pajcevina
|
IZVIRNO SPOROČILO: tuliipa živijo .. evo mene iz razgovora. brezveze - same formalnosti. kot, da me ravnateljica po 3. letih ne pozna... v roku 2 tednov naj bi zvedla, če sem sprejeta al ne.. ma se sploh ne sekiram. kar bo pa bo. IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina Jst sem se pa danes zbudila, ker me je dejansko mora tlačla, ker ne vem kako povedat v službi. Vse bi dala, da bi lahko delala do poroda, ker nisem tip, ki bi bil lahko doma tok časa. Ker delam v šolstvu, bi šla jeseni 2010 že v službo. Itak delam samo polovično - tko da tut ni tok velik za nadomeščat. Pa ne vem, kako naj jih prepričam, da me vzamejo. Sem za določen čas, kao so bli z mojim delom do sedaj zadovoljni, sam ko jim pa povem za nosečnost, bo pa verjetno malo drugače. jaz sem nekje slišala, da po pravilih naj bi povedala nekje do 3. meseca... pa si že dolgo tam? kdaj ti pa poteče pogodba? Jaz bom imela 3. mesece sredi julija - torej sredi dopusta. Delam prvo leto, pogodbo imam do konca avgusta, sem pa v tem času nardila strokovca - tako da formalno imam zdaj vse pogoje, vsaj nekaj. Teni, močno močno stiskam pesti! Upam, da bo vse uredu. Če je bil včeraj kul, potem je to že dobro znamenje. Samo zakaj presneto pa ti ne morejo nardit danes UZja? A to samo zato ker je praznik, al kaj? Drži se!
|