Tosca
|
Serviser je prišel, ugotovil, da se je izklopila varovalka v sušilcu, ker je ventilator not že mal hin, jo vklopil nazaj in zaračunal 36 EUR. No ja, lahko bi bilo še slabše. Itak morajo vsak rezervni del posebej naročit, tko da če bo res kaj odpovedalo, bo potreben vsaj dvakraten obisk. Sem pa stroj že preizkusila in zaenkrat dela.... Irma, potem boš ubila s serviserjem dve muhi na en mah. Jaz sem vsakič nesrečna, ko moram klicat serviserje za karkoli, ker imajo praviloma vsi blazno umazane roke in je pol vse umazano. Naša pa kupljenjih zelenjavnih kašic ne mara, tudi če jo dam v lonček in primešam riževe kosmiče . Včeraj sem ji dala frutek s teletino, krompirčkom in korenčkom, pa je en čas tako žalostno jedla, potem pa naredila bruuuuh, da sem komaj vse ulovila v slinček in plenico. Nič, bom morala k mesarju in sama začet dodajat meso zelenjavi, rumenjak počasi ne bo več dovolj. Krompirja tudi ne mara, zato ji ga niti ne kuham, špinače tudi ne... Se je vrgla po mojem in je ful zbirčna . Grah in koruzo sem ji poskusila dat, pa ne mara, ker se ji trdi del zrna, torej lupina lima v usta. Glede začimb pa po malem začenjam z baziliko, origanom in petršiljem, medtem ko mi je zdravnica od mami zadnjič, ko smo se slučajno srečali in čvekali, opozorila, da je muškatni orešek alergen in se na ne priporoča. Pa sem ji ga ravno hotela dat v špinačo. Je pa tudi naša bolj šlang zadnje čase in se ji mišelinkasti obročki manjšajo. Dojiva pa se samo zjutraj in zvečer, čez dan pa zelooo redko. Sem pa tudi jaz prišla do vprašanja, kaj ji dajat namesto dojenja, ko bova nehali?
|