|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
26.6.2009 8:12:05   
jolly123
Jutro! Marisha se popolnoma strinjam.

Pikica glede spanja Tijane a si prepričana da niso zobki? Moj je mel kakmesec nazaj take fore, kr dve ure vmes pokonci itd, zdej ma pa nov zob zunaj, drugi mu pa raste.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
26.6.2009 8:12:26   
PikicaStonoga
Dobro jutro!

Pa je spet en običajen dan! HB je petek! :) in se veselim vikenda, čeprav ne bo nč kej posebnega ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
   [Brisano sporočilo]
26.6.2009 8:36:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1753
   [Brisano sporočilo]
26.6.2009 8:39:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1754
26.6.2009 8:45:01   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Jutro! Marisha se popolnoma strinjam.

Pikica glede spanja Tijane a si prepričana da niso zobki? Moj je mel kakmesec nazaj take fore, kr dve ure vmes pokonci itd, zdej ma pa nov zob zunaj, drugi mu pa raste.

Prejšnji teden sem bla prepričana, da so zobki, ker je bla tuds tko sitna, pa na rokah in vcrtljiva in kr jokat je začela iz nič ...pa prav zobarca da niti blizu ni nič ...tko da moja teorjia odpade ...zdje je po mojem to, da gre na vse 4 TAKOJ ko se zbudi in pol akcija in ne more nAZAJ zaspat ...če sem takoj zraven jo potrepljam in hitro zaspi, če pa se že predrami, jo morm pa na roke vzet ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
26.6.2009 8:46:49   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

A ste slišale, da je umrl M.Jackson?

jp mi je likar moćžek reku po MSN sem prebrala link ...mlad pri 51 ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1756
26.6.2009 9:14:28   
PikicaStonoga

pikica, pri nas si pozabila belo žličko!

Nč hudga, bom ob priliki vzela - jih imam dovolj! :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1757
26.6.2009 10:05:14   
timnala
Dan!

Dream, nisem vedela, da si tako blizu..si bom zapomnila za drugič, ker v Čeče še gremo user posted image user posted image

Marisha, ne bi se mogla bolj strinjat s tabo. Ker jaz sem pa hotla sam mnenje o krompirju napisat, da mi smo pa tud zrasli na njem pa konc koncev preoblematicno pri krompirju je samo tisto zeleno, kar pa tako stran odrezes user posted image

Nas user posted image je pa mal prehlajen, kiha pa iz noska mu tece pa mal je tecko. Zdejle HB ze spi, ker ga je ponoci srackal user posted image

En krasen dan vam zelim user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
26.6.2009 10:30:31   
jolly123

jolly, si že kej boljš?

Vročina je malenkost padla, pa vsaj nos in grlo ne pečeta več, me pa še vedno buča boli, pa smrkam, pa taka sem kot bi me kamion povozu user posted image

A ste slišale, da je umrl M.Jackson?

šit, kva...sem šla zdej prav gledat na 24 ur. Ajej, kako človeka hitro zmanjka, en dan si, drug te ni user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Prejšnji teden sem bla prepričana, da so zobki, ker je bla tuds tko sitna, pa na rokah in vcrtljiva in kr jokat je začela iz nič ...pa prav zobarca da niti blizu ni nič ...tko da moja teorjia odpade ...zdje je po mojem to, da gre na vse 4 TAKOJ ko se zbudi in pol akcija in ne more nAZAJ zaspat ...če sem takoj zraven jo potrepljam in hitro zaspi, če pa se že predrami, jo morm pa na roke vzet ...

ja to pa možno, da je zdaj ta faza dejmo še ponoči puzat user posted image našga je to veselje rahlo minilo, včasih se mu kaj zalomi pa nevede pristane v sedečem položaju, pol se pa ne zna nazaj uležt pa tuli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1759
26.6.2009 11:05:44   
PikicaStonoga
Kolk zdej v tem čudnem vremenu za notr oblečete svoje sončke? Jaz jo imam v bodiju dolg rokav in podaj trenerko, ampak čez dan ima mrzle roke, pa jih prje nikol ni imela (razen kot novorojenčica), ko jo dam pa spaz, mi pa takoj zaščica v glavo, če jo pokrijem ...hmmm kdo bi vedel?

In pa še to: kako naj jo odvadim, da mi zaspi na rokah? Mater sme smotana, prvih 7 mesecev je sama zaspala (z enim 3-tedenskim obdobjem odlaganja), zdej pa ni šans! Joj kako zdaj to pri 8 mesecih? :(

glede dojenja, sem se pa odločila, da bom vztrajala, če ne drugega zato, ker sta pri meni očitno dojenje in menstruacija povezana, ker je še vedno nimam in bi rada, da tako ostane še en čas ...je vsaj en del zaščite ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
26.6.2009 11:12:33   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

In pa še to: kako naj jo odvadim, da mi zaspi na rokah? Mater sme smotana, prvih 7 mesecev je sama zaspala (z enim 3-tedenskim obdobjem odlaganja), zdej pa ni šans! Joj kako zdaj to pri 8 mesecih? :(

Ne bi vedla, pri nas toko zaspi že od vsega začetka. Ampak ker pri njemu poteka vse po enih fazah, se bo enkrat tud to naučil kako sam zspat. Kaj pa čem. Pri nas pač to ni šlo pustiti, da bo zaspal...zvečer mu edino včasih rata da zaspi sam in edino takrat ga ne uspavam na rokah ampak ga dam v posteljo, pa če ne zaspi takoj, ga božam, pa potem zaspi. Ponoči recimo v 60% zaspi sam nazaj, če ne spet isto kot zvečer...ma ga bo že minilo spat na rokah user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1761
26.6.2009 11:14:28   
jolly123
Joj pošlem desca v trgovino po jogurtke in skutke za Tajkota in domov privleče MONTE user posted image K tamal tega sploh ne je še...mislim...desci user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
26.6.2009 11:20:27   
PikicaStonoga

Joj pošlem desca v trgovino po jogurtke in skutke za Tajkota in domov privleče MONTE user posted image K tamal tega sploh ne je še...mislim...desci user posted image

ja kaj češ!
Moj je včerej kuhal zelenjavni obrok za Tijano, pa sem mogla zravn stat in mu dajat inštrukcije - sej ne da sem jaz stručko za kuhanje - daleč od tega ...ampak se bo počas mogu naulit kaj je, kdaj je, kako se kaj skuha, da ne bo punca samo na umetni hrani, ko bom šla v skužbo :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
26.6.2009 11:21:27   
PikicaStonoga

moja pa nima ne vem kaj rada jogurtov in skut ...kakšno žlico poje, pol pa ne več ...pa take čudne face dla zraven ...res pa je, da ji dajem navadne še zaenkrat ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
26.6.2009 11:24:39   
jolly123
Ja no sej ne bi bil problem, če ne bi lih vsak dan videl kaj mu za jest dajem, pa tud v hladilniku vidi kaj je...pol pa reče ja to je dober. Ja verjamem, da je dober, sam tega še ne jemo, bo pa mami kaj češ user posted image  user posted image

naš ma pa kar rad jogurte, skutke, mlečne rižke, kar golta pa usta odpira user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1765
26.6.2009 11:39:27   
timnala
Mi pa nic od tega ne smemo... user posted image Pa mami posledicno tud ne user posted image

user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
26.6.2009 11:55:27   
timnala
Aja, oblecenga mam pa zdej notr v bodi kratek rokav pa majcko na dolgi rokav, spodaj pa zabice in trenirkico pa zokncke al pa tud ne.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
26.6.2009 13:26:16   
jolly123
Pismo sva dala fotkič v popravilo je bil itak še v garanciji, ga dobiva lih en dan pred morjem nazaj, na morju delal, zdaj pa spet ne dela. Pa to ni res...novga pa ne bi dali a ne user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
26.6.2009 13:52:03   
Tejčika29
Mi smo ok, Alina aja.

Včeraj smo na hitro šli še na celjski grad in na obisk, danes pa moj dela in sva lutali naokrog dopoldan.

Notri ima Alina body in žabice, ali body, nogaviče in spodnji del trenerke, če je hladno pa še majčko čez, ko gre spat pa s tanko dekico pokrijem bolj čez noge kot kaj drugega da ne zašvica. Ponoči pa letna pižama dolg rokav in letna spalna vreča in je ravno prav.

Popoldne pride moj v.d. svak se poslovit, ker gre za 5 tednov v Rusijo in na Kitajsko. Sem rekla Alini da ima vse strice v Rusiji user posted image ,  no moj brat je že nazaj in se namaka v morju. Blagor enim...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
26.6.2009 14:19:36   
timnala
Evo, sporocam, da pri nas kozarcek od Hippa pali. Sem mu naredila riz z bucko pa koruzo in dala v Hippov kozarcek in je pojedel vse user posted image

No, res pa je blo dobro in je nas najbrz mal podoben Inyi, ker mu ni slo v slast nic s prazeno cebulo in porom.. Bomo videli za naprej.

Zdej je pa v varstvu pri babici, ker danes pa nisem mogla zraven njega narest NIC, ker skoz neki tecka pa ce ni na rokah se joce pa prehlajen je mal pa verjetno bodo zobki, so nam pa prisli dans vhodna vrata zamenjat in morm orng pospravit po stanovanju, ker je prahu povsod polno..
Pa cist pase se mi mal nadihat od tamalga..ze ponoc je blo pestro, danes pa itak cel dan ze in bom lahk v miru kaj naredila.

papa

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
26.6.2009 17:19:00   
timnala
Mam patent, sam ne vem, ce se ga bo dalo realizirat user posted image

Namrec ful bi blo dobr met eno tako malo zivalco (kot je npr. cistilec v akvarijih), sam da bi bla kopenska in bi jo imel v stanovanju pa bi svinjarijo pa prah jedla.. a ne bi blo kul? Zdej morm pa se pogruntat ktero zvauco skrizat s cistilcem..gekota - ta lazi tud po stropih, tak da tud pajcevine ne bi ble problem? user posted image

Evo, genetski inzeniring javi se! user posted image Sam res razmisljam kak bi blo to super..skoz bi lazil okol in se prehranjeval s prahom po kotih..

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
26.6.2009 18:31:13   
jolly123
Timnala super, samo da ne bi bil kake grde sorte, pol veš da ga 90% žensk ne bo hotlo met v stanovanju user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
26.6.2009 18:33:50   
timnala
Jolly123..geko je luskan user posted image Pa tak se prilepi s svojimi nogicami na zid..

Sam ce mi to uspe patentirat, mi pa tud v zivljenju ne bo treba vec na siht hodit, ker bo po moje to vroca roba user posted image user posted image user posted image

Evo, jst pa zglancala u nulo celo stanovanje..kak se mi fajn zdi. Zdej pa tamalga spat spravit pa se sebe urihtam, pol pa grem spletno stran delat. Jutr pa spet mal na planino user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
26.6.2009 19:07:37   
gogabojan
Dan.

Midva z Rokecom sva še vedno sama.

Mojadva pa sta še vedno v Ormožu.

Pa še jutri bova sama. Uživava pa maximalno, ker naju zdaj vsi cartajo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
26.6.2009 19:27:10   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Jolly123..geko je luskan user posted image Pa tak se prilepi s svojimi nogicami na zid..

Ja kakor za koga user posted image Mi lih ni da bi se sredi noči spuščal kaj okoli v moji smeri user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Napiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...
Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?