|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
25.6.2009 10:14:16   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

.jst sem ena tistih, ki je za nekaj časa na odklopu, to pa zato ker me čaka še zadnji IUI(4) in si kar ne upam it...ker sva se odločla da se potem ustaviva., sam midva imava srečo, da že imava eno srčico doma!Bodte pozitivne!!!

Ejla, stara sablja!! Kako kaj??? Ti je uspelo čist odklopit?? A gresta v jeseni na IUI? Daj, javi se kaj no!!!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
25.6.2009 10:30:45   
tinč407
naj še tu javim. Sem se opogumia in šla na test. rekli so, da BOM MAMICA. user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
25.6.2009 12:51:16   
gapii27
čestitam tonč407user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
25.6.2009 13:12:37   
emsika
gapii čestitke še v mojem imenu.....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
25.6.2009 13:18:29   
Storžica 81
Tinč 407 čestitamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
25.6.2009 13:31:19   
Summer76
Super! čestitam tinč407 user posted image user posted image user posted image

jaz pa imam še en teden čakanja (jooooj kako se to vleče) samo me pa itak že 2 dni nekaj zbada v jajčnikih user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
25.6.2009 13:40:27   
tinč407
punce hvala za čestitke. Zdaj pa mi preostane samo še čakanje na ultrazvok in upanje da bo vse vredu.

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Summer76)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
25.6.2009 15:40:20   
gapii27
emsika hvalaaaa

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
25.6.2009 16:37:50   
Fargesia
Tinč, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
26.6.2009 8:17:51   
Barbara31
Tinč in Storžica ... obema čestitke. Upam da bo vse ok.

Kot sem že rekla so se meni po hipeci pojavile ciste. V ponedeljek sem bila na pregledu in so hvalabogu zginile. Z Dr. Drobničem sva se zmenila da bom imela IUI vsak drugi mesec in da vmes malo počivam.... da ne bo prihajalo do takšnih zapletov.
Sedaj čakam na 2IUI ... ki pa bo šele konec avgusta če bo vse ok

Lp
B

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
26.6.2009 10:20:53   
tinč407
Fargi  Želim ti lepo poroko. Naj bo res Pravljična!! Še vreme se je spucalo samo za tebe!! user posted image user posted image user posted image
Naj ti gre vse po načrtih!! In predvsem- ne sekiraj se za nič in UŽIVAJ!!

< Sporočilo je popravil tinč407 -- 26.6.2009 10:21:20 >

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
26.6.2009 10:29:32   
gapii27
user posted image user posted image

Naj bo to eden izmed najlepših dnevov! ČESTITKE

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
29.6.2009 16:25:29   
gapii27
HALOOO

nismo aktualni tuki gor....user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
29.6.2009 16:34:19   
Klavirka
kimsy, gapii27, storžica81 in tinč407, čestitam vsem štirim!!!! user posted image user posted image user posted image Kar ne morem verjeti, da vas je toliko zanosilo v tem kratkem času..... user posted image user posted image user posted image
Nekaj časa me ni bilo tukaj, sem malo odklopila iz misli vse skupaj. 21.6. sem bila drugič na IUI in čakam na rezultat. Sloh ni nobenih znakov kot zadnjič. Pri prvem IUI se mi je zdelo, da bo trebuh poknil in ves čas so bili predmenstrualni znaki, zdaj pa nič.
tinč407 je bil to tvoj prvi IUI?
Vsem držim pesti da obdržite svoje maljčike!!! user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
29.6.2009 20:37:00   
Storžica 81
Hvala Klavirka, upam da se bo obdržalo...  Upam, da tudi tebi v tem poizkusu uspe. Jaz tudi nisem imela nobenih drugih znakov kot neverjetno napihnjen trebuh, kar je še sedaj ampak je že manjši. Gappi kako je pa s tvojim trebuščkom? Kako se kaj počutiš?

Drugače je pa tema resnično kar zamrla. mene prinese vsake toliko časa. Preveč časa je dan, da bi se mi dalo tukaj viseti. Zdravniki so mi rekli, da moram počivati vendar se bolje počutim, če se malo razmigam tako na izi.....

