|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
24.6.2009 9:46:35   
Lovely
Jutro,

mi smo imeli ful čudno noč. Ob 2h se je zbudila kao za jest in spila ful malo mleka  in zaspala nazaj. Pol pa ob 5h jok in jok in jok. Sem ji namazala spredaj enkice s Calgelom k res ven zbijajo zdaj. Je bilo bolje, spila ful mleka in zaspala. Pred pol ure pojedla ovsene kosmiče z borovnicami in zaspala.

Danes imamo 8 mesecev, ob tem času sem se mučila v tisti porodni, ojej ko se spomnim.... Ampak ko jo pogledam se mi samo smeji in sem čist presrečna :)

Tijana, bravo za nočni striptease ;) Ja, le pazi jo na stolčku, jaz sem skoz zraven če pa ne jo privežem. Mater kako se sliši, privežem user posted image

Jolly, pazi nase, da se res dobro pozdraviš, če se vleče je ****.

Lep dan vsem skupaj kljub temu dežju smotanemu k ga imamo vsi dosti... Jaz grem danes popoldne k frizerju k sem že čist grozna. Drug teden pa greva z Inyo na morčka z mojimi (seveda če bo  vreme), komaj čakam.

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
24.6.2009 9:47:48   
Lovely
Za kuhat pa jaz danes nimam pojma. Po moje bova midva jedla hidrate in zelenjavo (krompirjeve svaljke in kako zelenjvano omako). Najhitreje je. Inya pa meska. Sam ne vem še kaj... Grem pobrskat po paparici.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
24.6.2009 9:48:14   
Lovely
O, nova stran user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
24.6.2009 9:52:11   
gogabojan
Dannnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi pa danes dobimo spričevala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem Bojana in sosedovga tamalga pelala v šolo (Rok pa je pri sosedi ostal v varstvu), nakar se spomnim OJOJ, zadnji dan šole, jaz pa nič kupila za učiteljici.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še malo smo zamujal, oni pa morajo na predstavo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako da sem se ustavila v eni majhni trgovinici, in kupila Merci. Saj je fajn darilo kajne????? Nekaj malega v zahvalo.

Drugače smo pa zelo zelo pridni, razen kadar pride njegov čas za zobke. Takrat pa se cela bajta trese. Pa saj bomo preživeli. Skupaj se borimo naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je pa en čudovit dan. Kar paše tale dežek, da nam fajn njivo in vrt namoči, da bo zelenjavica domača rastla do višav.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Očitno bo pri nas dobra letina, kar se tiče zelenjave.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
24.6.2009 9:54:06   
PikicaStonoga
ojoj jolly kok je bil Tajko mali :) mal čekiram naš forum prvi del, ko smo začele z oktobrskimi lumpiji :) kok smo že dolgo skupej ej ...pa še ko smo ble srečne kosečke smo ble skupi :) pa slikce gledam, ko smo kazale svoje male škratke, zdej so pa će tolk zrasli :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
24.6.2009 9:56:47   
PikicaStonoga
evo valla Tijana se je zbudila, oblečem jo in prišibava :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1706
24.6.2009 10:17:12   
gogabojan
MBD mi potrebujemo sledeče:

• slovenščina: zvezek za opismenjevanje
  • matematika: karirasti zvezek - veliki karo TAKO LAHKO
  • spoznavanje okolja: velik brezčrtni zvezek
  • likovna vzgoja: vse potrebno za likovni pouk bomo kupili v šoli. stroške boste poravnali kasneje.
  • športna vzgoja: telovadne hlačke, majce, copate
  • ostale potrebščine: suhe barvice, flomastri, nalivno pero, šolski copati z gumo, lepilo v stiku UHU, 2 svinčnika, šablone

