veselka
|
oj , jaz pa še kar ždim v službi. sem edina na oddelku, ki vztraja, ampak kaj ko imam toliko za zaključit preden se za dobro leto poslovim. še 2x grem v službo, potem pa uživancija pridno brca... dons je še posebej pridna, da mami lahko v miru dela... se samo na trenutke "oglasi", tolk da me spomni, da je še v meni in da je ok boleči podplati evo to je mene pestilo do pred kratkim, res obupno, zdej ni več tolk hudo. podplati so mi takrat otekli, kot bi jih s pumpo za kolo napolnila z zrakom in je bolelo ko da sem komaj hodila. verjetno res pripomore teža, sam po moje tudi zadrževanje vode v tkivu. otečenost imam danes že tako zabuhle noge, da dobro, da pridem v službo samo še 2x, ker me že zdej laboratorijski coklji tolk tiščijo, da imam, ko jih sezujem, prou črte vdelane v stopalo. kožo okrog gležnjev pa tudi že zelo slabo čutim, tko da, v kolikor ne bi bla noseča, je tole skor idealna prilika za tetoviranje