Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
! 
mmmmmmm.... jaz bi akr dva kosa
dobro da je bila cepljena, čeprav še vedno lahko kaj dobi... ampak ne bom premišljevala o tem. Me more moj zvečer čist pregledat, to bom uživala
.
no bo pa zato drugo leto lepše, ko bomo v troje
danes na tem svetu pa še tko poceni sva ga dobile da je kr smešna cena
Pusti dece,..., sej veš.. smo z drugega planeta
... če pa bi prišla, bi enkrat po četrti, tudi jaz sem v službi do takrat (OK, v petek lahko tudi skrajšam)... Vam še sporočim kako se odločim, samo ste me že skoraj premamile .
Smo šli prevedrit za pol urce na pijačo... potem gremo pogledat kakšna je situacija na nebu... spet dež!!!
In to konkretna ploha... pa gremo v isti kafič še za 45 min... pol je počasi nehalo in beton se je hitro sušil, posijal švohoten sonček (ob 19.30
je bila fuuuuul zadovoljna v vodici, jaz pa tudi, ker se ful lažje počutiš. Samo upam da me zdaj ne zagrabi spet kašelj...
zdaj se bo pa začelo... preval iz levega na desni bok, pa na hrbet, pa spet na levo, pa na desno...
in valda potem ima še
Jaz sem jo zjutraj spila in hkrati zobala češnje pa še ni bilo učinka na vc-ju