UČBENIKI IN DELOVNI ZVEZKI

• S slikanico se igram in učim 3, berilo za slovenščino (učbenik si lahko brezplačno izposodite v šoli ali ga kupite)
  • S slikanico se igram in učim 3 (dz za jezik pri slovenščini) KUPITE
  • S slikanico se igram in učim 3 (učbenik si lahko brezplačno izposodite v šoli )
  • S slikanico se igram in učim 3 (dz za književnost pri slo) KUPITE
  • Okolje in jaz 3 (učbenik za spoznavanje okolja - učbenik si lahko brezplačno izposodite v šoli ali ga kupite)
  • Okolje in jaz3 (dz) KUPITE
  • Dva krat tri, znamo vsi1. in 2. del (samostojni dz za matematiko) KUPITE
  • Dva krat tri, znamo vsi (vaje) KUPITE
  • Računanje je igra 3 (zbirka nalog za matematiko) KUPITE
  • Glasbena slikanica 3 (učbenik za glasbeno vzgojo) Učbenike bodo imeli v razredu. NE KUPUJTE.
  • Likovne igrarije (uč. za likovno vzgojo) Učbenike bodo imeli v razredu. NE KUPUJTE
Evo, to imamo mi. Sem ti kar prepisala, ker tamal je zaspal, pa imam čas. HVALA BOGU DA HITRO TIPKAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To, kar sem naročila samo DZ in zvezek tako lahko, nas pride 70 evrov. Sem dobila položnico in jo že plačala. Tiste šablone in lepilo in ostalo, pa že imamo, ko smo enkrat kupili en ruzak, k je imel vse to že gratis notri.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
24.6.2009 10:26:51   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

ojoj jolly kok je bil Tajko mali :) mal čekiram naš forum prvi del, ko smo začele z oktobrskimi lumpiji :) kok smo že dolgo skupej ej ...pa še ko smo ble srečne kosečke smo ble skupi :) pa slikce gledam, ko smo kazale svoje male škratke, zdej so pa će tolk zrasli :)

Je bil en drobižek a ne. Mater lej ga zdej, ne morš verjet kok se to spremeni v 9-ih mesecih. kakšen bo šele pri 9-tih letih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1708
24.6.2009 10:47:40   
gogabojan
Drage punce,

Danes, dne 24.07.2009 ob 14. uri, bo moj otrok Bojan, uradno dobil očeta.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
24.6.2009 12:12:34   
Lucka1

lučka ...zdaj je tvoj doma za Vala ...a je moral na CSD še enkrat izpolnit tist obrazec z zandjimi 12imi plačami al so mu šteli tisto povprečje od očetovskega dopusta? Ker moj je že takrat dobu odločbo kot jaz in so mu šteli povprečje od takrat ....kolegici so pa rekli da mora zdaj še 1x dat, enako zamenjata konec julija ...zdja pa ne vem ...

oj, mojga niso nič terjali za nove paprije....velja kar tistih 12 pred porodniško.

Neposredna povezava do sporočila: 1710
24.6.2009 12:13:35   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Serviser je prišel, ugotovil, da se je izklopila varovalka v sušilcu, ker je ventilator not že mal hin, jo vklopil nazaj in zaračunal 36 EUR. No ja, lahko bi bilo še slabše. Itak morajo vsak rezervni del posebej naročit, tko da če bo res kaj odpovedalo, bo potreben vsaj dvakraten obisk.user posted image  Sem pa stroj že preizkusila in zaenkrat dela....

Irma, potem boš ubila s serviserjem dve muhi na en mah. Jaz sem vsakič nesrečna, ko moram klicat serviserje za karkoli, ker imajo praviloma vsi blazno umazane roke in je pol vse umazano.user posted image

Naša pa kupljenjih zelenjavnih kašic ne mara, tudi če jo dam v lonček in primešam riževe kosmičeuser posted image . Včeraj sem ji dala frutek s teletino, krompirčkom in korenčkom, pa je en čas tako žalostno jedla, potem pa naredila bruuuuh, da sem komaj vse ulovila v slinček in plenico.user posted image user posted image Nič, bom morala k mesarju in sama začet dodajat meso zelenjavi, rumenjak počasi ne bo več dovolj.

Krompirja tudi ne mara, zato ji ga niti ne kuham, špinače tudi ne... Se je vrgla po mojem in je ful zbirčna user posted image . Grah in koruzo sem ji poskusila dat, pa ne mara, ker se ji trdi del zrna, torej lupina lima v usta.

luščince od graha in koruze tud Neli motijo in priznam tudi mene, ko sem poskusila. Moraš prav z jezikom odluščit. Bljak- itak jaz graha ne jem

hm...jaz pa ko spasiram, jih ni več noter??? je pa to običajna mlada koruza in grah, ki jih kupim zamrznjeno v trgovini?

