Žaži
|
IZVIRNO SPOROČILO: kemo pozdravljene vidim da nas je kr nekaj tukaj ki pišemo diplomo oz nameravamo diplomirati septembra no tudi js se s tem trenutno ukvarjam pa se mi nekako ne da in kako daleč ste z diplomsko ka se boste potem zaposlile al šle na zavod??? Jaz sicer imam temo in pol diplome že narejene, ker bom samo en podjetniški načrt, ki sem ga že v 3 letniku delala razširila, vendar dokler ne naredim teh dveh izpitov je ne bom še prijavljala. Upam samo, da mi do januarja rata. Zaposlitev 5 mesecev noseča . V teh časih je to ena velika utvara že za tiste, ki so na zavodu že sedaj prijavljeni, kaj šele, da se na razgovor s trebuhom pojavimo . Sem pa jaz razmišljala, da bi se prijavila na zavod 1.10., pa bi prosila taščo za uslugo, da me zaposli in za to dobi 3.600€, kar bi uporabila za meni prikazat plačo, da bi dobila boljšo porodniško, pa je problem to, da se nam šteje v izračun porodniške oktober 2008-oktober2009 in v tem časi še niti ene plače nebi prejela, tako, da sem se kar morala sprijazniti s tem, da bom prejemala ušivih 188€ starševskega dodatka + otroški dodatek za dva otroka in vsak mesec jokala . Ne vem pa, če se da predčasno prekiniti status študenta, da bi to naredila že sedaj, ker tako bi se pa potem splačalo. Ve katera, če je to mogoče
|