če spi v vozičku ,ga pač malo gungam,je pa vroče blo te dni,sparina in ni mogel zaspati,ko pa sem ga dala v posteljico je pa takoj zaspal.Čez dan drugače ni v posteljici.
Zvečer pa tudi do 20h mora bit v postelji s flašo mleka in zjutraj se vidimo.user posted image Sej zajoka ponoči,pa ga grem pobožat,ali pa dudo dat.Zdaj že kaka 2 dni spi na boku,skoraj na trebuhu in se obrača.1x ta stran,1x druga stran,pa čisto drugje ga najdemuser posted image Moj položaj spanja.user posted image
Zdajle še kar spi.
Kar nekaj jih pogrešam tu.Janje kar nič več ni tu.Se vidi,dopusti,letni čas,kmalu služba...Nas kmalu ne bo več tu.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
30.6.2009 7:04:18   
jolly123
Jutro. Grem danes malo do naši pisat diplosmko, ker vidim da je Pšemek neverjetno pridna, pri meni pa kar stoji vse skup user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

kapo dol jolly123 - meni bi se strgalo....res pa je, da kar se mora ni težko....in verjetno ne bo večno takouser posted image
no, jaz grem zdaj delat in bo dragi doma, ampak ko gre user posted image v vrtec, si bova pa bolj ali manj delila vse opravke večinoma....vsaj tak je načrt user posted image

No sej pol je jasno zakaj se skoz pi*dim, kaj šele bo user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
30.6.2009 7:58:02   
laknerš
Evo me po dolgem času tudi jaz pridem v Kolosej. Pikica če ne bo druge se lahko dobiva same pa tut jest bom verjetno prišla šele ob 12.30. 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
30.6.2009 8:32:48   
Lucka1
irma je tudi rekla, da bi prišla, pa mi pridemo mimo - gremo najprej v atlantis, ampak bomo do takrat že zunaj....bom sms-ala irmi al pikici, da vidim, kje ste user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
30.6.2009 8:44:57   
PikicaStonoga

irma je tudi rekla, da bi prišla, pa mi pridemo mimo - gremo najprej v atlantis, ampak bomo do takrat že zunaj....bom sms-ala irmi al pikici, da vidim, kje ste user posted image

No super, potem se pa danes malo načvekamo! :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
30.6.2009 9:10:56   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

No super, potem se pa danes malo načvekamo! :)

O super! Komaj čakam da vas spet mal vidim. Sem vas že pošteno pogrešala!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1918
30.6.2009 9:19:36   
irma78
Jutro!

Sem vas prišla malo pozdravit, glede na to, da moj miško še kar spi. In to od včeraj od 21.30. Se je vmes sicer že nekajkrat malo prebudil, malo zajamral in sam zaspal nazaj. Vidim, da je glede spanja čisto po meni.

Kako torej za danes? Kje in kdaj se dobimo? Midva se lahko prilagodiva, ker imava itak še milijon drugih stvari za opravit.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
30.6.2009 9:40:37   
PikicaStonoga
Ja dejmo kr v KOloseju ob 12 - pa smo potem na vezi, če bo katera zamudila ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
   [Brisano sporočilo]
30.6.2009 10:01:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mbd0411)
  Neposredna povezava do sporočila: 1921
30.6.2009 10:32:28   
PikicaStonoga
Moja miška je lihkar zaspala, ko se zbudi, se oblečeva in greva.
Ta čas grem še jaz hitor pod tuš in vzamem stvari za s sabo.
Lep dan vsem, ki se ne viidmo, ostale pa itak - soon!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
30.6.2009 10:52:03   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411
Valla,a ga kopaš zdaj ko ima koze??? Meni so takrat zabičali,da ne smem...sicer pa različne info...mnenja...zdaj je vse drugače kot pa ko je bil tavečji majhen.

ne, sej so tudi meni rekli, da ne smemo kopat, ampak ko je sredi noči tulil kot zmešan, sem šla brskat po netu za kakimi alternativnimi metodami in sem to našla. Smo ga pa res skopali samo na hitro - eno minutko- pa ven.

V čem si ga že kopala?? Kako? Da vem,če nas doleti...Itak je fajn več stvari vedet in že preverjeno ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
30.6.2009 16:59:00   
Pšemek
Punce, a boste tako zlate, pa mi boste ispolnile anketo... prosim user posted image

Stvar je sledeča: gre za prodajalno obutve Ecco, ki smo jo pred dvemi leti prenovili. Cilj diplomske je, da preverim, kako stranke dojemajo urejenost prodajalne pred in po prenovi. Torej, predstavljate si, da ste naše stranke, da pa bi se lažje vživele, so spodaj še slike starega in novega koncepta urejenosti prodajalne...

Stari koncept

user posted image

Novi koncept

user posted image

Pa še link do ankete

http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=9koFMvu1ZO_2bYv5bfv11f2g_3d_3d

HVALA!!!!

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
30.6.2009 19:19:43   
jolly123
Pšemek sem rešila anketo.

Valla poročaj kako se obnese kvas, jaz sem se zadnjič spomnila nanj, ko je mel tamal nočne arije ampak se je potem izkazalo da so le zobki.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Katero mleko v prahu so mame ocenile najbo...
Rezultati ankete med 500 mamami razkrivajo, katera blagovna znamka adaptiranega mleka je po njihovem mnenju najboljša. E...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Mleko.
пеперутка16

Katero mleko je po enem letu bolj zdravo dati otroku: