Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 26.6.2009 8:12:05
|
|
|
|
jolly123
|
Jutro! Marisha se popolnoma strinjam. Pikica glede spanja Tijane a si prepričana da niso zobki? Moj je mel kakmesec nazaj take fore, kr dve ure vmes pokonci itd, zdej ma pa nov zob zunaj, drugi mu pa raste.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 26.6.2009 8:12:26
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Dobro jutro! Pa je spet en običajen dan! HB je petek! :) in se veselim vikenda, čeprav ne bo nč kej posebnega ...
|
|
[Brisano sporočilo] 26.6.2009 8:36:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.6.2009 8:39:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 26.6.2009 8:45:01
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Jutro! Marisha se popolnoma strinjam. Pikica glede spanja Tijane a si prepričana da niso zobki? Moj je mel kakmesec nazaj take fore, kr dve ure vmes pokonci itd, zdej ma pa nov zob zunaj, drugi mu pa raste. Prejšnji teden sem bla prepričana, da so zobki, ker je bla tuds tko sitna, pa na rokah in vcrtljiva in kr jokat je začela iz nič ...pa prav zobarca da niti blizu ni nič ...tko da moja teorjia odpade ...zdje je po mojem to, da gre na vse 4 TAKOJ ko se zbudi in pol akcija in ne more nAZAJ zaspat ...če sem takoj zraven jo potrepljam in hitro zaspi, če pa se že predrami, jo morm pa na roke vzet ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 26.6.2009 8:46:49
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. A ste slišale, da je umrl M.Jackson? jp mi je likar moćžek reku po MSN sem prebrala link ...mlad pri 51 ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 26.6.2009 9:14:28
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. pikica, pri nas si pozabila belo žličko! Nč hudga, bom ob priliki vzela - jih imam dovolj! :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 26.6.2009 10:05:14
|
|
|
|
timnala
|
Dan! Dream, nisem vedela, da si tako blizu..si bom zapomnila za drugič, ker v Čeče še gremo Marisha, ne bi se mogla bolj strinjat s tabo. Ker jaz sem pa hotla sam mnenje o krompirju napisat, da mi smo pa tud zrasli na njem pa konc koncev preoblematicno pri krompirju je samo tisto zeleno, kar pa tako stran odrezes Nas je pa mal prehlajen, kiha pa iz noska mu tece pa mal je tecko. Zdejle HB ze spi, ker ga je ponoci srackal En krasen dan vam zelim
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 26.6.2009 10:30:31
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. jolly, si že kej boljš? Vročina je malenkost padla, pa vsaj nos in grlo ne pečeta več, me pa še vedno buča boli, pa smrkam, pa taka sem kot bi me kamion povozu IZVIRNO SPOROČILO: valla. A ste slišale, da je umrl M.Jackson? šit, kva...sem šla zdej prav gledat na 24 ur. Ajej, kako človeka hitro zmanjka, en dan si, drug te ni IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Prejšnji teden sem bla prepričana, da so zobki, ker je bla tuds tko sitna, pa na rokah in vcrtljiva in kr jokat je začela iz nič ...pa prav zobarca da niti blizu ni nič ...tko da moja teorjia odpade ...zdje je po mojem to, da gre na vse 4 TAKOJ ko se zbudi in pol akcija in ne more nAZAJ zaspat ...če sem takoj zraven jo potrepljam in hitro zaspi, če pa se že predrami, jo morm pa na roke vzet ... ja to pa možno, da je zdaj ta faza dejmo še ponoči puzat našga je to veselje rahlo minilo, včasih se mu kaj zalomi pa nevede pristane v sedečem položaju, pol se pa ne zna nazaj uležt pa tuli
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 26.6.2009 11:05:44
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Kolk zdej v tem čudnem vremenu za notr oblečete svoje sončke? Jaz jo imam v bodiju dolg rokav in podaj trenerko, ampak čez dan ima mrzle roke, pa jih prje nikol ni imela (razen kot novorojenčica), ko jo dam pa spaz, mi pa takoj zaščica v glavo, če jo pokrijem ...hmmm kdo bi vedel? In pa še to: kako naj jo odvadim, da mi zaspi na rokah? Mater sme smotana, prvih 7 mesecev je sama zaspala (z enim 3-tedenskim obdobjem odlaganja), zdej pa ni šans! Joj kako zdaj to pri 8 mesecih? :( glede dojenja, sem se pa odločila, da bom vztrajala, če ne drugega zato, ker sta pri meni očitno dojenje in menstruacija povezana, ker je še vedno nimam in bi rada, da tako ostane še en čas ...je vsaj en del zaščite ;)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 26.6.2009 11:12:33
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga In pa še to: kako naj jo odvadim, da mi zaspi na rokah? Mater sme smotana, prvih 7 mesecev je sama zaspala (z enim 3-tedenskim obdobjem odlaganja), zdej pa ni šans! Joj kako zdaj to pri 8 mesecih? :( Ne bi vedla, pri nas toko zaspi že od vsega začetka. Ampak ker pri njemu poteka vse po enih fazah, se bo enkrat tud to naučil kako sam zspat. Kaj pa čem. Pri nas pač to ni šlo pustiti, da bo zaspal...zvečer mu edino včasih rata da zaspi sam in edino takrat ga ne uspavam na rokah ampak ga dam v posteljo, pa če ne zaspi takoj, ga božam, pa potem zaspi. Ponoči recimo v 60% zaspi sam nazaj, če ne spet isto kot zvečer...ma ga bo že minilo spat na rokah
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 26.6.2009 11:14:28
|
|
|
|
jolly123
|
Joj pošlem desca v trgovino po jogurtke in skutke za Tajkota in domov privleče MONTE K tamal tega sploh ne je še...mislim...desci
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 26.6.2009 11:20:27
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Joj pošlem desca v trgovino po jogurtke in skutke za Tajkota in domov privleče MONTE K tamal tega sploh ne je še...mislim...desci ja kaj češ! Moj je včerej kuhal zelenjavni obrok za Tijano, pa sem mogla zravn stat in mu dajat inštrukcije - sej ne da sem jaz stručko za kuhanje - daleč od tega ...ampak se bo počas mogu naulit kaj je, kdaj je, kako se kaj skuha, da ne bo punca samo na umetni hrani, ko bom šla v skužbo :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 26.6.2009 11:21:27
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Joj pošlem desca v trgovino po jogurtke in skutke za Tajkota in domov privleče MONTE K tamal tega sploh ne je še...mislim...desci moja pa nima ne vem kaj rada jogurtov in skut ...kakšno žlico poje, pol pa ne več ...pa take čudne face dla zraven ...res pa je, da ji dajem navadne še zaenkrat ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 26.6.2009 11:24:39
|
|
|
|
jolly123
|
Ja no sej ne bi bil problem, če ne bi lih vsak dan videl kaj mu za jest dajem, pa tud v hladilniku vidi kaj je...pol pa reče ja to je dober. Ja verjamem, da je dober, sam tega še ne jemo, bo pa mami kaj češ naš ma pa kar rad jogurte, skutke, mlečne rižke, kar golta pa usta odpira
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 26.6.2009 11:39:27
|
|
|
|
timnala
|
Mi pa nic od tega ne smemo... Pa mami posledicno tud ne
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 26.6.2009 11:55:27
|
|
|
|
timnala
|
Aja, oblecenga mam pa zdej notr v bodi kratek rokav pa majcko na dolgi rokav, spodaj pa zabice in trenirkico pa zokncke al pa tud ne.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 26.6.2009 13:26:16
|
|
|
|
jolly123
|
Pismo sva dala fotkič v popravilo je bil itak še v garanciji, ga dobiva lih en dan pred morjem nazaj, na morju delal, zdaj pa spet ne dela. Pa to ni res...novga pa ne bi dali a ne
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 26.6.2009 13:52:03
|
|
|
|
Tejčika29
|
Mi smo ok, Alina aja. Včeraj smo na hitro šli še na celjski grad in na obisk, danes pa moj dela in sva lutali naokrog dopoldan. Notri ima Alina body in žabice, ali body, nogaviče in spodnji del trenerke, če je hladno pa še majčko čez, ko gre spat pa s tanko dekico pokrijem bolj čez noge kot kaj drugega da ne zašvica. Ponoči pa letna pižama dolg rokav in letna spalna vreča in je ravno prav. Popoldne pride moj v.d. svak se poslovit, ker gre za 5 tednov v Rusijo in na Kitajsko. Sem rekla Alini da ima vse strice v Rusiji , no moj brat je že nazaj in se namaka v morju. Blagor enim...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 26.6.2009 14:19:36
|
|
|
|
timnala
|
Evo, sporocam, da pri nas kozarcek od Hippa pali. Sem mu naredila riz z bucko pa koruzo in dala v Hippov kozarcek in je pojedel vse No, res pa je blo dobro in je nas najbrz mal podoben Inyi, ker mu ni slo v slast nic s prazeno cebulo in porom.. Bomo videli za naprej. Zdej je pa v varstvu pri babici, ker danes pa nisem mogla zraven njega narest NIC, ker skoz neki tecka pa ce ni na rokah se joce pa prehlajen je mal pa verjetno bodo zobki, so nam pa prisli dans vhodna vrata zamenjat in morm orng pospravit po stanovanju, ker je prahu povsod polno.. Pa cist pase se mi mal nadihat od tamalga..ze ponoc je blo pestro, danes pa itak cel dan ze in bom lahk v miru kaj naredila. papa
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 26.6.2009 17:19:00
|
|
|
|
timnala
|
Mam patent, sam ne vem, ce se ga bo dalo realizirat Namrec ful bi blo dobr met eno tako malo zivalco (kot je npr. cistilec v akvarijih), sam da bi bla kopenska in bi jo imel v stanovanju pa bi svinjarijo pa prah jedla.. a ne bi blo kul? Zdej morm pa se pogruntat ktero zvauco skrizat s cistilcem..gekota - ta lazi tud po stropih, tak da tud pajcevine ne bi ble problem? Evo, genetski inzeniring javi se! Sam res razmisljam kak bi blo to super..skoz bi lazil okol in se prehranjeval s prahom po kotih..
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 26.6.2009 18:31:13
|
|
|
|
jolly123
|
Timnala super, samo da ne bi bil kake grde sorte, pol veš da ga 90% žensk ne bo hotlo met v stanovanju
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 26.6.2009 18:33:50
|
|
|
|
timnala
|
Jolly123..geko je luskan Pa tak se prilepi s svojimi nogicami na zid.. Sam ce mi to uspe patentirat, mi pa tud v zivljenju ne bo treba vec na siht hodit, ker bo po moje to vroca roba Evo, jst pa zglancala u nulo celo stanovanje..kak se mi fajn zdi. Zdej pa tamalga spat spravit pa se sebe urihtam, pol pa grem spletno stran delat. Jutr pa spet mal na planino
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 26.6.2009 19:07:37
|
|
|
|
gogabojan
|
Dan. Midva z Rokecom sva še vedno sama. Mojadva pa sta še vedno v Ormožu. Pa še jutri bova sama. Uživava pa maximalno, ker naju zdaj vsi cartajo.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 26.6.2009 19:27:10
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: timnala Jolly123..geko je luskan Pa tak se prilepi s svojimi nogicami na zid.. Ja kakor za koga Mi lih ni da bi se sredi noči spuščal kaj okoli v moji smeri
|
|
|
Pranje ritke.
пеперутка16
Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?