Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
jih tudi jaz nisem prav kmalu čutila (okoli 20 tedna če me spomin ne vara) pa še takrat zelo na rahlo in kasneje tudi ni bila naša tamala prav razgrajaška.....kar pa ne drži za dogajanje izven trebuha
! 
najraje nekam poslav
sasika poznam te glavobole pri meni včasih trajajo kar po 4-5 dni non stop, še hvala bogu da sem v bolniški ker ne vem kak bi drugače delala z razkužili in vsemi temi smrdlivimi sredstvi!! Nosečke lep dan vam želim!!
. pa imam eno vprašanje: ali vam je to g. delal na prazen ali na pol mehur, ker imam v glavi kot da mi je že na nuhalni, ko sem imela čisto prazen mehur, neki omenil da je boljše malo poln... pa sprašujem kako je bilo pri vas
. Men tud zmeri reče da gre prej na WC.
želim vse najbolje....ampak da ga bom mela pa 24 ur v naročju
. Ne vem no, jest sm pač drugačnega mišljenja in se mi zdi da je bolje zanjga da ni non stop pri mami. Je pa o tem blo že velik debat
ne bi pridobivala na teži in da ima 2300g. No in jw mela 3100g ko se je rodila. Tko, da ne vem kolk je to kej zanesljivo
Hm, pa je tako zelo hudo, če malo po roku dojenček ne pridobiva na teži? Kaj ni bolje vseeno čakati na naravne popadke, če je sicer z bejbikom in mamico vse okej?
Pravi,da je vse v redu HB
.Spol pa je tudi bil viden je