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
24.6.2009 12:15:20   
Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Grah, koruza in podobno - v mlinčku se da čist ukašit in ni NIČ olupkov al pa zrnc :)

v kakšnem mlinčku? Moj palični tega ne zmoreuser posted image

ja s paličnim je men tečno, vse naokrog šprica ...mam pa še enega takega k je ko mlinček, strojček, kamor se notr vse zmeče, pol se pa zapre!!! in pritisnem gumb in že je vse spasirano njami njami ...varinata tistega k lahko notr tud šejke delašp in podobno ...

jaz naredim z navadnim paličnim - zraven sem dobila tako plastično ozko in visoko posodico in tam notri miksam za user posted image ...nič ne leti okoli in ne šprica.

Neposredna povezava do sporočila: 1712
24.6.2009 12:17:34   
mbd0411
Goga superuser posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo novi očkauser posted image

Glede šole pa se itak neki razlikujejo in vsaka šola svoje zahteva.Učbenike nisem pisala,ker so itak brezplačni..
Mi smo pa včeraj dobili spričevalo po
fit prireditvi in zaključku v razredu(popoldan),dopoldan so še imeli 4 ure..
Danes pa počitnice.user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
24.6.2009 12:21:17   
Lucka1
za kosila imamo pa mi tako gosto zelenjavni-mesno juho - piščančja prsa na koščke, mal popražit/pokuhat, potem pa gor vržem cvetačo, korenje, kolerabo, bučko in polovico alnatura zelenjavne kocke (samo na osnovi zelišč. nič ni kakih ojačevalcev okusa in Ejev) in to je to - za user posted image bomo pa isto spasirali in je hitro in kar paše na ta hladni dan.

tako, zdej pa šibam dokončat kosilo, potem jo pa mahnemo kam okoli - tu je nehalo deževat in nekaj se hočejo oblaki trgat!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
24.6.2009 13:39:25   
Tejčika29
Me smo bile v Cityu ker v tem vremenu pa čne moreš nikamor. Je nekaj razprodaj v HM u in v Okaidiju, sem ji vzela že nekaj stvari za naslednje leto, za to poletje ima Alina več kot dovolj za oblečt. Popile kavico se načvekale in šle domov na kosilo in spat.

Lučka - hvala za info o Alnatura zelenjavni kocki, bom kupila.

Sicer pa zelo priporočajo npr. za slajenje če katera že zdaj rabi javorjev sirup ali npr. agavin sirup - vse dobite v DM-u.

Jaz za Alino nič ne pražim, samo kuham, tudi pora še ne je in ne čebule, vse miksam z močnim paličnim. Je pa že precej gosto hrano.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
24.6.2009 13:42:15   
sončnica24
Hojla, bom znorela če se to vreme ne popraviuser posted image Že tako me ni dopoldan doma in potem še popoldan ne morem z vozičkom ven že vidim kakšno dretje bo ko se vreme porihta, ker se čisto odvadi vozičkauser posted image .

Vidim kaj pišete o krompirju, Nik pa ga ima full full raduser posted image , boma očitno res malce več riža in testenin jedla.

Nekaj še me zanima, tiste, ki že dajete jogurte, koliko vam ga poje?

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
24.6.2009 14:06:58   
Lovely
Meni poje navadno merico sadnega jogurta, a recimo ta velik Fruchtzwerge (včasih še enega malega zraven če je fejst lačna).

Lovely

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
   [Brisano sporočilo]
24.6.2009 14:15:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lovely)
  Neposredna povezava do sporočila: 1718
24.6.2009 16:38:20   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Kako grozno vreme, dobro da smo imeli obiske user posted image user posted image

Je blo luštno ja.
Ko sva prišpli domov, je Tijana najpšrej jedla, potem ob 14.45 je pa že zaspala in spala eno uro!!! user posted image
Sem lahko v miru likala in gledala film :)
Zdej čakam možeka, da pride in sproti prinese pico, ker nisem kuhala ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
24.6.2009 19:42:47   
Lovely
Zatišje...

Sam sporočam, da sem slišala, da se je v domžalskih in nekaterih ljubljanskih vrtcih pojavil virusni meningitis. Mi je sporočila prijateljica, ki je zdaj z malim v pediatrični (tisti s tumorčkom na učku).

Inya je zdemolirala svojo tojto, bom dala na FB fotke. OMG kaki smo bli, direkt v banjo smo šli user posted image

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 1720
24.6.2009 20:04:22   
jolly123
Tajko je šel šele zdaj spat, pa še to komi. Se je čist preveč naspal čez dan. Ponoči 12 ur, pa dvakrat po dve čez dan. Ma mu ne pustim več tok dolg spat čez dan, ker mi čist paše da mrkne že ob pol sedmih ali sedmih. Sploh zdaj ko sem čist fertik s tem prehladom in sem prav komaj čakala kdaj bo šel, da se mi ne bo treba več ukvarjat z njim. 

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
24.6.2009 20:07:34   
timnala
Dan!

Mi smo se pa spet potepali.. sva sla zjutraj od doma (Maribor na faks pa v Europark pa h kolegici v Zalec) ob 9h pa prisla zvecer ob 6h domov user posted image Ampak dans je pa neki teckal skoz, joooj..po moje so zobki, ker smo tud ponoci se zbujali vsako uro!?! Za znoret, res bi se rada ze mal naspala, ampak zdej ko tamal se plazi in se vzdiguje na noge, je skoz akcija pa se spal je sam 2x po pol urce, drgac ga je pa treba skoz neki merkat pa animirat..sem po dolgem casu cist crknjena..

Je pa ful jedel dan..3x po 2/3 aventovega loncka kasic (sadna, zelenjavna, mlecna) pa se mal kruha pa mal nemlecnih palacink user posted image pa se dojil se je 3x..upam, da bo dans spal kot se rece! user posted image

Jutri pa praznik..juhuhu!
Upam, da ste prezivele lep dan, kljub vremenu user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
24.6.2009 21:27:01   
irma78
Čer,

mi smo pa danes preživeli dan kar doma. Zaradi dežja itak. Je prišel dopoldne serviser za pomivalni in pralni stroj, uspel popravit le pralnega, za pomivalnega nima pojma kaj bi bilo narobe in zaračunal celo premoženje. Me je kar kap - 80 EUR. Za uro in pol dela - moj sin bo tudi serviser.

No zvečer sem šla pa sama malo v šoping. Sem par stvari Niku na razprodajah kupila, ne veliko, ker ni bilo nič pametnega. Pa še v Müllerja sem šla in Leceler. Je prav pasalo biti malo zunaj.

Jutri pa praznik. Bomo spet skupaj vsi doma, pa v petek ima moj tudi frej. Koliko fajn! Se nam pa obetajo pikniki in kosila, čeprav če bo zunaj takle šit, vprašanje kaj bo iz tega. Pa jutri gremo na en pogovor glede varstva. Bomo videli kaj bo iz tega.

Sedajle grem pa likat. Se mi je gora cunj posušila, tako da me čaka celonočno likanje.

Punce lepo pančajte, pa mirno nočko vam in vašim sončkom želim, jutri pa lep praznični dan.

Irma

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
24.6.2009 22:01:57   
Lucka1
no punce, na hitro se oglasim, toliko da povem, da gremo jutri zjutraj PONOVNO na morje user posted image user posted image user posted image , tokrat seveda upam, da ostanemo tam dlje in pridemo v LJ šele v ponedljek zvečer/torek zjutraj. V sredo pa potem v službo user posted image user posted image user posted image

imejte se lepo, uživajte jutri v prazniku in potem v prekrasnem vikendu - se oglasim, ko pridemo nazaj in se vidimo v torek, če se kje dobimo - irma - mi2 se sigurno vidiva na čveku v torek user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
24.6.2009 22:45:57   
*talcy*
ojla čvekice .... po doooolgem času sem vas mal prišla pokukat......
vidim da ste več al manj ok ....
mi smo tudi super ...spimo ...jemo vse tud tistega k se ne bi smelo user posted image user posted image  ... pijemo dosti čaja in se redimo .... user posted image user posted image user posted image  ... sem brala da bo še en shod oktoberk ... jej da spet ne spregledam user posted image

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Seks v spalnici, kjer spi tudi dojenček?
Mnogo novopečenih staršev se sprašuje, če je res grozno in neprimerno seksati v zakonski postelji v spalnici, kjer v pos...

Ime Hugo
Evaa1

Kakšno se vam zdi moško ime Hudo?

Všeč (13%)

Ni všeč (87%)

Število vseh glasov: 23

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!