Kako se pa ve punce drugače?
 Fargi  je poroka uspela?

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
29.6.2009 20:59:41   
gapii27
moj trebušček je čist splahnil...non stop lulam-kakam tak da mam manj kil kot običajno....

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
29.6.2009 23:51:18   
tinč407
Klavirka- Ja to je bil moj prvi IUI. Znakce pa sem mela že 4 dni prej kot bi naj dobila M. 

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
29.6.2009 23:51:53   
tinč407
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

moj trebušček je čist splahnil...non stop lulam-kakam tak da mam manj kil kot običajno....

user posted image user posted image user posted image user posted image tudi jaz, tudi jaz user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
30.6.2009 20:16:46   
Storžica 81
Moj trebušček pa kar noče splahneti... Še vedno ima nosečniško oblikouser posted image ...
mislim, da preveč jem...

Tinč 407 kdaj pa si imela IVI?

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
30.6.2009 22:36:30   
kitka1
Vsem novim nosečkam čestitam in vam želim čim lepši trebušček :) In da bo šlo vse kot po maslu, seveda.

Hiperstimulacije so pa zanimiva stvar - preverjeno :) Jaz sem 2x pristala v bolnici, pa cel mesec na bolniški... Ampak sem bila vseeno pridna - zaključila sem študij v tem času. Še dobro, ker si ne predstavljam, da bi zdajle s tole mojo žogo v trebuhu morala še na kakšen zagovor. Pa še 2 kg sem šla v minus - tudi čisto pozitivna stvar. Glede na to, kako pridno se zdaj redimo.

Uživajte maksimalno teh 9 mesecev. Minejo, kot bi mignil.

Neposredna povezava do sporočila: 3095
1.7.2009 16:46:52   
gapii27
ojla

sem od ginekologa zarad kontrole po hiperci...vidli smo en srček...user posted image  v eni vrečkici pa je rumenjak vedar se plod ne vidi...mogoče je premajhen ali pa v takem položaju da se srček ne vidi...bomo videli...sem tak vesela in počasi že dojemam da se v meni nekaj razvija...ta srček...ta utrip... sam da bojo zdravi pa ni važn kolk jih je...

hvala babike in srečno vsem.... 
kitka1 lepo da si se oglasila in hvala za čestitke...

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
3.7.2009 10:16:55   
Storžica 81
Gapii  čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo tudi drug obstal, če že ne je pa vsaj eden in lahko si več kot zadovoljna. Jaz sem še čisto v negotovosti....

Ali se je treba naročiti na pregled h ginekologu zaradi hiperceuser posted image ????  Jaz se nisem, ker nisem vedela. Trebuh se mi počasi manjša je pa še kar viden. Jaz imam prvi UZ 10.07.2009. ali mogoče katera ve kdo dela naslednji teden UZ????

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
3.7.2009 13:01:31   
gapii27
hvala storžica....bo ti jes povedla, ko ga mam v ponedeljek....  jes sem se naročla ker mi je v bolnici zdravnik reko...zarad vode....jajčnike pe mam kr 13 cm velike...folikli nočpejo poknit...čakam in čakam...sem že nervozna zarad vsega skupi....

Neposredna povezava do sporočila: 3098
3.7.2009 13:40:02   
Summer76
kaj pa naj bi to pomenilo da nočejo počit? user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
3.7.2009 15:18:43   
Storžica 81
hvala storžica....bo ti jes povedla, ko ga mam v ponedeljek.... jes sem se naročla ker mi je v bolnici zdravnik reko...zarad vode....jajčnike pe mam kr 13 cm velike...folikli nočpejo poknit...čakam in čakam...sem že nervozna zarad vsega skupi....

jaz sem tudi nazadnje, ko so mi gledal z UZ imela 13 cm velik levi jajčnik, desnega pa ni vedel, ker imam na desni strani kilo in se je lahko skril v kakšno odprtinouser posted image
Sploh nevem ali bi morala po tej hiperci samo ležatuser posted image Če se malo ne gibljem se počutim še slabše. vse me začne boleti. Drugače ne delam nič hudega... samo kakšno stvar pospravim... malo perem cunje....

(odgovor članu Summer76)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?